![]() |
bundan önce inönü dü böle devam etsin.. |
yeni bir stad yapılacaksa inönünün önüne yeni bir isim eklenebilir |
büyük bi stad istiorsak yerimizi değiştirmemiz lazım..bunada hiç gerek yok.bnce stad yıkılmalı kapasite 40 bin kişi de yeter daha modernize uefa fıfa şartlarına uygun yapılmalı... |
benim bir düşüncem var eğer ki stadımız ingiliz stadları gibi olursa yani saha ile dik dibe o zaman eski açığı yıklmaya gerek kalmıyor yaptıım hesaplamalar ile kurtarırız ancak tabi tam bir projenin çizilip görülmesi lazım |
ALLAH büyük birgün hepsi çözülür... |
Alıntı:
|
adu golu yersek mac berabere biter bizde sampiyonluktan oluruz :p |
Alıntı:
|
Arkadaşim Bilimiyosun Galiba Ama Fifa Yetkilileri Beşiktaşa şöyle Bi öneride Bulundu Stadin Yeni Açik Tarafindaki Ylu Stada Dahil Edip Dünya çapinda Allianz Arena Tarzi Bi Stad Yapmayi Yani Teklif Etti.hemde Masrafin Yarisindan çoğunu Karşilamak Karşiliğinda.bunun Nedenide Inönü Stadinin Boğaza Yakin Olmasi Yani Cazibesinden Dolayi Stadlari Incelemişler Ve En çok Inönüyü Beğenmişler Fakat Tarihi Muhabbetinden Olayi Zor Gibi Görünüyo Hatta Devletden Izin Alin Falan Dediler.sonucu Ne Oldu Bilmiyorum Hatta Kupa Finallerini Falan Vermeyi Bile önerdiler. |
Alıntı:
|
modlara bi duyuru bu topic lütfen sabitlensin |
inönü çok bakımlı değil maddi durum oldukça yenilenmesi gerekir |
aslinda yeni bir stad cok yakisir besiktasimiza!! |
Bencede yeni bi stad lazim, ama yeri ve ismi deyismicek! Inönu herzaman Inönu olarak bilinecek |
Stad değişir değişmez bilemem ama adı kesinlikle değişmeli Şeref Bey stadı olabilir yada Hakkı Yeten. |
Alıntı:
katılıyorum kardeşim |
inönü olarak bildik,inönü olarak nam saldık,inönü olarak kalsın. şeref ve hakkı yeten isimlerini verebileceğimiz daha birçok yerimiz var. bazı şeyler birbirleriyle özdeşleşmiştir. süleyman seba - beşiktaş sergen - beşiktaş nouma - beşiktaş İNÖNÜ - BEŞİKTAŞ BENCE DEĞİŞMESİN.............. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnönü'nün yıkılıp yeniden yapılması neredeyse kaçınılmaz hala geldi.ama bu iş büyük bi maliyet ve uğraş gerektirdiği için birilerinin ortaya çıkıp ben yaparım demesini beklemek abes olur.şimdi eğer satadın yıkılması ve yeni stad yapılması kararı alınırsa nacziane birkaç önerim olacak(satdyumun 60-80 milyon dolar maliyetli oldunu hesap edersek):yönetim,sadece kongre üyelerinin para verebilceği bi banka hesabı açar ve başkan bizzat önde gelen isimlerden ricada bulunur belki hepsi olmaz ama önemli bi kısmı toplanabilir2).sponsorlar., ama bence eğer sponsorlarla bu işi halletmeye kalkarsak stadyumda BJK tarihinden ve BJK tarihine mal olmuş kişilerden iz bulmamız 20 senemizi alabilir.son olarak stad Beşiktaş semtinde başka bi alana yapılır.eğer böyle olursa para hiç sorun olmaz çünkü şuanki stadın bulunduğu araziye karşılık 2 tane stad bile yaparlar. |
yaww ezikler bile statlarıyla övünüyolar...inşallah onları agzını kapatacak bi stat yaparlar..... |
Alıntı:
veya Eagle Arena |
Alıntı:
zaten stad yapmak icin maddi durmun ii olmasi gerekmior...iii sponsorun ve fanatik zengin is adamlari lazim..... |
şu parayı vuriym söz BJK ye en büyük stadı yapcam :) |
stada gelene kadar daha geçilcek çok yol var |
bence bize öyle müthis büyük bi stad fln lazim diil...60bin cok bile,,,söyle 45bin yeter....zaten 32bin kisi futbolcuyu korkutuor...45bin kim´ adami öldürür korkudan |
Alıntı:
|
stad büyüsün büyümesine önemli olan orayı doldurmak ve cehenneme çevirmek... |
Bence yeni bir stad lazim deyil ! bence bu stadi biraz büyütsek 45 bin kisilik satd yapsak bide tüm stad kapali tribünler olsa ! tam tencere gibi bir stadt ! bence süper olur ! |
walla tum stadin yuksekligi yeni acik kadar olsa problem kalmaz bence , kapali yi da bi kat daha buyuturler eski acigi da buyuturler , tek bir cati olsun yani oyle numarali ve kapalinin farkli yeni acigin farkli olmasin hem guzel bi gorunume sahip olur hem kapasitesi artar stadyumun benim dusuncem boyle |
Yenı acık sevıyesınde kapalı ve numaralınında ustu kapanırsa ıyı olur eskı acık kapanamıyor . |
Alıntı:
|
ya arkadaslar ne kadar guzel stat olrsa olsun.... takım oynamadıktan sonra bişeye faydası yok |
ya Beşiktaş belediyesi izim veriyo mu ki stadın her yerini yükseltmemize çünkü bi ara böyle bi proje vardı galiba izin vermedikleri için yükseltmek yerine olimpiyat kısmı yok edildi alçaltıldı kısaca buna bi açıklık getirebilirse biri iyi olur eğer izin veriliyorsa ben de yeni açık seviyesine çıkartılmasından yanayım... |
walla parayıda bulsak inönü yü elletmiyolar ki ,,tarihi eser olduğu için hiç bişe yapamıyoruz dışına... |
Beşiktaş Belediye |
Beşiktaş Belediye Başkanı izin vermiyor.Ayrıca yer olarak yeterli değil diye biliyorum ben.İmar planı sorun oldu daha önce.Ama stad çok önemli bir faktör.Sadece stadı görmek o atmosferi yaşamak için bile gelen olucak stada.Futbol takımıyla alakası yok.Eziklerin hiçbir başarısı yok ama stadları dolu oluyo.Bence kimsenin stad dolmaz diye bir kaygısı olmasın.Beşiktaş o atmosferi her türlü yakalar rahat olun... |
Arkdaslar Benim 1 Onerim War!hani Bu Stada Gidilirken Besiktas Tarafindan Agaclarin Oldugu Bolum Warya Ordaki Taslari Siyah Beyaz Olarak Degistirsek Ne Guzel Olurdu Ya Hep Dusunmusumdur Ama 1 Turlu Firsat Olmamistir Soylemeye Insallah Bu Soyledigim Kale Alinir! |
Inönü stadinin adini Seref Bey Stadi olarak degistirsinler gerisi fark etmez... |
Türkiye`de Saat: 12:24 . |