![]() |
Alıntı:
Haklısın sol kanada Caner alınabilirse çok iyi olur. |
Alıntı:
|
Bence ön liberoya gerek yok.Fahri çok rahat ön liberoda oynanayabilir.Klebersonu da ortasahanın ortasına çekerse sadece forvet arkasına bi Delgado bide sol açığa Denilsonu aldıkmıydı seyredin o zaman Beşiktaşı... |
Hocam BJK'nin 10 numaraya ihtiyaci yok. Taktiksel olarak bakarsak, Tigana orta alanda 4'lu oynamak istiyor. Ve bu 4'lunun 2'si kanatlarda, diger orta alanda kalan iki oyuncu bu durumda mutlaka 2 tane onlibero olmali. Sen bunun birini onlibero, birini de 10 numara yaparsan orta alanin dagilir ve savunmada sikinti cekersin. Bundan ziyade, sen 10 numara alabilirsin, ama o zaman kanatta ve iceriye donuk oynatirsin, Juventu'un Nevded'de yaptigi gibi. Delgado alinirsa zaten bence sag kanatta oynar. Su anda her basarili takim en az 2 onlibero ile oynuyor, bundan otesi yok! |
Alıntı:
Anlamadim? ---------------Fahri--------------- ---------------Kleberson------------ ----------------Delgado-------Denilson Yani boyle mi oynayalim orta alanda?:confused: |
arkdaşlar fahrinin ön liberoda çok başarılı oldğunu düşünüyorum milli takımda çok iyi oynadı ve iyi mücadele yapıyor bence ön libero sorunumuz yok defanstada i.toroman g.zan kray üçlüsü var sol kanada kimi monte edilir bilinmez ancak tecrübeli olduğu için i.üzülmez olacaktır |
bencede ön libero almalarında fayda var fenerin defansı bence bizden bile kötü ama iki tane ön libero ile oynuyolar apiah ve aurello onlar orta sahada bastıkları için fazla iş düşmüyo defansa zaten orta alanda boğuyolar rakibi bence i.toraman g.zan ve koray la götürecek defansı önlerindede fahri ve yeni alacakları ön libero inşallah (mavuba) olur onların önündede üç tane yaratıcı isim kleberson sağda denilson(inşallah) solda ve delgado(inşallah) ortada forvet arkası pozisyonda oynayacaklar bunlar benim düşüncem ve gayet mantıklı geliyor inşallah böyle bi takım olur manyak hücum eder valla forvetede koy roberts ve nobreyi al sana şampiyon işte |
Hocam senin takimda kanatlar yok:) |
bence bize stam gibi bi stoper bi sol kanat ve on numara lazım bobo gitse bile bana kalırsa forvet sorunu yasanmaz nobre gökhan burak ibrahim bir sürü forvet var yabancı hakkımızı niye forvetten kullanalım bize yası ilerlemis stoper lazım |
zindan senin kurdugun takımda 7 yabancı var |
Türkiye`de Saat: 00:32 . |