![]() |
Bunlar kim ? Ben en çok şunu merak ediyorum arkadaşlar burada devamlı yorumları ve topic leri okuyorum.Buradan devamlı başkanı ve yönetimi eleştiren ve hakaret eden, Boboya kazma,Burak,Fahri,Baki ve Serdar a bunlarda kim diyen kişiler bu takım önümüzdeki sezonda başarılı olduğunda napıcaklar Bobonun attığı gollerde nasıl sevinecekler.Birde bu takım şampiyon falan olursa hangi yüzle sevinip kutlama yapacaklar çok merak ediyorum. |
bu kişilere ronaldinho yu getirsen kar etmez. eleştirmek için burdalar.!! |
tartismaya taraftar olarak hakkimiz var |
Evet cogu topicler sacma oluyo bence, ve takimimiza elestiriler de artiyo :( |
daha oncede yazdım yine yazıyorum Genc futbolculara daha oynamadan suç bulan arkadaslar 3 yıl arka arkaya şampiyon olan kadroya baksınlar Beşiktaş ın başarılı oldugu donemlere baksınlar yıldız diyebileceğimiz kaç adam vardı !! Fanatik-Fotomac ın dolduruşuna gelip burak-serdar kim biz yıldız istiyoruz demeyin arkadaşlar yonetımde bizim kadar dusunuyo yıldız almayı ve son seneleri bunun bilincindeler.Daha Sezon başlamadan hatta transfer bitmeden ümidi kesme ne kadar dogru yeter ki gerekli yerlere gerekli adamlar alınsın !! Ayrıca BEŞİKTAŞ JK BAŞKANINA ve Yonetim KURULUNA Sevmesenizde küfür ETMEYİN !!!!! eziklerle kendınızı aynı seviyeye çekmeyin adam gibi eleştiri yapmasını bilmiyosanız susun oturun !!!!!!! |
Alıntı:
|
adu bu adamlar bunun icin burdalar gokhan abi ne yapsan yaranamazsın bu adamlara |
Beşiktaşımız için hayırlısı neyse o abi :) Bende kimseyi görmeden yorum yapmamalıyız diye düşünüyorum. |
ya ewet şurda sezona ne kaldı şimdiden böyle konuşursak olmaz arkadaşlar,şunu unutmayın,herşey beşiktaş için.... |
abi birilerine tıpa olacak bu gençler:D |
bu sene bence dogru transferler yapiliyor.arkadaslar biraz sabredip bakalim daha kimleri alacagiz.genclestirme operasyonunu cani gönülden destekliyorum.;) |
TÜMERE BÜYÜK BEŞİKTAŞ'LI DİYENLER ŞİMDİ NASIL KÜFÜR EDİYORLARSA , BUNLARDA ŞU ANDA KÖTÜ DEDİKLERİ BOBO'YA O ZAMAN SÜPER TOPÇU DERLER ...DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜN...:D |
agzina saglik alonewolf arkadasim!! |
Tartışma olmadan forum mu olur ben ne yapiim böle forumu bi düşünün |
Alıntı:
|
helal sana Alıntı:
|
arkadaşlar, burada son zamanlarda gökhan abinin dediği gibi yönetim ve futbolculara mesnetsiz yorumlar yapılmaya başlandı. mod arkadaşlar bu tarz yorumları anında editlemeye çalışıyolar. sonrada çıkıp neden benim yorumumu editliyorsunuz diye serzenişte bulunanlar dahi olabiliyor. burası bir tartışma platformu ama burayıda gerektiği şekilde kullanalım yeni transferleri sadece ismine göre eleştirmeyelim. tamam bu yeni gelen futbolcular yıldız olmayabilirler. ama bu takıma yıldız olarak gelipte kuyruklu yıldız olarak giden çok futbolcu oldu. şimdi takımımıza yeni katılan her futbolcu beşiktaşımız için bir değerdir. umarım hepside bu formayı giydikleri sürece biz taraftarları memnun edecek performans sergilerler. transferde sadece isme takılıp kalmayalım gençlere fırsat verelim ve onlara buradan destek olalım. rıza çalımbay rizespordan koray ı getirdiğinde aranızda kaç kişi burun kıvırmıştır tahmin etmek hiçte güç değil. ama o zamanında kimsenin beğenmediği koray bence beşiktaşımızın son yıllarda aldığı en iyi yerli oyuncudur. hepinizden ricam yeni gelen ve gelecek olan büyük beşiktaşımızın futbolcularına sahip çıkmanızdır. artık her isime önyargılı davranmaktan vazgeçelim. hepinize iyi forumlar. |
yıldıray abi çok güzel anlatmışsın sana tamamen katılıorumm |
Alıntı:
"Bu takıma yıldız olarak gelipte kuyruklu yıldız olarak giden çok futbolcu oldu"... +1903 |
bencede tartışalım zaten forumun amacı bu. Fakat untmayalım Ali gültikenler, Feyyaz Uçarlar, Metin Tekinler nasıl kazandırlıdı bu takıma! Hepsi bunların Real madridten mi alındı? Ya da hepsi süperstardıda BEŞİKTAŞ mı onları dünyalarca para verip kadrosuna kattı. Bu efsane kadronun üç adamı Beşiktaş orjinli bile değil.Kimi kocaelinden kimi yücespordan alındı ve efsane kadroyu oluşturdu! Biz böyle bir takımız bir starlarımızı kendimiz yetiştirir onları Türk futbolunun hizmetine sunarız. Biz başkalrı gibi bilmem kaç yaşındaki futbolcu bozuntularına sırf MİSİLLEME amaçlı milyon dolarlar veremyiz. VERMEYECEĞİZ. Beşiktaş böyle bir takımdır! Başka türlü şeyler bekleyenler varsa gidip REal Madridi yada başka takımları tutabilirler! Beşiktaşın geleneğine göre hareket eden bu yönetime şans tanınmalı ve bu gelen futbolcuarada destek olmalıyız! Çünkü onlar artık bizim futbolculaımızdır! Evet benimde şüpheli olduğum konular var bazıları hakkında ama oynamdan kötülemek olmaz. Yargısız infaz bize yakışmaz..... ÇARŞI YARGISIZ İNFAZA DA KARŞI! |
ezikler süperstar dedikleri anelkayı aldıda ne oldu gördük 2 sezondur yaptığı bişey yok yıldız değil bizim için yüreğini koyan takımımız için savaşan adam lazım arkadaşlar bu böyle bilinsin |
Alıntı:
|
evet arkadaşlar tartışalım fakat adam gibi tartışalım seviyesiz laflar edip bir birimizin kalbini kıran kelimeler kullanmadan tartışalım ve lütfen Beşiktaş hakkında,yönetim ve futbolcular hakkında yorumlarımızı açıklarken kullandığımız kelimeleri dikkatli seçelim.Bobo hakkında bir arkadaşımız "bu sezon inşallah bacakları kırılır ve futbol oynayamaz" diye bir yorum yapmış ben ona soruyorum sen kimsin ki bir futbocuya bu şekilde lanet okuyorsun,kendini Beşiktaş taraftarı olarak nasıl görüyorsun birde "hasta Beşiktaşlıyım" diyorsun,bence sen Beşiktaşlı değil tam bir Beşiktaş düşmanısın,benim gözümde fenerlisin,hadi diyelim ki senin dediğin oldu ne geçecek eline sen mi sahaya çıkıp gol atacaksın,yöneticilerin transfer politikasını beğenmiyorsun, neden? diyorsunki niye bonservisiyle alınmadı sana soruyorum 4 milyon $ para azmı,ki Bobonun alacağı ücret ayrı. bence şu anakadar yapılan transferler mükemmel alınan futbocuların hepsi gelecek vaadeden çocuklar.Yıldız almak önemli değildir elindeki gençlerden bir yıldız yaratmasını bilmek en önemlisidir.Yönetim kafasına göre transfer yapmıyor Tigana istiyor kartal alabildiğini alıyor biz yanlızca oyuncular hakkın da yorumlarımızı paylaşırız, kimseye küfür etmeye,beddua okumaya hakkımız yok lütfen daha seviyeli olalım.Site yöneticisi arkadaşlardan da rica ediyorum böyle seviyesiz arkadaşların lütfen üyeliklerini iptal edin....... |
