![]() |
Campora atağı Golcü atağı Kara Kartal, İngiliz ya da Arjantinli forvet peşinde. Arjantinli golcü Campora'yı listesine aldı. http://www.sabah.com.tr/2006/06/04/i...79DB5B283b.jpg *** Süper golcüler Beşiktaş'ın favorisi, Wigan'dan ayrılan Jason Roberts. İngiliz yıldız da teklifi doğruladı. Alternatifi ise Tiro Federal'in golcüsü Javier Campora. PEKERMAN ÖNERDİ Beşiktaş, Jason Roberts transferinde yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşı, bu futbolcunun alternatifini de belirledi. Teknik direktör Tigana, siyah-beyazlı yönetime, Arjantin Milli Takımı'nın hocası Jose Pekerman'ın tavsiyesi ile Arjantin'in Tiro Federal takımının golcüsü Javier Campora'yı önerdi. z YARDIMA HAZIRIM Pekerman'ın meslektaşı Tigana'ya genç oyuncu için, "Campora, Türkiye'de büyük başarılara imza atacak bir yetenek. Onun transferi için size her türlü yardımı yaparım" dediği öğrenildi. Arjantin Birinci Ligi'nde geçen yıl 25 gol atan Campora için Tigana'nın yönetime "Roberts olmazsa onu alalım" dediği belirtildi. SÜPER YETENEK Campora'nın Türkiye'deki menajeri Ahmet Özkaya da, "Üst düzey bir golcü. Avrupa'da önemli işler yapar. Ortega'dan daha yetenekli. Tribünleri ayaklandırır. Bonservisi Beşiktaş yönetimini parasal olarak sarsmayacak düzeyde. Kaçırılmaması gerek" şeklindeki raporunu yönetime sundu. kaynak:fotomaç+HÜRRİYET+sabah arkadaşlar bu adamın adını ilk defa duyuyorum tanıyan varsa ve bizi bilgilendirirse sevinirim.... |
bu campora kim ya |
Bİ O Eksİktİ Yakinda Yugoslavya Lİgİnden Bİrİnİ Bulurlar MÜthİŞ GolcÜ Dİye Hemde Kazigin Dİkalasini Yerler |
26 yasında |
tiro federal de oynuyo |
Campora Golcü atağı Kara Kartal, İngiliz ya da Arjantinli forvet peşinde. Arjantinli golcü Campora'yı listesine aldı. *** Süper golcüler Beşiktaş'ın favorisi, Wigan'dan ayrılan Jason Roberts. İngiliz yıldız da teklifi doğruladı. Alternatifi ise Tiro Federal'in golcüsü Javier Campora. ÇOK İSTİYORLAR Beşiktaş yabancı transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öncelikle kaliteli bir forvet peşinde olan Beşiktaş'ın listesindeki 1 numaralı isim Jason Roberts. Wigan'ın teklifini kabul etmeyen tecrübeli golcü, önceki gün yaptığı "En ciddi teklifi Beşiktaş'tan aldım" açıklamasıyla transfere yeşil http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dışık yaktı. HAZIRDA BEKLİYOR Golcü yıldız, İngiliz medyasına verdiği demeçte de "UEFA'da mücadele edecek Beşiktaş'ın başında Tigana gibi bir isim var, bu benim için önemli" ifadelerini kullandı. Beşiktaş yönetimi ise Roberts'la her konuda anlaşmaya varmış olmasına rağmen, elindeki diğer alternatifleri değerlendirdikten sonra kararını verecek. PEKERMAN ÖNERDİ Beşiktaş, Jason Roberts transferinde yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşı, bu futbolcunun alternatifini de belirledi. Teknik direktör Tigana, siyah-beyazlı yönetime, Arjantin Milli Takımı'nın hocası Jose Pekerman'ın tavsiyesi ile Arjantin'in Tiro Federal takımının golcüsü Javier Campora'yı önerdi. z YARDIMA HAZIRIM Pekerman'ın meslektaşı Tigana'ya genç oyuncu için, "Campora, Türkiye'de büyük başarılara imza atacak bir yetenek. Onun transferi için size her türlü yardımı yaparım" dediği öğrenildi. Arjantin Birinci Ligi'nde geçen yıl 25 gol atan Campora için Tigana'nın yönetime "Roberts olmazsa onu alalım" dediği belirtildi. TAKİPTEYİZ Başkan Yıldırım Demirören'in de bu oyuncu hakkında geniş çaplı bir araştırma yapacaklarını ifade ederek "Elimizde birçok alternatifler var. İngiltere, İspanya ve Fransa liginde oynayan golcüleri takip ediyoruz. Campora'yı da değerlendireceğiz" yanıtını verdiği ifade edildi. SÜPER YETENEK Campora'nın Türkiye'deki menajeri Ahmet Özkaya da, "Üst düzey bir golcü. Avrupa'da önemli işler yapar. Ortega'dan daha yetenekli. Tribünleri ayaklandırır. Bonservisi Beşiktaş yönetimini parasal olarak sarsmayacak düzeyde. Kaçırılmaması gerek" şeklindeki raporunu yönetime sundu. http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif |
bu adam hakkında bir araştırma yapmak lazım bir çok yerde adı geçmiyor ! ancak iyi bir golcü olduğu ve 25 yaşında bu sezon bir çok maçta gol atmış birisi |
Alıntı:
|
adamın arjantin li olması bile beni heyacanlandırıyor. ama ben bu ismi bir çoğunuz gibi ilk defa duydum. pekerman madem tavsiye ediyo bu topçuyu neden dünya kupası kadrosuna almamış onuda sormak lazım bay pekerman a. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ona bakarsak zamanında okan yılmaz gol kralı olmustu.her gol atanı iyi diye almaya calısırsak...oooooo. işimiz var gene. |
arjantinli gölcuyle alakalı spor3 te bilgi var |
abi adam ajrantinli ha arjantinden koay kolay kötü oyuncu çıkmaz tabi yinede iyi bir araştırma yapmadan almak riskli olur.ancak adam ligte 25 gol atmışsa bu adamda bişeyler var demektir ! |
ya bize öyle risikolu oyuncu lazim degil!!! Adam geldimi takir takir golleri dizmesi gerek...öyle ya olursa, atarsa, acaba, macabaya zaman yok artik... Karabey'in dedigi gibi o kadar büyük bi yetenek olsa milli takima alirdi onu... Bizde bobo var, yetenek bakimindan yani "Belkilik" bi oyuncu... Bize artik belkilik degil Kariyerli birisi lazim! Ya süper bitane alsinlar, yada defansa takviye alsinlar... zaten yeterince forvet var (Ferreira, Gökhan, Bobo, Ibrahim A.) |
Campora ve Insua Gündemde SAYIN DEMİRÖREN BAŞKANIN CEBİNDE AKREP OLDUĞUNDAN DOLAYI ELİNİ CEBİNE ATAMADIĞINDAN TRANSFER YAPAMADIĞI SONDAKİKA HABERİ OLARAK BİZZAT YAKINLARINDAN ÖĞRENİLDİ .:p :) Delgado'nun yerine bir başka Arjantinli Ne diyorsak o! Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Beşiktaş Yönetimi 'B' planını devereye soktu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kartalhaber transferdeki gündemi yakından takip etmeye devam ediyor. delgado'nun transferinin çok zora girdiğini önceki gün sitemizi okuyanlar ilk öğrenen Beşiktaşlılar oldular. Yönetim Kurulu, Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Yönetim Kurulu, teknik direktör Tigana'nın isteği üzerine Campora'yı transfer etmek için harekete geçti. Geçen sezon Tiro Federal forması altında Arjantin Ligi'nde 25 gol atan Campora Arjantin takımda taraftarların sevgilisi. 1.81 metre boyundaki bu oyuncu hava toplarında çok etkili. Yönetim ayrıca Arjantin'in Boca Juniors takımında forma giyen bir başka Arjantinli oyuncu İnsua ile temasa geçti. Beşiktaş'ın İnsua için 2 milyon eurovermeyi teklif ettiği Arjantinli yıldızın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 9 yıllık profesyonel futbol kariyerinin 8z yılını ülkesinde geçiren İnsua 2003 yılında İspanya'nın Malaga takımında oynayıp 31 maçta forma giydi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
bence delgado yerıne bu alınsın hem daha ucuz hende daha guzel...... ayrıca campora yazılanlar dogruysa daha ıyıy gıbı gorunuo....... |
nedense bu yonetim yabancı transfer konusunda iş bitiremiyo |
Siz de surekli elestiriyorsunuz. Futbolcu alsak 'fazla para verdi, 1 milyon dolar olur mu, kulubu batiriyor' dersiniz, fazla pazarlik yapip iyi dusununce de 'elini cebine atmiyor' dersiniz.... |
Ince eleyip sik dokuyor ve iyi yapiyor. Bence bir hafta icinde yabanci transferlerin tamami biter. Su Campora da iyi oyuncu olabilir, hic belli olmaz. |
arkadaşlar tigana ne isterse alınacak yanlız aceleci davranıp parayı sokaga atmamızın bize bir faydası olmaz |
Dünyaca ünlü oyuncuya sen 20 milyon $ da versen kimse bisey demez, ama öyle mallari toplayacaklarina hic almasinlar daha iyi. Hic kimseyi alma, her yil bi 10-15 milyon $'lik bi adam al iste, ama bunlar anlamiyor ki, sanki dünyada örnekleri yok! Bunlari ben uydurmuyorum ki ya! büyük takimlarin % 90 böyle transfer yapiyor. Bizimkiler ne yapiyor, her yil 20 oyuncu, hepside biribirinden beceriksiz!!! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_46.gif |
Alıntı:
Bu dedigini yapsak takimdaki dengeyi dusunebiliyor musun? 1 dunya yildizi ve gerisi 10 tane yeteneksiz adam. Bir defa o dunyaca unlu oyuncu zaten boyle takima gelmez. O 10-15 futbolcu alinan donemler geride kaldi, bu sene az oyuncu aldik, genc ve katki yapacak oyuncu aldik, ustelik aldigimizdan fazlasi ayrildi ve yasli ve artik katki yapmayan yuzler gitti, yani olumlu bir revizyon oldu. |
babo geldiğindede bilmiyorduk. ama ailtondan çok iş yaptı ve onu çok sevdik niye babo kalmıyor anlamış değilim |
Tum sezon icin Babo yetersiz olur, tecrubeli yildiz bir isim daha iyi olur. Ustelik Babo tipinde bir Nobre var simdi, Babo'ya da ihtiyac yok. |
herhelde para hesabı yapacaklar borç olmuş 110 milyon dolar . geçen senlerde yapılan kötü transferlerin cezasını çekiyoruz ailtona verilen juana verilen bonservisleri düşünün acele etmekte doğru değil sabırlı olmak lazım daha tabiki ağustasa kalmasın tranferler ama daha var 15-20 gün sabredin eldekileri çıkaralım önce . |
Nerden cikti pu para hocam? Besiktasin borcu 50 milyon dolar:) |
adu Delgado daha ii bi secim olurdu bence. |
ya oynadığı takıma bak tiro federal arjantinin en kötü takımlarından birisi ama bilmiyom nasıl bi topcu |
gene adam alamıyolar sıradan topçuları ortaya atmaya başladılar he snee aynısını yapıoyosunuz yönetim...yazıklar olsun ya campora kim???ayrıca insua da o akdar iyiy bi topçu değil Beşiktaşımızı uçuramazzz...aslaaaaaa almayın!!!eğer adam alamıyosanız da bırakın bunları alacağımıza almayalım daha iyi... |
bjk ının borcu 110 milyon dolar değil 110 trilyon |
Alıntı:
|
arjantinliyse ben kefilim..bizim takımımıza en uygun ülke arjantindir..ateşli seyircimizle birlikte coşarlar..özelliklede roberts gibi bi kazma almaktansa direk alınması gerekir die düşünüorum.geçen yıl 25 bu yıl 18 gol atmıs.roberts ne yapmıs 8 gol :( |
valla Mr. Pekerman nie almamış peki bu adamı dünya kupası kadrosuna madem bu kadar övüosa? daha iyileri var diceksiniz ama iyi bi yedek olarak alırdı en azından..bana hedef şaşırtmaca gibi geldi ya neyse.. |
Alıntı:
|
avrupa tecrübesi yoksa çok riskli. anca kendi ülkesinde yıldız olacak |
bnce yalan sasırtmaca yapıolarr |
Alıntı:
|
Madem pekerman tavsiye etti de niye milli takıma çağırmamış?? |
bence ikiside başarılı olamaz. kötü takımlarda gol atmak büyük takımlarda gol atmaya benzemez. bursada okan yılmaz vardı, konyada zafer biryol vardı. şimdi adını hatırlayan çıkmaz. youlada gol atıyodu gençlerde. yani açık alanda oynuyo bu oyuncular. bence hiç almayalım bunları. yine zarar ederiz. zaten nobre+g.güleç iş yapar bence. burakta çok iyi topçu. i.akın var. nail+kenan+rıza+m.sedef+aydın bu gençleride arasıra oynatarak kazanmak lazım. bence forvet ihtiyacımız yok. kanatlara ve oyun kurucu lazım en acilinden. bide ben mavubayı çok istiyorum. 2 sene sonra 20m$ eder o adam. |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |