![]() |
walla tum stadin yuksekligi yeni acik kadar olsa problem kalmaz bence , kapali yi da bi kat daha buyuturler eski acigi da buyuturler , tek bir cati olsun yani oyle numarali ve kapalinin farkli yeni acigin farkli olmasin hem guzel bi gorunume sahip olur hem kapasitesi artar stadyumun benim dusuncem boyle |
Yenı acık sevıyesınde kapalı ve numaralınında ustu kapanırsa ıyı olur eskı acık kapanamıyor . |
Alıntı:
|
ya arkadaslar ne kadar guzel stat olrsa olsun.... takım oynamadıktan sonra bişeye faydası yok |
ya Beşiktaş belediyesi izim veriyo mu ki stadın her yerini yükseltmemize çünkü bi ara böyle bi proje vardı galiba izin vermedikleri için yükseltmek yerine olimpiyat kısmı yok edildi alçaltıldı kısaca buna bi açıklık getirebilirse biri iyi olur eğer izin veriliyorsa ben de yeni açık seviyesine çıkartılmasından yanayım... |
walla parayıda bulsak inönü yü elletmiyolar ki ,,tarihi eser olduğu için hiç bişe yapamıyoruz dışına... |
Beşiktaş Belediye |
Beşiktaş Belediye Başkanı izin vermiyor.Ayrıca yer olarak yeterli değil diye biliyorum ben.İmar planı sorun oldu daha önce.Ama stad çok önemli bir faktör.Sadece stadı görmek o atmosferi yaşamak için bile gelen olucak stada.Futbol takımıyla alakası yok.Eziklerin hiçbir başarısı yok ama stadları dolu oluyo.Bence kimsenin stad dolmaz diye bir kaygısı olmasın.Beşiktaş o atmosferi her türlü yakalar rahat olun... |
Arkdaslar Benim 1 Onerim War!hani Bu Stada Gidilirken Besiktas Tarafindan Agaclarin Oldugu Bolum Warya Ordaki Taslari Siyah Beyaz Olarak Degistirsek Ne Guzel Olurdu Ya Hep Dusunmusumdur Ama 1 Turlu Firsat Olmamistir Soylemeye Insallah Bu Soyledigim Kale Alinir! |
Inönü stadinin adini Seref Bey Stadi olarak degistirsinler gerisi fark etmez... |
Türkiye`de Saat: 20:54 . |