![]() |
ya akşam hergün başka bi transferle çıkıyo karşımıza..balon haberrrrrr!!!!! |
delgado alinacakk rochembackta ii adam ama delgado bizim olur en gec bu haftaa bide gilberto yada kily gelecek sanirimm |
adu Delgado gelsin... |
Olaz Kardeşim. Delgado Ve Insuadan Başkasi Yalan. Bize Orada Kleberson Ve Koray Gibi Isimler Yeter. Bize O'nun Mevkisinde O'ndan Daha Karakterli Ve Kariyerli Biri Lazim. Tabi Bi De Defansla Sol Açik. Delgado Ve Insuadan Başkasi Yalan. Kily Gonzalesi De Almak Yanliş. Kily I Alacaklarina Tiganayi Oynatsinlar. Yaşlari Da Ayni Sayilir Zaten... |
KAFAM İYİCE KARIŞTI ALCAKSAK ALALIM VALLAH DELGADO MU? Rochemback MU? KİM? |
rochemback yalannn o bolgeye futbolcu aramıorz biz bizim aradıgımız delgado ve denilson ama bnce delgado gelirse sol beke adam alırlar o da gilberto olur |
Kim bu ya? Ben Delgado diyorum. Gözüm tutmadi bu hirboyu :) |
Aslında adam iyi bi oyuncu ama bizim o mevkii de klebersonumuz var o yeter bize.Ama nedense yönetim bi türlü delgadoyla denilsonu almıyo tek eksiğimiz bi oyun kurucu ve sol açık inşallah hayırlı haberler yakındır arkadaşlar... |
ölümüne delgado.....:) |
kelberson bu adama 10 ceker bize delgado gibi bi adam lazım delgadoyu alsınlar başka adama gerek yok yaaaa bunlar şaşırmışlar abiii bi adamı alamadılar |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |