![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu adam bize yaramaz !!! 1,750 yi buna vereceğine üstüne 2 daha koy coloccini yi al, hem daha genç hem daha yetenekli.. ben bu adamın çok maçını izledim uefa da .. adam tamamen kazma !!! gökhan zandan ve ibrahim kaştan hiç bi fazlası yok !!! bi yabancı alacaksak bi yabancı göndermemiz lazım dimi mesela göndereceğimiz yabancınında parasını vermeyeceğimizi düşünürsek colocciniyi almamız daha mantıklı .. hani kenan öner 5,7 milyon kar ettik demişti ya gönderdiklerimizden ... BENCE PARAYA KIYILIP COLOCCİNİ ALINMALI !!! |
Kardeşim Deportivoyla anlaşamadılar adamın sözleşmesi oldugu için deportivo bırakmıyor Fabricio Coloccinniyi ücreti ve bonservisi pahalı onunda etkisi var bonservisi pahalı oldugu için beşiktaş zaten Daniel Majstorovic anlaştı |
herkes görecek burdan açıklıyorum bu adamda aynen diatta gibi olacak yine bi taraflarımızda patlıcak daha önce nasıl diaatta iin bunları söylediysem buda öle olacak yazık ulan alsanıza 24-25yaında adam satıpta hem para kazanasınız hemde geleceğin beşiktaşını kurasınız holoskoyu alan zihniyet nasıl olurda bu adamda böle davranıyor anlamıyorum tam adam olcak diceksin hoooppp adamın yaşı gelcek 33 ondan sonra napacan adamı resmen çöplük haline getiriyolar beşiktaşı.. |
Alıntı:
holosko ya 5milyon ver+2futbolcu ver bu adama verilecek para fazla gelsin olmaz öle şey çöplük yapıolar işte bizim takımı mehmet yozgatlıyı bile aldık ya yazık yazık...çok yazık |
Benim Korkumda orda diatta gibi olmasından korkuyorum amadiliyorum ki inşallah bizler yanılırız dediğimiz gibi çıkmaz bizi yanıltırlar...Bnece stopere serdar kurtuluş gibi mücadeleci genç dinamik bir adam lağzımdı bu konuda sana katılıyorum artemis kardeşim |
Edmilson veya Igor Tudor alınmalı... |
topu oyuna sokamadıktan sonra ne anlamı var bakide top kesiyor |
ARTIK KONUŞSAKTA BOŞA ANLAŞMAYA VARILDI ARTIK BUNDAN SONRAKİ GELİŞMELERE BAKICAZ BEŞİKTAŞIMIZI İYİ GÜNLERMİ BEKLİYOR YOKSA YİNE HÜZÜNLERLE DOLUMU GEÇİCEK SONU ŞAMPİYONLUKLA BİTİSİN İNŞALLAH(BU FUTBOLCU DELGADO BASELDE OYNARKEN TAKIM ARKADAŞIDIR.TRANSFERDE DELGADONUN DA PAYI VARDIR) |
yap kessin diye adam alıcaksak baki ye sabredelim |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |