![]() |
Murat Aksunun Söylediği 3 Yabanci arkadaslar sızce murat aksunu soyledıgı 3 yancı kım? ben bırı aımar dıyorum velencıada oynayan gerısı sıze kalmıs tabıkı tahmın benımkı:) |
cok komiksin yaa, ne aimari, henry de bari de inanalimhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif |
nıye komık olsunkı oncekı sene aımarı ıstmedılermı bıraz malıyetı yuksktı ama olmadı sımdı nıye olmasınkı |
jason roberts movuba delgado alınsa iii olurrr aslında daha ıyılerıde olur cisse gibi ama hayal kurmaya gerek yok |
hayal degıl a benımkı sadece tahmın keske gelse ondan ıyı adammı bulacagız. yada herta berlınlı marcelınho olabılır? |
Alıntı:
BIRAZ yuksek mi?:eek: Aimar'in maliyeti su an 20-25 mlyon dolar bonservis bedelinden asagiya olmaz, maasini da sen hesapla. 4 milyon dolar veremeyen yonetim Aimar'imi alacak? Uyanin artik! Fenerliler gibi davraniyorsunuz! |
Kluİwert Gelİyo Galİba Ben Onu Tahmİn Edİyorum Ne Dersİnİz |
bence tıgana ıstemıyor Kluİwertı o olmaz dıye dusunuyorum.belkıde mılan baros:) |
Kluivert gelmez abi, gelse de iyi olmaz zaten. Bizim yonetim akillandi artik, artik doymus futbolculari almiyoruz ve cok iyi yapiyoruz. |
keskeleri kaldiysak ezikler gibi bizde atalim öyleyse: murat aksunun dedigi kesin: v. Nistelrooy (ManU'dan ayriliyor), Zidane (Real'i ve fubolu birakiyordu ama Murat aksu ikna etmis) ve Thuram (Juve battigi icin murat abimiz hemen kapmis) http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_36.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_56.gif |
miln baros gelse keske vestel bılene anlasmak ıcın zemın hazırlıyormus |
Alıntı:
Ibrahimovic'i unutmayin, ikna etmisiz bile. Su an ilk tercihi Besiktas, yeter ki Juventus'la anlasin demis. |
arkadaşlar beşiktaşımız en iyi transferi yapacaktır bu umutsuzlugunuzu anlamış degilim |
Alıntı:
Vestel'in sallamasi o da, gecen sene Denilson'da yaptigi gibi. Baros'un Turkiye'ye gelmesi su an cok zor zaten. |
Alıntı:
Insan bu yönetimle ve gesmis 2 yildaki rezilliklerden sonra nasil güvenebilirki bunlara???:cool: |
manchester unıted da oynayan SAHA muhtesem olur alsalar |
hakan sükür ergün penbe ümitkaran hehe |
görürsünüz gene böle isimler çıktığına bakmayın ordan burdan dandik 3 tane topçu getirirler her zmanki yaptıkları gibi örn:bobo:( |
oyalama taktiğinden başka bişey bi delagadoyu getiremediler adam da gitmek istiorum dio klübü zor durumda onu bile alamıolar sonrada işte böle oyalama laflar..adam gibi adam istioruz gerekirse 1 tane alın ama adam gibi alın artık.. |
Sürpriz!!! Arkadaşlar öncelikle Beşiktaş Yönetimi hakkında konuşurken saygılı olalım.Severiz sevmeyiz o ayrı,ama sonuçta onlar bu büyük klübün idarecileri. Gelelim transfer olayına.Bu sene Beşiktaş gerçekten akıllı bir transfer politikası izliyor. Ve aldığım haberlere göre tahminlerimizin çok ötesinde, sitelerde bildirilen isimlerin dışında hepimizin fazlasıyla tatmin olacağı yabancılar getirilecek. Sonucu görmeden olumsuz yorumlar yapmayın. Büyük sürprizlere hazır olun. Unutmayın; şundan bundan bahsetmiyoruz.. Büyük Beşiktaş'ı konuşuyoruz. Yöneticimizde,taraftarımızda,futbolcumuzda hataları olsada büyüktür. Yüzüncü yıl ruhunu geri getirmek için çabalayan yönetime sonuna kadar destek olmalıyız. Hesap günü kongredir, onun dşında konuşmak Beşiktaşımızı yıpratır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum Büyük Beşiktaşlılar. |
tahminlerim:mavuba-insua-cambora ancak |
tahminlerim:mavuba-insua-cambora ancak mavuba ön libero olduğu için sanmıyorum ! |
Alıntı:
Wayne Rooney icin manu 5 milyon $ istemis , bizim yonetim de bu oyuncuya okadar para veremeyiz , fiyatta indirim bekliyoruz demis....:D:D John Terry ile de temaslarda "Gelirim " yanitini almis , chelsea de onu satmaya kararli ve terry en ciddi teklifin bjk dan geldigini soyluyor , terry bjk ya cok yakin BIZIM ATMAALARIMIZ BUNLAR |
ya hakkaten bazen ezikler gibi oluyoruz aimar ya biraz mantıklı olun arkadaşlar ya e bu kadar olur yani bence delgado roberts ve mavuba başka olmaz derim |
bence denilson mavuba delgado |
Alıntı:
|
bizi oyalamaya çalışıyorlar.....başka bir şey değil......zaman kazanmak için....yine geçen sene gibi ağustos'a kalır transferler.....bana öyle geliyor....ama yönetim unutma bu sene de 5. hafta'da havlu atarsak....Türkiye'yi terkedin o kadar..... |
bjk 4 ever sana cok katılıyrum |
hava topu hakimiyeti olan birini arıyorlarsa adres lucatoni (fiorantina) |
Alıntı:
Sagol hocam, bir de puan atsan iyi olur.:D |
FLASH...FLASH...FLASH Besiktas'in uzun suredir ilgilindigi 2 brezilyali yildiz Kaka ve Adriano sali gunu istanbula geliyor... Kaynak. BesiktasForum Haber Ajansi (BHA) :D:D:D:D |
Alıntı:
eh vallah, hic gülecegim yoktu, son günlerin haberlerine iyi bir senaryo cekmissin, helal!!!:D :D :D |
aklimiza gelen bunlar hehehe saolasin |
delgado gelicek bnce.bi gazeteci fransadan ve ispanyadan 2 oyuncuyla anlastılar demiş.denilson betisin malı mavuba bordeauxun ama bi ortaya bi sola bi forvet dedigine gore bnce delgado,denilson,govou olabilir her ne olursa olsun kluivertın gelmesini isterim.denlison,delgado,kleberson,kluivert,nobre ortalıgı dagıtır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gönlümden Delgado, Mavuba geçiyor. forvete ise Bobo kalacaksa gerek yok, Bobo yeterli olur. |
bence mavuba, govou ve wiltord iyi olur. oyun kurucu için yıldıray süper. bu dört oyuncuyu aldıkmı süper transferler olur. bide mehmet topuz veya hamit altıntop olursa yemede yanında yat. gerçi sol kanat boş kalıyo bu durumda. i.akının kulağı çekilse iyi oynar o ama... |
BEYLER LÜTFEN BİRAZ CİDDİ OLUN , SEVİYE İYİCE DÜŞTÜ... |
benim gönlümden geçen denlison,delgado,kleberson,kluivert,nobre 5' lisi.Ama en çok Denilsonu istiyorum.İnşallah takımımız için hayırlısı olur.Artık erken havlu atmak istemiyoruz... |
Türkiye`de Saat: 01:50 . |