![]() |
Alıntı:
|
bence ilk etapta kanatlara iki oyuncu alinmali. sonra delgado cok iyi bir oyuncu .türkiye den Mehmet Topuz artik paraya bakilmadan alinmali 23 yasinda bi adama verilen paraya acinmaz. Bu zamana kadar kimlere ne paralar verildi .Mehmet sagda, sola da gilberto cuk oturur.ortada da delgado olursagör BJKyi.Bu saatten sonra 3-5 e bakilmadan gerekli adamlar alinmali. Her gün transfer dedikodusu duymak degil gercek transfer görmek istiyorum |
Arkadaslar bir ay hastahanede kaldim geldim sitedeki chatt sayfasini kapattirmissiniz.bence birakin su aptali biz yazip konustukca adam kendini fasulye gibi nimetten saniyor zaten onlar onu seneyi bulmaz kapinin önüne koyarlar |
delgado alınsın |
sence bu konunun yeri burasımı ? ikisinide isterim çnkü farklı mevkiinin adamları |
Mehmet Topuz'u almasinlar, Türkiye Milli Takiminda gördük ama hiçbir varligini ortaya koyamadi. Bizim amacimiz nedir ? Avrupa'da basarili olmak , onun için Mehmet Topuz yeterli degildir. Bobo daha çok genç ve tecrübesiz. Onun için hem Delgado'yu hem de Campora'yi alalim. |
delgado delgado matias delgado bana bu soruyu bin kere sorsanız yine delgado derim nasıl futbolcu olduğunu gelince herkes görecek... |
Camporayi tanimiyorum delgodo gelsin |
bencede ikisi gelsin delgado ne olursa olsun gelsin |
bence ezikten Anelkayı alalım hem onlara ibreti alem olsun hem gücümüzü kanıtlayalım 13,5 milyon euroya biter veya drogbayı kiralayalım. |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |