![]() |
stadımız harika valla.Yepyeni koltuklarda yepyeni tribünlerde mac izlemektense yagmurlu bir günde yeni acıkta sırılsıklam olmayı tercih ederim.İnönü her yönüyle Beşiktaş ruhunu yansıtıyo..Ondan da vazgecmeyelim.. |
stadın adını BEŞİKTAŞ ARENA yaptım nasıl güzel olmuşmu |
Forza KARTAL ARENA |
İnönü stadı muhteşem yaaa... |
ben bu stadı çok sewiyorum. yağmur, kar , çamur farketmez. bu stadın atmosferi bi başka . bence 10 numara stadımız var. ama aynı yerde kalsın yenilencekse. |
İnönüyü hiçbirseye değişmem... |
Ben Buhalini Bile özledim Valla 2 Snedir Yüzünü Göremedim Askerdeydim Inşallah Açilişla Başliycam Hasretimi Giderecem Birde Bazilarini Beğenmediği Bu Stad Newsweek Dergisince Avrupanin En Iyi 9 Ncu Stadi Ilan Edildi |
almanyada sponsorlar cok büyük yardim ediyorlar, mesela bayernin stadinin adi allianz arena, stad renk degistiriyor yaa cok acayip bir sey...ama biz stada sponsor ismi versek, hemen bize isim sattiyorlar derler, bence hic de öyle bir sey degil, ama stad anca dolu kasa ile yapilir, cünkü sponsor bütün parayida vermez... |
bence türkiyede yeri en güsel yerde olan stada sahibiz.bi tarafında deniz önünde maç,karşında süper taraftar.stadımız bence de süper sadece içeri girişlerde aramalar ii yapılsın yeter,sahamızı kapattıracak olaylarla uğraşmayalım. zaten inönü stadı yıkılamıyo özellikle deniz tarafı,tarihi eser özelliği taşıyomuş çünkü. yaşasın inönü :) |
yikilmasi gerek , inonu amfitiyatro deil ki tarihi eser olsun ... |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |