![]() |
Bakiyorum da, bizim Milli Takim'a giden oyuncularimizin neredeyse tamami stoper: Toraman, Koray, Mercimek, Gokhan Zan. Simdi bu mevkiye yabanci alirsan, bunlara yazik olmaz mi? Diger mevkiler bombos, mesela sol kanat felaket, forvette bolluk yok(en onemli sey!), bir defans oyuncusu almanin manasi nedir? |
tigananın dedigini yapsılar kardeşim |
Yapilacak sey belli: ---------------RUnje------------- Serdar---Zan----Toraman-----Uzulmez --X-----Kleberson--Koray-----------X -------Nobre---------X-------------- Bir forvet(Roberts, Bobo), bir sol kanat(Kapo, Gilberto) ve bir sag kanat(Delgado?) ve bu is olur. |
Alıntı:
sonunda kadar haklsısın kleberson manchester united dada forvet arkasında serbest oyb-nuyodu zaten klebersonu yerinde kullanmalıyız tigoş hoca sözüm sana :D |
Hocam nerden salliyorsunuz vallahi, ben maclari o donemde de takip ederdim ve United da forvet arkasi hep Scholes oynardi, on liberoda da genelde Kleberson-Djemba Djemba-Roy Keane'den ikisi oynardi, Kleberson daha hayatinda 10 numara oynamamistir. Kim cikardysa bu Kleberson 10 numara muhabbetini basini almis gidiyor. |
klebersonun 2li arkası oynatacak ve ön liberoya çok kaliteli bi isim şart |
bence defansada ii adam lazimm ama ilk is 10 numara kleberson o.sahanin ortasinda oynar onunde delgadoo 1 yabanci hakkimiz kaliyor geriye oda sol kanatta olur defansta o yuzden kr_ke 7 olsaydi su yabanci sayisii eksiklerimiz biterdiii simdi tercih tigananin isallh iii tercihler yapar |
Yabancı bi libero alsınlar takım forvet dolu |
Forvet lazım değillllllll: BURAK, FERRERİA, GÜLEÇ, BOBO (i.akın) |
okili Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:27 . |