fenere para icin transfer olan adama nasil seviyelli davrana biiliriz ki :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http://img115.imageshack.us/img115/5...onalkis0ut.gif http://img115.imageshack.us/img115/5...onalkis0ut.gif abi ellerinize sağlık ekleyecek tek bir kelime yok |
teşekkürler arkadaşım bilmiyorm belki ağır kelimeler kullandım fakat yorumları okudukça sinirlerim arttı ve bu yazıyı yazma zorunluluğu hissetim.Arkadaşlardan istediğim efendiliğimizle saygımızla Beşiktaşı destklememiz ve yıkıcı olmayıp yapıcı olmamızdır..... |
kartal222 eskişehir mi |
Alıntı:
bundan daha yanlıs mantık olamaz herhalde benım bildiğim birkaç kişi harıcınde herkes tumer Beşiktaşlı dedi.... boboyu sevmeyen ark.lara bişi demiyorum adam anelkadan daha cok iş yaptı.madem kıyaslama istiyolar baksınlar |
ltfn bJK catısı altındakı kımseye olumsuz yaklasmayalım benm fıkrım bu gohkan abı sende cok haklısın bunu duyurdugun ıcın tsk ederım! |
Alıntı:
|
ilk kez herhalde bir konuya yapılan bütün yorumlara katılmamak mümkün değil.yeri gelir eleştiririz yeri gelir överiz ama yeni tohumlar atılıyo tarlaya.destek olma geleceğe umutla bakma zamanı.biraz pahalıda olsa geleceğimizi alıyoruz arkadaşlar.hangimiz diyebiliyoruzki bak şu iyi türk oyuncu varda bizimkiler almıyo.yok arkadaşlar.alınacak türk oyuncu yok.buna üstelik tigana cımbızla seçiyo bunları alın diyo ve yönetim sözünden çıkmıyo.bırakın eleştiriyi alkışı hakediyo bence.yönetim hata yapmıyor değil ama doğruları yanlışlarından fazla ilk defa.birde hayata umutla bakmayı öğrenmemiz lazım.şaka felan derken herkes gitti arkadaşlar.yeni bir jenerasyon kaleci haric 23-24 yaş ortalamasında bir takıma sahip olduk.sıra onlara destekte.hepsi başarıya açlar.çünkü daha önce yaşamamışlar.bu bizim en büyük şansımız.o yüzden umutsuz olacak hiçbir durum yok.yabancı transferi biraz geçikmiş olabilir ama olsun 20 hazirana kadar hallederler.güveniyorum güvenelim destek olalım. |
ön fikirli omak kadar kötu bişe göremiyorum dur bi gör kardeşim gökan haklı cunku gercek beşiktaşlı |
Alıntı:
Bu lafları söyleyenlerin futboldan anladığından şüphe ediyorum sana sonuna kadar katılıyorum abicim.Bu gençler takımın geleceği beşiktaşa gelen her futbolcuya destek olmamız gerekirsen onları yerden yere vuruyosunuz ben sizin beşiktaşlılığınızdan şüphe ediyorum kususra bakmayın daha futbolcunun oyununu görmeden yorum yapıyosunuz bu yargısız infazdır.Dikkatinizi çekerim beşiktaşı 3 ncülüğe taşıyan en büyük etkenlerden biride bobo ve gökhan güleçtir. |
inş. hayırlı olur transferlerimis... |
son 5 yilin en akilli transferlerini yapiyoruz.... yabancilarda kaliteli oldugu taktirde abone olacagiz Kupalara.... YIRTTIK ABI YIRTTIK |
taraftar olarak vazifemiz hep destek tam destek |
Bu tur insanlara kisaca Hincal Uluc kilikli diyebiliriz. Yonetime elestiri, oyuncuya elestiri, antrenore elestiri, taraftara elestiri, malzemeciye elestiri, herkese elestiri. Serdar'in 5 macini izlememis olan kisiler bile bu oyuncuya simdiden kotu diyorlar, hic anlayamiyorum. |
Alıntı:
|
beğenmeyen beğenmiyorum gitmesini istiyorum der.ama bazıları kurdukları her cümlenin sonunda yönetim istifa yazıyo.anlamak güç??? |
Youuu Kritik Normal Dir Ama Takima Destek Olmaliyis Arkadaslar :):);) |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |