![]() |
Alıntı:
|
Haklisiniz Ya Haklisiniz 2 Sendir Elestri Yapmiyoruz Da Ne Oluyoo Siz Memnun Saniz Hayirlisi Gorunen Koye Ne Lazimki Gecen Yildan Degisen Ne Var Fahriylemi Serdarlami Sampion Olacaksin 30 Puan Fark Bu Futbolcularla Kapanacak Diyorsan Ben Tek Kelime Etmiyorumm Bunuda 2 Lig Nisantasi Spor Klubu 3.lig Thy De Oynamis Bir Futbolcu Olarak Soyluyorum |
nobre alındı artık yapacak bişey yok bence tek forvet oynayıp arkayı güçlendirelim ----------------------------runje---------------------------------- ibrahim t.-----------------gökhan z.--------cris----------ibrahim ü. -------------------delgado-----------kleberson------------------- mehmet t.------------------yıldıray-----------------nuri -------------------------nobre-------------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence zor diye bisey yok yeterki defansimiz ve ortasahamiz arasindaki bloklar ii calissinn o zaman hersey olurr |
bu arada cris kim |
Alıntı:
|
herşey güzel olacak arkadaşlar allahın izniyle |
arkadaşlar bence en önemli avantajları ikisininde brezilyalı olması yani ii anlaşırlar ama sağ ve sol kanada iki tane sağlam adam lazım benim favorilerilerim mehmet topuz ve denilson veya gilberto umarım bu transferler gerçekleşir |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |