![]() |
Siz olsanız Delgadoyumu istersiniz yoksa Camporayımı??? Şahsen ben camporayı isterim geçen sene 2-3 maçını izlemiştim hem hava toplarına çok hakim hemde çok hızlı aynı carew gibi delgadoda çok iyi bi futbolcu ama dewamlılığı olmaması en büyük sorun |
Delgadooo10 |
Dostum, Delgado orta saha oyuncusu ve Campora santrfor. Onun için... Ikisi'de gelsin. Besiktas'a faydali olabilirler. |
bence besiktas ali öztürk alsin ve ugur yildirim |
Ya ben daha 14 yasindayim ve fanatik Besiktasliyim ama sizlerden daha fazla anlatiyorum. Simdi diyorsun ki 'Ali Öztürk'u ve Ugur Yildirim'i alalim' , peki ya neden ? |
Delgado gelsin yeterli olur. |
bence delgado nıye dersenız adam ulkesının dısna cıkmıs ve basarı göstermıs bılındıgı gıbı arjantı oyuncuların cogu ulkelerı dısında uyum sorunu yasıyo onun ıcın delgado |
Tamam'da Delgado'yu ve Campora'yi nasil kiyasliyorsunuz ? Delgado orta saha oyuncusu ve Campora santrfor. |
bize şu anda oyun kurucu lazım değilmi.ayrıca 4 tane falan forvet oldu takımda zaten.o yğzden delgado gelsin. |
bize oyun kurucu lazım delgado derim ben bu arada fahride iyi bir oyuncu orta sahada iş yapacaktırr.. |
Alıntı:
|
bence ilk etapta kanatlara iki oyuncu alinmali. sonra delgado cok iyi bir oyuncu .türkiye den Mehmet Topuz artik paraya bakilmadan alinmali 23 yasinda bi adama verilen paraya acinmaz. Bu zamana kadar kimlere ne paralar verildi .Mehmet sagda, sola da gilberto cuk oturur.ortada da delgado olursagör BJKyi.Bu saatten sonra 3-5 e bakilmadan gerekli adamlar alinmali. Her gün transfer dedikodusu duymak degil gercek transfer görmek istiyorum |
Arkadaslar bir ay hastahanede kaldim geldim sitedeki chatt sayfasini kapattirmissiniz.bence birakin su aptali biz yazip konustukca adam kendini fasulye gibi nimetten saniyor zaten onlar onu seneyi bulmaz kapinin önüne koyarlar |
delgado alınsın |
sence bu konunun yeri burasımı ? ikisinide isterim çnkü farklı mevkiinin adamları |
Mehmet Topuz'u almasinlar, Türkiye Milli Takiminda gördük ama hiçbir varligini ortaya koyamadi. Bizim amacimiz nedir ? Avrupa'da basarili olmak , onun için Mehmet Topuz yeterli degildir. Bobo daha çok genç ve tecrübesiz. Onun için hem Delgado'yu hem de Campora'yi alalim. |
delgado delgado matias delgado bana bu soruyu bin kere sorsanız yine delgado derim nasıl futbolcu olduğunu gelince herkes görecek... |
Camporayi tanimiyorum delgodo gelsin |
bencede ikisi gelsin delgado ne olursa olsun gelsin |
bence ezikten Anelkayı alalım hem onlara ibreti alem olsun hem gücümüzü kanıtlayalım 13,5 milyon euroya biter veya drogbayı kiralayalım. |
Delgado gelsin artik cok uzattilar bence bu transferi. |
D E L G A D O |
ben delgadoyu da campora mıdır nedir onu da tanımam ama ben şunu bilirim bjk büyük takımda gider avrupadan yıldız alır madem o kadar iyi adamlar neden arjantinde yada basel de oynuyolarr yaa herkes kendini ağutuyo sadece beşiktaş bu sende 4.lüğe oynarr...5.hafta havlu atarr...gene fenerle galatasarayın kapışmasını izlerizz... |
delgadoyu isterdim ama gelmedi bir türlü:( |
su andakı eksıgımız orta sahayı toplayacak oyun kuracak bı adam delgado kesınlıkle dıyorum |
Alıntı:
|
D E L G A D O tabikiiii..... |
oyun kurucu lazım bize. piç tümerin yerine. delgado ya da insua....... |
delgadoyu alcaz zaten delgado ile campora mı compora mı onu kıyaslayamazsın insua ile kıyaslarsın ama delgadoyu alcaz heralde çünkü murat aksu isviçreye gidiyomuş haberlerde söledi |
delgado delgado matias delgado...... |
campora kim yaw |
bize Orta Saha Lazim Forvet Değil Tabiki Delgadooooooooooo10 Numarali Formasiyla... |
Alıntı:
10 nr kabul etmiyorum insallah o forma sergen kaptanin olacak tabiiki takimda klacak |
artik bu isler sergenle olmaz bize delgado lagzim.:rolleyes: |
Alıntı:
|
böle çirkin bi soru yok:)tabiki delgado |
bjk master sana cok katılıyorum |
delgadoooooooooo |
tabiki delgado... |
sorulurmu insua gibi bi adama karşı delgado denmişkii campora ya karşı tabikii delgado o adam gelsin çok başarılı olacağımıza eminim işalla gelir de yönetimin nie hedefinden saptığını anlayamadım ve taraftarında sıkıldığını bilmeleri gerek getirsinler artık delgado muzu... |
Türkiye`de Saat: 10:48 . |