![]() |
İnönü Stadı İle ilgili Görüşleriniz arkadaşlar artık beşiktaşın yeni bir stada ihtiyacı var hava soguk oldugunda yada yagmur kar yagdıgında etkilenmeden 24 saat vakit geçirebilecegimiz bir stada ihtiyacımız var tabi dolmabahçede olması şartıyla artık olmalı bu stad ve en iyisi olmalı ismi degişeceksede inönü den sonra en iyi isim ............kartal yuvası........ olur ayrıca inönü stadı hakkında her ne konu olursa olsun görüşlerinizi buraya yazın konuşalım bizi belki yönetim bu şekilde duyar ve düzelmesi gerekenleri bu zayede düzeltir örnegin ben bjk store daha büyük olmasını istiyorum ufak oldugu için çeşitde az oluyor tabi cafe gibi birşey yapsınlar statda vakit geçirebilmesi için taraftarın lütfen bu topici sabitleyin ve hep buraya yazalım |
vallah tamam da hani para?? hem hadi bulduk o atmosfer olacak mi bence bunlar olmasi lazim... |
Besiktas'a yakisir tabi ama para nerde ? |
çogu kulüpler sponsorlara yaptırıyorlar örnekleri çok var mesela ezikler kendilerimi yaptı o stadı telsim migros vs gibi sponsorlar yani sonuç olarak biraz mantıklarını çalıştırsınlar soguk yagmurlu havada bütün trübün nasibini alıyor ve oyüzden kışın stad hasılatı olmuyor sözde yeni açıgı üstünü kapattılar yok bilmem zemini indirdiler bunları yapacaklarına stadı yeni yapmak için harcarlardı ayrıca federasyon yardım edebilir çünkü ulaşımı en rahat ve çevresinde boş ve rahat alan dolmabahçe oldugundan avrupada türkiyeyi vizyona cıkarır olimpiyat stadının yapamadıgı sükseyi inönü yapar şampiyonlar ligi ve uefa verilir yani elimizde bir altın degerinde yer var ama stad yapamıyoruz yaparsak herkes bizi konusur |
arkadasim iyi guzelde bence kulupte yeterli para yok once daha onemli sorunlari asmaliyiz |
Stada gelene kadar daha yapilmasi gereken cok seyler var. |
bence bu olacak bir is degil olsa guzel olur ama ne yonetim yapmaz. bizim yonetimin hatasi saten bu stadi bu hale getirmeknen oldu yapmisken iyi bisey yapsalardi busuru para harcadilar ama genede guzel bisey olmadi harcadiklari paraya yazik madem yapiyon bas parayi daha guzel bisey yap ozaman |
tabi gerek ama once bu stadi doldurak sonra buyuk yapariz ;) |
stad zaten herzaman dolup tasiyor |
bence yeni bir stad değilde İNÖNÜ de değişiklik yapılsa daha iyi olur.. |
walla hayırlısı olsun ama su an için yapılmaz |
keske yapılsa |
Parayla Olsa Gene Ii,tarihi Açidan Daha Fazla Oynanamiyor Stad üzerinde,bildiğimiz Gibi Sahaya Tribünleri Yaklaştirma Ve Yeni Açiğin üzerini Kapama Işini Bile Zar Zor Yapabildiler,ama Gene Buda Bi Başari Tabii,demiröreni Bu Konuda Takdir Ediyorum |
arkadaşlar sıtad yeni yapıldı zaten yeni yapmak icin yıkıp yapmak lazım o nada anıtlar kurulu izin vermiyo ama mevcut haliyle ilave ve guzelleştirmeklerle yapılabilecekler yapılsın tabikide |
Para disinda Inonu'nun tarihi eser olmasi isi zorlastiriyor. Besiktas yeni, modern ve buyuk bir stat isterse yeniden dikmesi gerekecek, Inonu stadini birakmasi gerekecek. |
Alıntı:
|
ArkdaŞlar Ne Olursa Olsun Bİze Kesİnlİkle Yenİ Bİr Stad Gerek Sebeb Bundan 5-10 Sene Sonra Damlar Bİzİm Avrupada Bu Stada Oynamamizi İstemeyecekler Daha Modern Bİr Stad Talep Edecekler Yanİ Enİnde Sonunda BİrgÜn Yapilacak Ancak Şmİdİlİk İdare Edelİm ! |
bana göre yeni bir stad çok zor zor olayı geçık imkansız:( |
Hele sporda yani futbolda şöyle başarılar üst, üste gelsin her şey kendiliginden olur arkadaşlar |
inönünün tarihi bir yapısı olduğu için değiştiremiyolar bazı bölümlerini yıkmak yasak galiba yerimizde müsaitti mi bilmem |
bende sunu anlam1yorum, stadin neresi tarihi eser? 1950 de felan yapilmis, adam orda dolmabahcenin ta dibine swisshoteli dikti,digeri çiragan sarayinin bahcesine ayni sekilde, yani koskoca dolmabahce sarayi tarihi eser diilde, inönunun eski acigi mi tarihi eser? yani bu ulkedeki her kanun ve nizamname ne hikmetse bize patliyor, |
Alıntı:
|
arkadaşlar camia şuan stad konusunu maalesef pek gündeme almıyor .... fakat GS stadını yaptığı zaman kesinlikle büyük bir eksiklik hissedilecek... şuan hissedilmemesinin bir tek sebebi var o da GS NİN stadının çok kötü olması..ama onlarda 2 sene içinde stadlarını yapacak ve biz FB VE GSnin bu konuda gerisinde kalacağız... şimdiden konunun uzmanları araştırma yapması gerekiyor... ve bu konu sabitlensin ................. KAÇINILMAZ.... 32 BİN KAPASİTE İLE HANGİ KLÜP BİR YERE VARMIŞ..... ARSENAL YENİ STADINA TAŞINACAK......................... ÇÜNKÜ KAPASİTESİ AZDI.... BEŞİKTASIN ÖNDE GELEN İNSANLARI BUNLARI DİLLENDİRMELİDİR... BİR TARAFTAR OLARAK DUYARLILIĞINDAN DOLAYI SENİ KUTLUYORUM ARKADAŞIM TARAFTAR HER ZAMAN KLÜBÜ İÇİN EN İYİSİNİ İSTERMİŞ GERÇEKTENDE. |
istnbulun en güzeliyeri..eğer stadı yapmak istesinler mühendisler projelerini vrmek için sraya girer..finansmanınıda sponsorlar karşılarsa birazını dünyanın en güzel stadı olur..boğaz mnzaralı |
stadi yaparlarda sonra dolduracakmiyiz oralari , 32 bin kisilik stada 15 bin kisi geliyosa bence hic yapilmasin .... |
para sorun olmaz aslinda....ii bi sponsor bulursak öder |
Alıntı:
|
iyide baylar bayanlar,o stadı bu hale getirmek için bile yıllarca izin almaya çalıştılar.duvarlara yine dokunamadılar.gittler yeri kazdılar.oda ancak bu kadar olur.birazda teşekkür etmesini bilelim |
bir ara müthis bir proje vardi, ne oldu acaba, balon haberdi anlasilan. Bence inönü stadinin yeri dünyada essiz, zaten bu haliyle bile eurosport\'da dünyanin en güzel statlarindan secilmisti ... Dolmabahce mimarisiyle yeniden insa edilecek diye bir haber\'di, türkiyenin yeni wembley\'i diye... |
Alıntı:
|
Valla benim bildiğim kadarıyla İnönü nün özellikle Eski açık kısmının bozulması yasak çünkü tarihi eser kapsamına giriyormuş. öte yandan çevresinde ki yollar ve yapılar büyük bir değişimi engelliyor. Ya yeni yer bulacaklar yada stadı daha büyütmek için deniz sevyesinin de altına inecek kadar zemini indirecekler. |
Beşiktaş .... Stadi Sizce yönetim İnönü stadının ismini değiştirse stadın yeni ismi ne olmalı bir ara böyle bir olay gündeme gelmiştide. |
Bence stadımızın adı Şeref stadı olmalı |
Bence ismi Inönü kalmali. |
ya millet...aslinda bu konu hakkinda konusmaya gerek bile yok...cünkü inönü stadi büyütülecegi yüzde yüz. su anki inönü stadinin görümününe bakinca bu hemen belli oluor.... hic bi stadin kale arkasinin kapali dan daha büyük oldugu görülmüsmü....kapali ve numarali aynen kale arkasi gibi büyütülecek ve bir arena görümününe gelecektir....su an inönü stadinin görümü persembe pazarina benzio.her kösesi degisik....simdi yanlis anlasilmasin..stadimiz maasallah cok güzel... bence bi kac yil sonra stadimiz asaga yukari Berlin olimpiyat stadina benziyecek tabiki kosu alansiz... |
http://www.stadionwelt.de/stadionwel...uf_einen_blick bu stada benzetiorum cünkü bu stadinda bi ale arkasi tam kaüali diil..bizimi de öyle olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnÖnÜ Kalsin.................. |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |