![]() |
Flash Bobo Ve Nobre Uefa Kupasi ? 250 Bin Dolara Oylesine Alinan Bir Bobo Nasil Oluyorda 3 Kupa Icin Cikilan Yolda Basari Gosterebilecek Arkadaslar Bobo Kotu Demiyorum Ama Bir Dusunu Pancu Nun Ilk Geldiginde Ki Halini Kendini Gostermek Icin Canla Basla Mucadele Ettigini Sonra Sonrasi Husran Bobo Da Ayni Sizce Bobo Ve Nobreli Forvet Uefa Lig Ve Kupada Bizi Ne Kadar Ileri Goturur .. Bence Bir Arpa Boyu Kadar @bu Sezonda Elden Gitmeden Birileri Bir Seyler Yapsinn Ne Olur |
al birini vur otekini |
Tessekkurler Yasca Bence Ufak Sin Ama Gercekteb Iyi Yorumladin Tek Kelimeyle |
aslında haklısın dostum bize ligte yeterler ancak uefada kesinlikle yetersiz kalabilir özellikle bobo hayırlısı neyse o olsun biz güvenelim destekleyelim bize yeter ! |
İnŞ Sonuna Kadar Olcak |
boboda nobrede yeter.yeterki onları topla buluşturcak orta sahaya sahip olalım. |
ya yapmayın arkadaşlar illa gelen adamların yıldız olarak gelmesi gerekmiyo bizde de yıldız olabilirler Nihat ispanya ya gittiğinde BJK dan gitmişti hiç bi tecrübesi yoktu ama kalitesini hemen kanıtladı ve bugün 12 milyon euroya villareal e gitti bu bobo kesin olacak demek değil ama Tigana alın dediyse kesinlikle bi bildiği vardır Henry i dünya futboluna daha gencecikken kazandıran adamdır Tigana Henry nedir forvet eee biraz sabırlı olmak lazım bu adam işini biliyor bu her şey hemen olacak manasına da gelmiyor biraz sabırla başarı gelecektir... ben de isterdim cisse alınsın wiltord alınsın carew geri gelsin kluivert gelsin falan filan ama olmuyor işte asıl gerekli bölgeye iyi adam almaları daha önemli forvetten çok orta saha sorunu çözülmeli öncelikle... kadro oturursa taktik iyi yerleşirse o taktikde oynayan her oyuncu yıldız olabilir bence bekleyip görecez inşallah yanılmam... |
Burak Yılmaz, Gökhan Güleç, İbrahim Akın(a. bilbao maçını hatırlayın) ve nobre ile bobo. Arkadaşım sadece o ikisi değil beşiktaş. Gençlerimizede değer verelim |
Bece Nobre-Bobo ideal denilemez,birbirlerine stil olarak cok beziyorlar ama onlarin arkasinda oyniyacak oyuncu cok daha önemli!! Yani Delgado sart. Birde su kanat olayi var,kanatlar iyi ortalar cikarsa gör ozaman Nobre ve Bobo ne yapiyo!! |
fena sayılmazlar..arkadaşlar doru sölüo..arkaları sağlam olursa sonuna kadar gideris... |
BUNU TARTIŞMANIN NE FAYDASI VAR ANLAMIYORUM , UEFA KUPASINDA O KADAR ÜST DÜZEY FUTBOLCUYA GEREK YOK GEÇEN SENE UEFA DA FİNALİ KİM OYNADI KOFTİDEN İKİ TAKIM ,EĞER ŞAMPİYONLAR LİGİ DERSENİZ ONA KATILIRIM.GEÇEN SENE FEBEYE ANELKAMI FAYDALI OLDU NOBREMİ , DAUM DENİZLİ MAÇINDA 3 HAFTA TOPA AYAĞINI SÜRMEMİŞ NOBREYİ 11 DE OYNATTI DÜNYA YILDIZI DEDİKLERİ ANELKA KLÜBEDE ,ONUN İÇİN TOPÇU TAKIMIN SİSTEMİNE UYUYORSA OLAY TAMAMDIR ,AİLTON YILDIZ DİYE ALINDI ŞİMDİ NERDE ..? |
Alıntı:
Forza x_dream_boy_x ;) |
Alıntı:
|
ya arkadasim..tamam dogru´diosun bu oyuncularla kupada basari zor....hadi TR kupasi ´ve Lig de belki....ama uefa da zor da......Daha yillardir lig de basari gösterememisiz....her sey adim adim......ben bu yil lig te bi basarigörelim diye bakarkken sen uefa diosun.....hadi uefa da basarisiz olsanda o kadar üzmez beni....fakat bu yil da lig de basarisiz olursak bu üzer.... |
Alıntı:
|
Daha sezon başlamadan transferler bitmeden takımına küsen ve her yapılana bir eleştiri getirenlerle bu takım bırak uefa yı ligde ne yapar ben sizlere sormak istiyorum. |
Alıntı:
|
adu katılıorum gokhan abime... |
Alıntı:
sevillanin kadrosu süper di taninmis kisilerde vardi..yani en azindan ben taniordum cogunlugunu |
Alıntı:
Güzel kardesim Kleberson bu sene kac Gol atdi,kac golpasi verdi?? |
Alıntı:
Çok güzel değinmişsin abicim konuya.... Ne bu karamsarlıklar yaaa ne bu kadar eleştiri.... Yuh artık biz şimdiden kafamızda bitirmişiz olayı... |
Alıntı:
|
katılıyom gökan abi.akıl yasta degil bastadır boşuna dememişlerr |
Bu konuları transferler bittikten sonra konuşalım bence transferler daha tam belli olmamış oyuncular birbirinle uyum sağlamamış konuştuğumuz konulara bakın belki çok iyi bir takım olacağız. Bu konuları konuşmak için daha erken diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yasla basla alaksi yok bu isin.. |
O konuda`da sa hak veriyorum,genede Kleberson dan haha cok bekliyorum. |
Takim yürümez ise, oyuncular'in hiçbiri yürümez. Kleberson 100. yilimizda olsaydi, belki 30 assist yapardi. Onun için iyi bir kadro olusturmak gerek ve ilk önce DEFANS'a bakilmasi gerekir. |
Alıntı:
|
Haklisiniz Ya Haklisiniz 2 Sendir Elestri Yapmiyoruz Da Ne Oluyoo Siz Memnun Saniz Hayirlisi Gorunen Koye Ne Lazimki Gecen Yildan Degisen Ne Var Fahriylemi Serdarlami Sampion Olacaksin 30 Puan Fark Bu Futbolcularla Kapanacak Diyorsan Ben Tek Kelime Etmiyorumm Bunuda 2 Lig Nisantasi Spor Klubu 3.lig Thy De Oynamis Bir Futbolcu Olarak Soyluyorum |
nobre alındı artık yapacak bişey yok bence tek forvet oynayıp arkayı güçlendirelim ----------------------------runje---------------------------------- ibrahim t.-----------------gökhan z.--------cris----------ibrahim ü. -------------------delgado-----------kleberson------------------- mehmet t.------------------yıldıray-----------------nuri -------------------------nobre-------------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence zor diye bisey yok yeterki defansimiz ve ortasahamiz arasindaki bloklar ii calissinn o zaman hersey olurr |
bu arada cris kim |
Alıntı:
|
herşey güzel olacak arkadaşlar allahın izniyle |
arkadaşlar bence en önemli avantajları ikisininde brezilyalı olması yani ii anlaşırlar ama sağ ve sol kanada iki tane sağlam adam lazım benim favorilerilerim mehmet topuz ve denilson veya gilberto umarım bu transferler gerçekleşir |
Türkiye`de Saat: 07:20 . |