![]() |
cris olimpiklyonda oynuyodu heralde |
Alıntı:
|
senin tutugun boba ve gokhan gulec Alıntı:
barca real demi he?? |
Matador sen calıstında seni almadılarmı???.ne kıskanıyon şimdi adamları tiganadan daha iyi biliyosan sana devretsinler tekink direktörlüğü olurmu ????? |
Her futbol oynayan toptan anlasaydı ohooooo sen çok beğendiğin feyyaz,şifo,ali,metin ve diğerlerinin nerden geldiğini bilirmisin büyük topçu. |
Alıntı:
|
siz varken bize laf mi duser Alıntı:
siz anlarsiniz toptan efendim bi ze ne hacet bosuna sectiler 7 kere umit milli neyse haklsisiniz umarim ben yanilirm ama sunu unutmayin ben 12 yasimda arkadaslarimla ali samiyene bir gece once tuvalet demirinin arasindan girip ertisi gun bjk tasimiin macini bekleyecek kadarda babadan bjkliyim ben istemezmiyim bjk mizin yillarca sampion olmasini ama bir hata da varsa bunu dilede getirmek gerekmezmi |
Alıntı:
2-senin Beşiktaşlılığını sorgulamadık 3-Biraz sabretsen lig başlasa ve ondan sonra eleştirilere başlasan diyorum 4-bende eski bir futbolcuyum ama bunu belirtmedim burada hiç. |
dostum Alıntı:
benim soylemek istedigim tabiki genc olacak iyi de olur ama 3-4 tane tecrubeli adam lazim bu sene yoksa kaleci haric hepsi genc bir kotu gidiste gecen sene cagdasi vs.. gorduk bundan bahsediyorum yoksa kuru kuruya yok efendim genc olsun tigana bilir ...bu konusanlari 4 hatfa da kaybedilmis 5-6 puandan sonra gormek isterim benim fikirlerim bjk imi kotulemek ki yaniliyormuyum |
abi bi kere top teknigi olan golcü degiller birebirleri yok calım yok bunların arkasına cok saglam bi 10 numara lazım |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |