![]() |
10 numara ve kanat oyuncusu aldkı mı işlem tamadır.. BOBO iş daha da iyi olacak...... |
bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar |
Içimizdeki Irlandalilar BAZEN DÜŞÜNÜYORUMDA BİZE EN ÇOK KİM ZARAR VERİYOR DİYE BULAMIYORUM ÇOK GARİP BİR DURUM 1:BİZE EN ÇOK HAKEMLERMİ 2:BİZE EN ÇOK FENERASYONMU 3:BİZE EN ÇOK RKİP TAKIMLARMI YOKSA YOKSA BİZE EN ÇOK İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARMI ZARAR VERİYOR :mad: YANİ TRANSFER HENÜZ BAŞLAMIŞKEN VE DAHA HİÇ BİŞEY BELLİ DEYİLKEN NİYE BU KADAR KARAMSARLIK ANLAMAK MÜMKÜN DEYİL YANİ EN AZ 2-3 OYUNCU DAHA ALINACAK BEKLEMEKTE FAYDA VAR DERİM BEN AYRICA BOBO VE NOBRE ÇOK KALİTELİ İKİ OYUNCU ÖZELLİKLE BOBO NUN ÇOK AYRI BİR YERİ VAR AYRICA HERKES PANCU GİBİ OLACAK DİYE DE Bİ KAİDE YOK SAYGILARIMLA; SİYAHIN_ZİNDAN..... |
Matadorun yorumuna katılıyorum. Ancak bu futbolcularında bişeyler becerebileceğini umuyorum. Çünkü başımızda böyle güzel bir hoca varken umuyorum ki yeni transferlerle bu sene takımımızın iyi konumlara geleceğini düşünüyorum. Ölümüne Beşiktaş, Her zaman Beşiktaş, Sonuna kadar Beşiktaş |
İsimlerden ziyade takım oyununa uygun oyuncular arıyor Tigana. Nobre ile Bobo'yu da böyle değerlendirmek gerek. Serdar ve Burak da farklı mevkilerde oynatılabilir, mesela orta sahada. Bekleyelim görelim. Şu andaki duruma göre aşağıdaki diziliş de mümkün... .....................Runje..................... Toraman.....G.Zan....Koray........Baki .....Serdar.......Fahri........Burak...... ..................Kleberson................ ......G.Güleç.................Nobre..... (Bobo) |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologo Kulübümüz’den Açıklama 06.06.2006 11:50 Bugün bazı basın yayın organlarında Bobo’nun menajeri sıfatıyla demeç veren kişi, futbolcunun Kulübümüz ile kiralık olarak 1 yıllık anlaşmaya vardığını açıklamıştır. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmadığı gibi, haberlerde adı geçen kişi de Bobo’nun menajeri değildir. Kulübümüz Bobo’nun menajeri ve Kulübü ile bu futbolcunun kiralanması veya tamamen transfer edilmesi konusundaki görüşmelerini sürdürmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, kaynak : resmı sıtemzz bn ck sewndm bu habere j.robertss qelsnn ya okk |
ya arkadaşlar Allah aşkına hangi birimiz Tigana dan daha bilgiliyiz bu konuda futbolculuk derseniz o adam dünyanın en iyi futbolcularındandı (bence bunun bi alakası yok ama laf söylemeden bi bakmak lazım) t.direktörlük konusunda da belli bi tecrübesi var ve Türkiye ligini Türkiye deki genç oyuncuları yetenekli oyuncuları falan da hepmizden iyi tanıyor bu oyuncularu inceleyen 4-5 tane yardımcısı var Tigana nın ki bunların yanında Gordon var ki hangi biriniz onun dehasına laf edebilir. Tabii ki bu futbolcuların karakterine de bağlı İstanbul a gelip kaybolan ne yetenekler gördük biz bunda da önemli olan kısım bize ait böyle genç oyunculara destek vererek onları cesaretlendirmemiz lazım burda ağzı olan konuşuyo muhabbeti olmasın ağzımızdan çıkan lafları hangi mantığa sıkıştırdığımızı iyi düşünmemiz lazım bence... sonra gidip Carew i alıp bütün sene boyunca adamı toplam 10 orta bile yapmadan göndermemize döner olay ya da ailton gibi golcüyü maç boyunca bir kez bile topla buluşturamamamızı tekrar tekrar başka futbolcularda izleriz... Dünya da futbol tamamiyle değişti defansif oyun ön planda nedereyse dünyanın bütün büyük takımları tek forvet oynuyor burda da orta saha mücadelesi önplana çıkıyor o kadar uefa uefa diyorsunuz uefada başarı için en önemli bölge orta sahadır oraya hele bi adam gibi transferler yapsınlar forvetlerimiz yeterli düzeyde bana göre şu an için mantıklı bi yaklaşımla hepimizin yapması gereken tek şey destek olmak diğer trülüsünün herhangi bi faydası yok biz kendimize düşeni yapalım yeter... |
YAW YETERKI TAKIMDA BIRLIK OLSUN ESKI KOLEJLI HAVASI OLSUN ŞAMPIYONLUKLAR BASARILAR GELICEKTIR ARKADASLAR UNUTMAYALIM ONCE BIRLIK BAKIN EZIKLERE MILYON DOLARLIK ADAMLARLA KUPA BILEM ALAMADILAR ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI. SAYGILAR BULENT ******************************************* BESIKTAS ILE ILGILI TUM PAYLASIMLARINIZ ICIN BESIKTASIM-BENIM@googlegroups.com ********************************************** |
Bence Siz Boboyu Bu Sene GÖrÜn Arkadaslar Biraz BÜyÜk Konusuyorum Ama Gol Kraliginda Aday Bence Gelecek Gelecek Seneyede Bonservisini Aliriz Varya DÜnya Devleri Pesinden Kosar Bu Oyuncunun Insallah YÖnetim Hata Yapmaz Insallah |
uefada başarı devamlılıkla olur yeni bir kadro kuruyoruz bu aşamada uefadan hatta şampiyonluktan önce yeni takım oluşumunu desteklemeliyiz..başarı için gerekli tecrübeye ve uyuma sahip bir takım olursak birşeyler olur unutmayınki gs 4 yılın sonunda bu başarıyı elde etti. sabır birsaz hoşgörü gösterelim artık...uefada başarılı olmak bu sene bizim 3. hedefimiz olmalı önce istikrarlı bir kadro sonra şampiyonluk sonra uefa..türkiye kupasına gelince bu kupa hedef olamaz çünkü bu kupayı her takım alabilir... |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |