![]() |
Daha üc yabanci transfer yapilacagi ve bunlardan biri garati bir forvet olacagi acikladilar. Su an üc gercek forvetimiz var Bobo, Nobre ve Gökhan. Bu´da tabiki yeterli degil. Önüzde Lig, uefa ve Kupa maclari ile cok uzun bir sezon var. kart cezasi gelecek, Allah göstermesin sakatlik´lar da malesef oluyor. Bence asil bu son transfer´ler bomba isimler olacak. Bekleyelim bakalim... |
katılıyorum sana kardeşim.. |
iste yorum! Alıntı:
|
nobre ve bobo ikilisi ne kadar verimli olabilir bunu lig baslayınca goucez . buyuk takım buyuk dusunmesi gerekir UEFA basarı ıstenıyorsa bunlar bobo nobre olamazlar bize masal anlatıyolar |
Alıntı:
|
Arkadaslar bence bobo-nobre ikilisi iyi bi ikili olabilir.Ancak onlara pası kim atacak onu anlayamadım.bizim yönetim anladı herhalde hala bi transfer yapmıyo.DELGADO şart bu takıma bide sol kanat aldık mı (Gilberto yada Denilson) o zaman ikisi de coşarlar... |
tamam arkadaşlar ama genede bir alternatif forvet gerekli değil mi? |
Alıntı:
----------------------------runje---------------------------------- ibrahim t.-----------------gökhan z.--------cris----------ibrahim ü. -------------------MAVUBA-----------kleberson------------------- mehmet t.------------------yıldıray-----------------DELGADO -------------------------nobre-------------------------- |
Arkadaslar bence Besiktasimiza forvetten önce orta sahada takimi yönetecek futbolcu lazim alinmassa bu sene isimiz cok zor |
yaaa ne ligi ne kupası ne ufeası bu forvet hattıyla anca antramanda gol atarlar hbrniz olsun inşallah bizi utandırırlar ama zannetmiyorum yaa ii olucaklarını |
Türkiye`de Saat: 13:09 . |