![]() |
Forumdaki Siyasi tartışmalar üzerine Son günlerde forumda açılan konulara yapılan siyasi yorumlar üzerine bu yazıyı sizinle paylaşma geregi hissettim arkadaşlar Evvela şunu söylemek istiyorum.Ben insanların siyaset konuşmasından yanayım ancak Altını çizerek söylüyorum konuşmasından ! Hepimizin sempati duydugu örnek aldıgı siyasi ideojiler olacaktır.Ancak şunu unutmamak gerekir tek bir dogru yoktur.% 100 benim fikrimin dogru olma ihtimali yok maalesef... Dünya üzerinde üretilmiş hiçbir ideoloji yokki eksik bir yanı olmasın.İnsanlar ve toplumlar için düşünülmüş uygulanmış her ideolojinin muhakkak bir yanlış tarafı vardır.Bizim yapmamız gereken nedir o eksikleri tamamlamak .Nasıl mı Elbette okuyarak.Sadece kendi ideolijimizin anlatıldıgı dökümanları degil karşı fikirlerin de savunucularını okumak şarttır.Bilgi cahilligi gidermekle kalmaz bilgi aynı zamanda hümanist düşünmeyi de katar insana.Nerede bir kaos varsa orda eksik bilgilenmenin oldugunu göreceksiniz. Okuduklarımızı da kendimize saklamayacagız elbette bunu paylaşacagız.Ama bunu karşımızdakine anlatırken onun görüşlerinide saygı duyarak, onun inandıgı yolun da artıları oldugunu kabul ederek Bir yanlışı düzeltmek isterken başka bir yanlış yapmayalım arkadaşlar.Birbirimize hakaret etmek , ben asarımlı keserimli konuşmak ancak eksik bilgi sahiplerinin yapacagı bir davranış şeklidir.Bu yanılgıya düşmeden Buranın beşiktaşforum oldugunu unutmadan , hepimizin fanatik olacagı tek takımın beşiktaş oldugunu hatırlayarak.... İyi forumlar |
evet ablacım cok haklısın.... bazen cok abartıyoruz siyaseti... benim eger kırdıgım arkadaslar varsa bu konu yüzünden özür dilerim |
ewet haklısınz bn 1 kere ynlıs yaptım karsımdakının dusuncesını yargıladım ters yanıma denk gelmıstı sanırım tutamadım kndımı ama snra abılerım saolsunlar yardımcı oldular bana bıras daha dıkkatlı olmamı sagladır ve KIRDIGIM VE UZDUGUM 1 KIMSE VARSA kusruma bakmasınlar buNDAN SNDA DAHA DIKKATLI olacagım... sadce kndı dusuncemı ortaya koyucagım başkasının dusuncelerını yargılamıyacagım... ;) ıyı forumlar... |
evet bu konuda sonunakadar haklısın bazen herşeyi fazlasıyla abartıyoruz |
HERKES KENDİ DÜŞÜNCESİNİ YAZIYOR EVET AMA KENDİ DÜŞNCESİ KARŞI DUŞUNCEYİ RENCİDE EDİYOR VE BAZEN UZUYOR BU KONULAR AMA BENDE DİKKATLİ OLACAĞIM ARTIK |
ya bazı arkadaşlar sadece bu işi yapıyor..kendı adıma soyleyeyım..çok çirkın şeyler bu forumu kullanarak sıyası mesaj vermek derdınız ne ıse beşiktaş uzerınden tartışmayın!!!!! |
Alıntı:
kendi ağzınla demişsin işte başkasının düşüncesini yargılamayacağım die.söylediklerinle yaptıkların çelişiyor... |
Alıntı:
yargılamıyorum bn orada kndı dusuncemı soyluyorum yanı bnm hayatımda che engelldır dmk ıstıyorum okdr ... başka 1 sey yok... nasıl che resmını koyuyur hekres dusuncesı ortaya koyuyuro bnde kndı dusuncem cercevesınde kndımı dusuncemı ortaya koyuyuorum...kımseyı YARGILAMADAN... |
sanırım yazdıklarımı okumadınız arkadaşlarım... karşı görüşe de saygılı olmak.... kimse benim sevdigim birini sevmek zorunda değil... bu konu üzerinde son kez yazıyorum...Gereken uyarıyı yapmış sayıyorum kendimi iyi forumlar .. |
ayche ark.şım bn smdı o resmı kaldırmk zorundamıyım neden herkes bnm uzerıme gelıo bana acıklarmısn ? sadce sorum bu... ? bn burada besıktasımı konusmaya calısıyorum en cok mesjımda besıktasla ılgılı yorumlarım ama bana dıorlar sn sıyast ıcın buradasın YHA bn bursada maca gırmedım dıe butun ark.larımı toplayıp takımın yanına takımımı desteklemeye o sgukta otele gıtmıs bır bjklıyım... HASTAYIM BESIKTASIMA O GOSUKTA ALDIRMADAN USENMEDN TEZAHURAT EDEN 1 BESIKTASLIYIM bana burada USTUME GELNMESI HAKSZLIK... BN BUNLARI HAK ETMIYORUM... BESIKTAS - FENER MACINA bursadan kuzenlerım ILE GELICEM HEPINIZ ıle yuz yuze gorusucem ALLAH ' ın ıznı ıle bnı tanıyacaksınz inş. anlıyacaksınz bn ARK.LARIMI shbetlerımı SIYASI konulara yapmam yapımı tanıyıcaksınz... LTFEN TANIMADAN BIRBIRMIZIN kalbını kırmıyalım... |
Alıntı:
Lütfen yazdıklarımı iyi oku Samsa..Ben Kimseye Direk olarak birşey söylemedim. Yazdıklarımın meali şudur.Ötekisi Che Resmini koyabilme özgürlügüne sahipse digeri de che engelli resmini koyabilir. Ama bu tartışmalar Böyle devam ederse Siyasi Amaçlı Avatar Kullanımı Yasaklanır . Bilgilerinize |
gayet normal samsanın awatarı bana göre.her tarafta nasıl che resimleri warsa herkes görüşünü ortaya koyabilirsa.samsada koyabilir başkasının görüşüne hakaret etmeden.bunda bşiy yoq bnce.... herkese iii forumlar... |
Ayşeninde dediği gibi herkes fikirlerini ve görüşlerini birbirini kırmadan ve karşısındakinin görüşlerine saygı duymak şartıyla burada yazabilir.Ama sakın unutmayınki birbirinizi kırmadan ve konuşma tarzınıza dikkat ederek. |
Kim Kim değil önemLi değil Forumda Siyasi bir propoganda yapanı direk banlıyoruz Bilginize |
Kimseye açıklama falan yapılmıyor konuları temizledim size ne yaparsanız ne olacağını bi üstteki topicte belirttim... Bu konuyla ilgili tek bir post daha atanı uzatanı banlıorum bilginize... Gidin Beşiktaş topiclerine yazın arkdşlar... |
elbette her tür görüşe saygı duymamız lazım ama yeri burası degil |
bnm yazımı silmenizdeki amaç ne anlamadımm??? bi duyuru yapıyosanz altınada yazı yazılmasın istiyosanz.konuyu açar sabit yapıp kilitlersiniz olur biter...kafanıza göre yorum konu silemezsiniz..... yada bi mazeret belirtmek zorundasnz ...... |
Alıntı:
|
tmm soruyorm yazdıgım yazıyı niye sildiniz ???? bn bu forumun bir üyesi olarak içerisinde hakaret ve küfür bulunmayan bir yazı yazdm buraya....peki niye silindi bn bunu bilmek istiyorum. |
Alıntı:
|
Ayşenin yaptıgı uyarıları dikkate alarak yorumlar yapalım arkadaslarr...Herkes once kendisine sonra karşısındakine saygılı dawranmalı..Burda herkes görüşünü bildirecek kimse kimsenin goruslerini kabul etmek zorunda deil..Bunu bilincinde olarak yorumlarımızı yapalım arkadaşlar...Tşekkurler ayşe... |
Arkadaşlar 2-3 gündür canımızı sıkan bir mesele ve gözlemelediğimiz üzere birbirimize sataşmadan siyaset konuşamıyoruz.Besiktasforum.Net asıl amacı Beşiktaş olan geniş bir forumdur,ama bugünden sonra forumda siyaset konuşmak,siyasi mesaj vermek,siyasi avatar ve imza kullanmak kesinlikle yasaktır.Birbirimizi kırmaktansa böylesi daha iyi sanırım, tekrarlıyorum forum içerisinde siyaset ne şekilde olursa olsun yasaktır,Kurallara uymayan arkadaşlarımız gerektiği şekilde uyarılacak veya cezalandırılacaktır,iyi forumlar... |
Teşekkürler Meriç. |
Şu anda awatar ve imza kullanan arkadaşlar da lütfen kaldırsın,tek tek uyarmak zorunda kalmayalım |
Alıntı:
Teşekkürler meriç. Gönül isterdi ki uyarılar dikkate alınsın , Gönül isterdi ki insanlar birbirine saygılı davransın ama malesef olmadı Özgürlük kavramını , İfade özgürlügü kavramını dikkate alamadık malesef , birinin özgürlüğünün bittiği yerde başkasının özgürlüğünün başladığını anlamadık , Konuşurken yazarken düşüncelerimizi paylaşırken Birilerini incitirmiyiz , kırarmıyız , nifak yaratırmıyız korkusu yaşamadan yazdık yazacaklarımızı sonunda olan oldu.Umarım herkes şapkasınını çıkarıp koyar önüne ve kısa bir süreligine de olsa düşünür |
Alıntı:
gönül isterdiki bu turlu yaklaşımlar sadece belli bi düşüncenin msjlarından sonra ortaya çıkmamış olması idi ama olmadı... ama şunu unutmayın ki; bu şekilde asla ve asla bunun onune gecemezsiniz eğer siyasi goruşlerin tartışılmasını ıstemıyosanaz o konu başlıklarını ordan kaldırmalısınız yoksa aynen devam edecektir. çünkü bugun ki tartışşmalarda ve daha onceki tartışmalarda hep belli bir tarafa kısıtlamalr yapılıyor. diğer taraflar o kadar saygısızca aşağılayarak cevap veriyor ama yınede bı uyarı bile almıyorlar inşallah bi daha bu şekilde tartışma olmazda sacece Beşiktaş konuşulur. İyi forumlar... |
Öncelikle Besiktasforum.Net in bir siyasi görüşü ya da bir tarafı yoktur,bunu belirtmek isterim.Bu tür düşünceler bizi üzer.Bu düşünceyi savunan arkadaşlarla da sabaha kadar tartışırım.Herkese eşit yaklaşılmıştır,aksini iddia eden varsa burda yazsın,haksızsınız desin bana haksızlık yapıldı şu konuda desin.Bir noktaya kadar bu forumda herşeyin konuşulmasını istedik,herşey özgür olsun istedik,ama görüyoruz ki beceremiyoruz,Forumun en tepesinde biz bir aileyiz yazıyor,hepimiz kardeşiz,birbirimizi kırmaktansa,siyasete bugün burda noktayı koyuyoruz,herkesten gerekli duyarlılığı bekliyorum,teşekkürler |
Alıntı:
2 Sabah Kadarda hiç bir şeye gerek yok ama senle tartışmak isteyen varsa buyursun çünkü senle bizim bi tartışmamız olmadı olamazda sadece düşüncemize saygısızca davrananlarala tartışmamız ama bu tartışma derecesini onlrara bırakıyorum ne derecede isterlerse kabulum. 3 Evet Aileyiz ama 5 parmağın 5i bir olmadığı gibi 20,000 üyedede bu şekilde düşünce farklılıkları gayet normaldir. hele hele bu tartışmalar siyasatte kaçınılmazdır. 4 siyaset yapılacak biryer değildi zaten burası ve siyasetın artık yapılmamasına inan çok sevindim ve eminim artık tartışma çıkmayacaktır. Not: Yapılmayacak Konu Sadece Siyasetle bence kısıtlamayın. Ceza aldığım türban ve üniversite konusu ilede bence bi düşünün o konuda çok sakıncalıı derim benn.şimdiden teşekkürler.Yani türban demek siyaset demek değildir bazıları halen bu şekilde düşünüyor. iyi forumlar |
öncelıkle dunden ıtıbaren ılk defa gırıyorum meriç abi 1 haksızlık yapıldı bıze abi... bn okdrcok evıyeli cvp.lar yazdımkı herkese kımseyı kırmadım herkesın dusuncesıne saygılıyım yazdım SENINLE konustuktan snra butu yorumlarıma... ama dün alp arslan turkeş ve abdullah çatlı ILE ılgılı bıyografı yazıları sılındı meriç abi cop kutusuna atıldı... BIZDE BURADA SORDUK NEDEN türkeş e çatlının konuları çöp kutusuna atıldıda che ve denız gezmıs gıbısıyası konuları ıceren topaçlar çöp kutusuna atımadı BIZ BU soruyu bu sayfada waitform İLE BERABER SORDUK ama sordgmz sorular sILINDI... sılınmesseydı abı sorunun ne oldunu gorucektın abi... bızde dedık kı abı burada sadce 1 görüş bıcımı sergılenecek ise biz burada aşşalanıcaz isek burada durmıyalım dedım BIZ BEŞİKTAŞLIIGIMIZDAN HIC1 SEY KAYBETMEYIZ ama besıtasforum aılesı bazılarına gore 3 5 çapulcu dıede anılsak bıle BIZI KAYBEDER... bız BU ıkılemın cozulmesını SIZ BUYUKLERMIZDEN rıca edıyoruz... SAYGILARIMLA.... made in samSA... |
madem siyasi düşünceleri belirtmek yasak neden bu forumda che avatarları signatürde deniz gezmiş ve bilmem kimlerin resimleri imzalarda bir ideolojiyi savunan görüşler-resimler var ... tamamen yasaklanmalı che ve sözde devrimciler...biz birini savununca görüşümüzü belirtince siyasii oluyorda bu forumun çoğunda avatar olarak 'ernesto che gavara' nın resmi olunca siyasi olmuyor anlayamıyorum...siyaset ten ne anlıyorsunuz anlayabilmiş değilim...bilmem birilerinin ideolojisini savunmak siyaset olmuyo yaşasın 'bilmem ne' siyaset olmuyor da TÜRK halkına mal olmuş,TÜRK EVLAT ları savunulunca neden siyaset oluyor...böyle TÜRK GENÇLİĞİ ne kesinlikle hayır...sözde devrimcilere bu zamana kadar sadece genc beyinleri kemiren hiçbir devrimi gercekleştiremeyenlere hayır...TÜRK GENÇLERİ olarak bizim görevimiz devrim yapmak değil...ATAMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU DEVRİMLERİ YÜCELTMEK VE YAŞATMAKTIR... neyin siyasi neyin siyasi olmadığına düzgün karar vermek dileğiyle SONSUZ SAYGILAR ve SEVGİLER... sürc-ü lisan etmişsek şimdiden affolaa... |
AYNEN poncajım bnde onu dıoyrum o resımler olmasa bnm avatardada engelli che resmı koymam... engellı resmı demk kımsenın dusuncesını yargılamak dgldır bnm hayatımda che engelldır demektır... kımse bana oradan buradan sn bızım dusuncemızı yargılıyrsn dıe konusmasın BNM DUSUNCE YAPIMA gore engelldır okdr... başkalarına gorede dgldır saygı duyarım ne gsl derım dusuncenı savunuyrsun derım... che resımlerı kaldırılıcak oldugu an kımse koymucak dendıgı an 1 sn bklemem bnde bu resmı kaldırırım... saygılarımla... |
kaldır hadi. |
Alıntı:
yha ark.şım bana burada 2 3 kısıden baska kımse emır vermez tamam mı ! bıras konusmalarına dıkkat et 1 de bayan olucan yha bız burada adam akıllı konusmaya calısıyorz ama bızım ustumuze gelmeyın bakın bız burada olucaz her turlu bız BESIKTASIMIZ ICIN varız BU FORUMDA BIR TEK che RESMI OLDUGU SURECE BU FORUMDA bnm bu avatarım bu forumda DALGALANACAK... ! ((nokta)) meriç abı yada alen abıden talımat gelsın forumda sıyası resım olmucak densın kaldırmamak ıcın 1 sebp olmaz... burada merıc abı kaldırılcak demıs ama kaldırılmamıs kaldırılsın bn ztn kaldırıcam burada che resmı olmadıgı surece bu resımde burada olmaz... KAPİŞ ;) 1 tek che resmı oldugu surece bu avatar burada olucak... saygılarımla...( bıras sınırlenmıs olabılırm af buyurun ama bana emır vermeyın ! ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
yha ponjacım bn sakın olmaya calısıyorum baksana yha emır vermıs bana yukarıda bn burada abı bıldıgım 2 3 kısıden emır verebılır ! oda saygıdandır burada saygı kelımesnn anlamını bılmıyenler var işte emır vermeye calısıo aklınca... saygılarımla... |
kimse kaldırmıyorsa ben tek tek değiştiririm avatarları,samsa kardeşim senden beklediklerim bunlar değildi,sana anlattıklarım bunlar değildi,senin bana sözlerin bunlar değildi.... yeter artık arkadaşlar lütfen yeter,rahatsız olduğunuz siyasi içerikli herşeyi bildirin,değiştiriyorum.Siyaset bu forumda dün itibariyle son bulmuştur.Lütfen saygısızlık yapmayın |
Ne kadar komik herşey... Türkiye geriye götürülmek için sürekli birşeyler atılıyor ortaya insanlar düşünmesin,saçmalıklarla uğraşsın diye ve gözünü sevdiğiminin Türk milleti saolsun hepsine aldanıyor... Sağcısı,solcusu,Devrimcisi,Muhafazakarı,Ataisti,Tü rkü,Kürdü... daha ne yol ayrımları çıkaracaklar ve ey Türk milleti daha nelere kanarak kardeşlerinle birbirine düşeceksin... Bırakın kim devrimciymiş,kim neymiş,kim şuymuş kim buymuş... Kendinize gelin... Biz Türküz,Kardeşiz,Bu Ülke Neler Yaptı, Neler Yapabiliriz, Önümüze Bakalım... Neyse Anlayan anlar Anlamayana allah akıl fikir vere... Saygılar |
evet çok yerinde bi açıklama.. |
Hepimiz Kardeşiz, Hepimiz Türküz, Hepimiz Atatürkçüyüz, Hepimiz Beşiktaşlıyız ve Hep Bu yoldayız ;) |
ei bakalım emır buyuk yerden ... bn dgstrdım herhangı 1 profılde sıyası 1 sey gordummu oda dgstrılsın ozman meriç abi... iyi forumlar |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |