![]() |
Konyaspor-Beşiktaş 12 Ocak 2008 15:00 Konya Atatürk Stadyumu Lig TV' de Canlı |
ikinci yarı çok zor deplasmanımız kalmadı sadece bir kaç tane var bizi zorlayabilecek bunlardan biride bu maç bence.konya Ünal Hocanın gelmesiyle iyice toparlandı dikkat etmeliyiz.İyi bir başlangıç yapmak için kazanmalıyız |
konya deplasmanı da zor aslında evinde rakip tanımıyor |
1-0 olsun bizim olsunluk bir maç. |
eminim ki kazanacağız sezon sonuda şampiyon biz olacağız |
Allahın izniyle taraftarımızın gücüyle BEŞİKTAŞIMIZ bu maçtan galip olarak dönecek... ( c€yhun ) |
İçerde iyi oynayan bir takım.Ama beni esas endişelendiren Konyaspor un nasıl oynayacağı değil saha şartlarının ne ölçüde iyi olacağı.Mevsim itibariyle kar yağışının en yoğun olduğu dönem Ocak ayına denk geliyor ve zaten bozuk olan konya sahası iyice bataklığa dönüyor. |
Umarım kazanırız..! |
konya maçında buluşmak isitoyorum inşallah organizsayyona herkes katılır |
inşallah biz kazanıcaz maçı konyalıyım ama yinede bjk kazansın ben maça gidicem stadyuma hepsini görmek istiyorum topcuların diatta ve üzülmez hariç :D |
gitmek istiormm.. ilk yarıda olan macı hatırladm da..gizli gizli otobuste radyodan dinlemistim..acısını cıkarmak istiorm.. bizimkiler de akıllanmslardr..alırız macı! |
ben konya çArşı olarak beşiktaşımıza başarılar diliyorum evet konya evinde rakip tanımıyo ama biz başkayız maçı alcaz başka yolu yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah gese macına kadar kayıpsız gıderiz geseye de çakarsak tamamdır ;) |
iki maçtır iyiyiz bu ölçü değil tabi ama futbolcularda güven duygusu tekrar yerine geldi gibi.. ben kazanıcagımızı umuyorum çArŞı ! |
ya bu lig maçı dime :D inşaallah kazanırız ne çabuk başladı 2. yarı yaw :D |
ikinci yarı herşey farklı olacak.. bu maçta başlangıç olacak.. Saldır Kartalım.. |
gercek bjk gercek holoskoyu gorcez.konyalılar baya ıddalı ama bende kazanacagımıza ınanıyorum... |
maçın sonucu 0-3 benden tiyo size |
saha ve zemin sartlarinin rezalet olacagini dusunursek cok zor mac olacagi kesin ama kazanacagiz baska yolu yok sampiyonluk icin saldir kartalim |
Ben çArşı konyAdanım... Butun kardeslerımı beklıyorum maca ;) |
Karaman Kartal'ı gözüne kestirdi Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kamp bitiminin ardından Konya'da yaptığı açıklamada, takımın kalitesine ve oyuncuların yeteneklerine güvendiğini belirterek, Beşiktaş maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi. Antalya Belek'teki kampın ardından Konya'ya dönen yeşil-beyazlı takım, gelir gelmez Beşiktaş maçı için hazırlık çalışmalarına başladı. İlk 15 dakikasından sonra basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesi, kamp dönemi hakkında açıklama yapan teknik direktör Ünal Karaman, "Bizim için iyi bir kamp dönemiydi. Oldukca verimli geçti" dedi. Cumartesi günü Konya'da oynanacak Beşiktaş maçının önemine değinen teknik direktör Karaman, rakiplerinin gücünü bildiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Ancak kendi kalitemize ve oyuncularımızın yeteneklerine güveniyorum. Beşiktaş'ı hazırlık maçında izledik. Oldukça iyi oynuyorlar. Onların da iyi bir hazırlık dönemi geçirdikleri belli oluyor. Holosko da onlara güç kattı. Ayrıca maç saatinin gündüz, yada gece olmasının bizim için bir sakıncası yok. Karşılaşmada, mazeret üretmeyi gerektirmeyecek bir oyunla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bizim için güzel geçecek bir müsabaka bekliyoruz. İyi şeyler yapacağımızı tahmin ediyorum. Bir takım için şu maç veya bu maç, diye nitelendirmek doğru değil. İçeride başarılı olamazsanız dışarıda oynayacağınız maçlar daha fazla önem taşıyacaktır. Artık bizim için her maç önemli ve zor gececek. Biz bu zorluğa hazırız" diye konuştu. |
holosko takıma farklı bi hava kattı maçlar bol gollü geçiyo konyayı yeneceğimize eminim başarılar... |
eger bu deplasmandan galibiyetle ayrılırsak bence 3 haftaya kalmaz lider oluruz.bu sayede takım gerçek anlamda şampiyonluk havasına girer.bırakın şampiyonlugu 3 yıldan fazla zamandır lider olamıyoruz.haydi kartal şimdi havalanma zamanı.dualarım seninle. |
kartalım al şu maçı artık haketdiğimiz yerlere gelme zamanı. |
yaa 1-2 yada 1-3 yenerizz kesin |
Ünal karaman konyayı iyi top oynatmaya çalışıyor.Evlerinde oynamalarıda büyük avantaj olacaktır...Ama bizde çok formdayız bu aralar.Özellikle hücum hattımız çok formda.Umarım tam kadro çıkarız ve konyayı deviririz.Önemli bir maç bence.İyi başlamalayız ikinci devreye... |
3-0 kazanırız gibi imime doğdu :D |
2-0 kazaniriz goller bobo ve delgado |
ne olursa olsun bızım olsun wur kır parcala bı macı kazannnnn :D:D |
eğer konya maçını alırsak ki eminim alacağız (holskodan gol bekliyorum ayrıca) kasımpaşayı rahat geceriz ve sonra bizi kimse tutamaz diye düşünüyrum |
gökhan balıkesirlimsnn sen kardeşim |
Saldır beşiktaşımmm oooLeeeyyyyy |
bu maç bizim olur rahat olun |
herkezi şampiyonluğa kitlenmiş görüyorum bu beni çok mutlu ediyor bu maçı alırız da tello sakat heralde onsuz kazanamıyoruz oyokken hep kaybettik |
ben bu macı kesınlıkle kazanmamız gerektıgını dusunuyorum ve kazanmalıyızda gecen senekı tahrık olayınında konyayı ıcerde yenerek hesabı soruolmus olur kanımca ben maca gıdemıceyecegım ama tvden ızleyebılırım ruhumuz tabıkı onlarla vede yuregımız forza kartal |
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım sana |
OOOO haydi bastır beşiktaşş :D:D:D alıcaz bu maçı hiç kaçışları yok |
alacagız bence cok kolay olacak oyle zor falan da gecmeyecek 3-1 skor tahminim :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:59 . |