![]() |
BUNU TARTIŞMANIN NE FAYDASI VAR ANLAMIYORUM , UEFA KUPASINDA O KADAR ÜST DÜZEY FUTBOLCUYA GEREK YOK GEÇEN SENE UEFA DA FİNALİ KİM OYNADI KOFTİDEN İKİ TAKIM ,EĞER ŞAMPİYONLAR LİGİ DERSENİZ ONA KATILIRIM.GEÇEN SENE FEBEYE ANELKAMI FAYDALI OLDU NOBREMİ , DAUM DENİZLİ MAÇINDA 3 HAFTA TOPA AYAĞINI SÜRMEMİŞ NOBREYİ 11 DE OYNATTI DÜNYA YILDIZI DEDİKLERİ ANELKA KLÜBEDE ,ONUN İÇİN TOPÇU TAKIMIN SİSTEMİNE UYUYORSA OLAY TAMAMDIR ,AİLTON YILDIZ DİYE ALINDI ŞİMDİ NERDE ..? |
Alıntı:
Forza x_dream_boy_x ;) |
Alıntı:
|
ya arkadasim..tamam dogru´diosun bu oyuncularla kupada basari zor....hadi TR kupasi ´ve Lig de belki....ama uefa da zor da......Daha yillardir lig de basari gösterememisiz....her sey adim adim......ben bu yil lig te bi basarigörelim diye bakarkken sen uefa diosun.....hadi uefa da basarisiz olsanda o kadar üzmez beni....fakat bu yil da lig de basarisiz olursak bu üzer.... |
Alıntı:
|
Daha sezon başlamadan transferler bitmeden takımına küsen ve her yapılana bir eleştiri getirenlerle bu takım bırak uefa yı ligde ne yapar ben sizlere sormak istiyorum. |
Alıntı:
|
adu katılıorum gokhan abime... |
Alıntı:
sevillanin kadrosu süper di taninmis kisilerde vardi..yani en azindan ben taniordum cogunlugunu |
Alıntı:
Güzel kardesim Kleberson bu sene kac Gol atdi,kac golpasi verdi?? |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |