![]() |
Rüştü İ. Kaş - İ. Toraman - Baki - İ. Üzülmez S. Özkan - Cisse - Tello Holosko - Bobo - Delgado 0-3 |
Bu maçı kazanırız.1-2 0-2 yada 1-3 ama illaki kazanırız. zemin düzgün olsa banko üst diye iddada oynardım:D bu arada tello maçta oynayacak. |
Beşiktaş Konyaspor maçına hazır Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Konyaspor ile yarın deplasmanda yapacağı ikinci yarıdaki ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda siyah-beyazlı oyuncuların, karşılaşmanın son taktik çalışmasını yaptığı bildirildi. Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve Ricardinho katılmadı. TELLO MAÇ KADROSUNDA Dünkü çalışmada sağ ayak bileği burkulan ve bu nedenle antrenmanı yarıda bırakan Tello, bugünkü idmanda takımdan ayrı koşu yaptı. Tello, takımdan ayrı çalışmasına rağmen Konyaspor maçı için belirlenen kadroda yer aldı. Sakatlıkları süren Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Gökhan Zan ise kadroya alınmadı. PAF takımı oyuncularından Bülent Uzun ve Ethem Yılmaz da kafilede kendilerine yer bulurken, genç oyunculardan Batuhan Karadeniz ise kadroda bulunmuyor. Beşiktaş kafilesi Konyaspor maçı için bugün Konya'ya gidecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. 11.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
bu maçı alacağız 2-0 bizimdir maç |
Alıntı:
|
cok zor olacak umarim kazaniriz ama yenilirsekte kimse sasirmasin.rakipte necayla veysel yok bu cok ii haber |
4-1 Yeneriz Arkadaslar aklınızda ve burda dursun bunu mustimus yazmıstı dersiniz |
Rüştü İ. Kaş - İ. Toraman - Baki - İ. Üzülmez S. Özkan - Cisse - Tello Holosko - Bobo - Delgado |
arkadaşlar konyayı yenersek önümüz açılır.1-0 olsun yeter.takımıza güveniyorom ŞAMPİYON KARTALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
beyler herkese selam genelde deplasman maclarinda iyi sonuclar almamiza ragmen oynanan futboldan hic memnun olmazdim. bugun konyayi bence hem guzel futbol hem guzel bir galibiyet alacamizi dusunuyorum. benim futbol bilgilerime gore unal karaman hic iyi bir hoca degil. onun icin rahat olun 80% eminim. |
2-1 beşiktaş kazanır diyorum ben gollerı bobo ve ibrahim toraman atar ayrıca bu macta penaltı kullancaz gibime geliyo |
arkadaşlar zor oldu bizim oldu çok mutluyum...................................... |
zor oldu bizim olduuuuuuuuuuuuuuuuuu. beşiktaş sen bizim herşeyimizsinnnnnnn... |
nobreeeeee |
çok kritik bir maçı kazandık |
maç bizim için ii bitdi çok güzel oldu |
Aldııııkkkkkkkkkkkkk......!!! |
yanlız 3 bolgede eksik var sagbek solbek ve kale,hakan oynarsa daha faydalı olur |
son 5 dakika icerisine girdiginde allahima duga ettim ne olur bu maci kazanalim diye.. Allahim sana bin sükürler olsun dugalarim kabul oldu... |
2 1 aldık ooooo beşiktaşımm oleyyyyyy |
öldük öldük dirildik yine beee. ligde bize rahat maç izleme yok zaten.. |
bence bu maç resmen kader maçı idi.zor olacağını herkes biliyordu ama bu denli olacağını kimse beklemiyordu.bobo bir çok pozisyon harcadı cisse çok hata yaptı.ali tandoğan maçı katletti.baki maçın en iyisi idi.ama yine de maçı aldığımız için çok mutluyum walla iyikide aldık..düğüm maçı idi.holosko da iyi değildi. |
Beyler sesımız cıktımı??? |
Zor bi deplasman.zemin kötü wee çokk soğukk bi hawaydı.Bobo bugün ii oynamadı.Ama önemli olan 3 puan. |
Alıntı:
bobo çok kötü oynadı , i.kaş , tandoğan da buna eşlik ettiler... bence maçın adamları tello ve baki dir... inşallah iyi olmayan bu futbolun sebebi zemindir , konya da fena oynamadı ayrıca... bu maçta da görüldü ki bi stoper şart.bu defansla sezon gitmez... biline ! |
