![]() |
delgoda kesin alınsın bence orta sahaya defansa stam ı alsınlar bıde sol acık problemde o zaten onu bulmak zor bulsanda pahalı denılson olaılır |
1-Delgado, 2-Roberts, 3- Mavuba ya da Gilberto. |
1-delgado,2-gilberto,3-robert Veya Mavuba.. |
Alıntı:
ahhhh ahhhh keskeeeeeee ama onuda almak nerdeyse imkansiz dunya kupasinda hepten parlayacak |
Alıntı:
onu gec lucatoni mucize olur |
luca toni 34 ten sonra dusunebiliriz su an 27 yasi var bildigim kadariyla |
delgado geldı kaldı 2 yabancı sabırsızlıkla beklıyoruz |
kaldı 2 tane bakalım onlar kim olacak ama içimden geçenler denilson ve gilberto dan biri sol taraf için alınancak gibi ama ricardinhoyu çokk istiyorum keşke gelse |
kaldı 2 tane bakalım onlar kim olacak ama içimden geçenler denilson ve gilberto dan biri sol taraf için alınancak gibi ama ricardinhoyu çokk istiyorum keşke gelse:) |
birakinn kim gelirse gelsinn bıktım artikh bu konulardan biran once btsin şu transferler yaa yeter be...(ksr bkmayin moralim cok bozuk ya) |
beyler bana kalırsa bjk forvete cisseyi almalı çoook işimize yarar |
delgado bitti geriye iki isim kaldı sol kanat bence brezilyalı veya arjantinli olsun bide forvet var oda siyahi yırtıcı biri lazım |
Alıntı:
|
bence talamonti ve gilberto(denilson) |
oo fazla umıtlenmeyın bu futbolcular tr gelmeezz |
Alıntı:
|
madem uçuyoruz o zaman ben de luco toniyi istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
yau blackbenner acayipsin ha o shevchenko lu seyi diyorum .... gülmekten düsecem... g.. tümerin diyalogunu yapmisin güzelde uymus... aksam aksam güldürdün ya beni helal olsun (ben kolay kolay gülmem) ama eger maden daha iki yabanci kaldi ben diyorum Feindono mu ne olabilir(ama keske Cisse olsa) sonra gilberto olabilir |
Sola bir arjantinli lagzim, Forvete ARTEM MILEVSKIY, asam süper yaaa, isvicre'ye karsi 21 yasinda olmasina ragmen 'panenka' ile penalty'yi atti |
Cisse de olmaz, |
Cisse de olmaz, Cisse Marsilya'ya gitti bide bacagini kirdi, bir bacakli adam alacak degiliz herhalde... |
3ün 1.ncisi Delgado diğer ikisi de hayal ama mavuba juninho olur mu... sola forvete ve defansa da artık yerli çözümler üretilir |
denilson ve carew gelsin yeter. |
defansa tecrübeli bir yabancı şart. yoksa ronaldinho gelse nafile bu takımı toplayamaz... |
Alıntı:
katılmaktan başka diyecek bişey bulamıyorum, hem doğru söze ne denir. Spor haberlerini bile izlemek istemiyorum. Çünkü Fenerin gündeminde Crespo, Sol Campel, R. Carlos gibi yıldızlar varken, Beşiktaş'ın 3 ayda bir tek Delgadoyu alması zoruma gidiyor. Tümer'i de unutmamak gerekiyor yazık çok yazık. |
Transfer konusunda: Eğer forvete yabancı transfer edilecekse bence bobo kalmalı bu adam hem iyi forvet hemde gelecekte ii para kazandıracak yapıda. Ama ben yerliden yanayım Fatih Tekke, Gökhan Ünal ve Mehmet Çakır'dan (bu Mehmet Çakır Giuly'nin Yerli versiyonu ) biri olmalı. Kalan 2 yabancı transferini biri sol kanada biride sağ kanat veya defansa olmalı. |
fonseca ve kapo yeter bir de türk olacak galiba |
delgado nobre runje:) |
ya arkadaş lar fazla forvet düşünmeyin önemli olan bir tane gelecegi saglam devans oyuncusu bunuda kulübümüz iyi isimler öneriyor şuan brazilyanın roberto carlos tansonra en güzel sol kanat oyuncu gözüyle baktıkları herta berlin li gilberto bunu almamız lazım inanılmaz koşan mücadele eden bir oyuncu... |
Khamon sen yönetimdemisin nesin? |
| Türkiye`de Saat: 09:33 . |