![]() |
KAKA BEŞİKTAŞA DOĞRU ARAKADAŞLAR ALDIĞIM SON DUYUMLARA GÖRE BEŞİKTAŞIN KAKA'YA KANCAYI TAKTIGINI DUYDUM...TRANSFER KOMİTESİ ÇOK İYİ BİR SİYAHİ OYUNCU TRANSFER ETMEK ÜZERİYİZ DİYOR...İSİMOLARAK KAKANIN İSMİ GEÇİYOR NE KADAR NE KADAR YANLIŞ BİLMİYORUM AMA KAKA GELİRSE BİZE BOBOYLA BERABER UÇARIZ...ARKADAN DELGADO SOLDAN TELLO BAK SEN O ZAMAN İZLE KARTALI.... BUNU HAKKINDA YORUMLARINIZ NELERDİR KAKA BEŞİKTAŞA GELECEK Mİ KAKANIN İSTEDİĞİ MİKTARI BEŞİKTAŞ VERİR Mİ?:top: |
Arkadasim sen hangi kaka yi diyorsun, hangi takimda oynuyor bu futblcu??? |
kaka beşiktaşta kulağa güzel geliyo ama bence imkansız asılsız haberdir malesef :( |
kardes bu kaka dedigin adam defans oyuncusu boboyla yan yana nasil oynasin ya bu benim bildigim kaka portekizde defans oyuncusu :))))) |
ne bu şimdi gece gece gülelim diye mi açıldı:D senin duyumdaki kaka ile bahsettiğin kaka farklı kardeşim:) |
Bu KAKA Portekizde Acaemica takımında forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu.Güldürdün beni ya. |
o da güzeldi :D:D |
iyi de sen de diyorsun siyahi oyuncu diye sonra forvetten, Kakadan bahsediyorsun,çelişki var:) |
hayır savunma değil müslümanlığı seçen kaka yılların gölcüsü beşiktaşta geliyor beşiktaşa |
Bunun yanında cska da oynayan canerlede prenspte anlaşılmış...Bizim işimize yarar mı bilmem |
Türkiye`de Saat: 19:27 . |