Konyaspor-1 BJK-2 Macını Değerlendirelim.. Evet Arkadaslar Bir değerlendirme Yapalım Bakalım Herkesin fikri birmi Bence Böle Son Dakkalara kalmayalım Her zaman 90+3'te gol atamayız |
Kardeş bu konuları tartıştığımız sabit konular var.. gelecek maçlarımız ve maç sonuçları konuları var oralarda fikirlerini paylaşabilirsin.. bu tür konular kapatılıyo bilgin olsun.. |
ben stadtan izlediğim kadarıyla takımımız fena oynamadı hatta gol pozisyonlarına bakarsanız iyi bile dersiniz biraz beceriksizdik işte o kadar son dkkda atmamız tabiki şans ama biz bu golü daha önceden haketmiştik ..lafın kısası bjkmiz cok önemli bi deplasman atlattı.. |
hayır adıyamanlıyımm :D:D |
bır kısının deıl tum takımın ii oynaması onemlı we sonucta 3 puanı aldık o onemlı herseyden oncee |
abi sonuç da 3 pua n adlık yha o önmliydi ;) |
zor mac oldu.. YETER GÖNDERIN SU TANDOGANI VE BAKI YI... top oynamasini bilmiyor birsey yapmiyorlar.. cok sinir oluyorum bunlara.... ve maca gelirsek iyi oynamadik cok kolay harcadik bazi posiyonlari... Allah sükür kazanmasini bildik |
zor bır mactı kartal yakısır bı sekılde 3 puanı aldı:D |
valla ben maci izledim ama bazi arkadaslarla sanki farkli mac izlemis gibiyim holoskonun nesi kotuydu anlamadim bence gayet guzel oynadi o zeminde nekadar futbol oynanabiliyorsa besiktas onun hepsini oynadi ali tandogan futbolcu falan degil demistim bugun adeta bunu kanitladi bu adamin birisi kulagini cekmeli bu kendini kacinci yere atisi oldu yeter artik devam etse gol yapardi pozisyonu besiktasimiza kisilikli ve sahsiyetli futbolcular lazim bence takim iyi oynadi en az 8 net pozisyon var macta degerlendirebilseler 4 5 olurdu bobo besiktasa geldigi gunden beri en kotu macini oynadi ancak maci bitiren ve kazandiran hareketide yine o yapti nobrenin onune indirdigi top harikaydi holoskonunda serdara cikardigi iki top varki muhtesemdi ve bence cok muhtesem bir oyuncu zamanla gorecegiz |
baki macın adamıydı begenmiyor olabilirsiniz ama bu macta baki cok iyiydi |
Alıntı:
|
Yine şansa aldığımız bır maç 2.yarıda cok cekıcez bellı |
BJK YAZARLARI arkadaşlar deplasmanda buz gibi zeminde iyi pozisyon bularak maçı kazanmışız, tamam ben maçı tam seyretmedim ama bir takım herzaman iyi oynamayabilir ama BJK yazarlarından bazıları sanki baltalamak için yazıyor, takımda veya yönetimde kimi sevmiyorlarsa başarısız olsak nerdeyse sevinecekler, yönetimce bazı yazıları yalanlanan İSMAİL ER e dikkat derim... |
Zemin cok kötü hava cok soğuk ve kendi sahasında hiç yenilmemiş bir takım...Oyun her zaman süper olacak değilSonucta konya amatör küme takımı değil cok iyi bir kadro kurmuslar.Birbirine uyan futbolcuları var her ne kadar yeteneği kısıtlı olsada..nese Önemli olan kazanmasını bilmek sonucta pozisyonlarımız var oldukca ama işte bazı bölgelerdeki eksiklikler bu sonuca yol acıyor.Defans ve sağ kanat bölgemiz oldukca zayıf kalıyor.Buda zorlanmamıza yol acıyor.Ayrıca holosko bobo ile değilde nobre ile daha iyi oynar...Bobo biraz daha öğrenmeli pivot oynamayı.. |
Galibiyet Evet galip geldik ama biz tv başında hop oturup hop kalktık. Rahat bir maç seyretmedik.Bu bizim kaderimiz diyorum.Oyuna gelince pek iç açıcı bir futbol oynamadık,her ne kadar Sayın Sağlam sahanın buz olmasına bağlıyorsa da ümit veren bir futbol yoktu. |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |