![]() |
Majstorovic Transferi (Tek Başlık) http://image.haber3.com/haber/138634.jpg Kartal'da hedef Majstorovic ! Coloccini için ret yanıtı alan Beşiktaş, maliyeti daha düşük olan Daniel Majstorovic'e yöneldi. 8 Ocak 2008 16:17 Arjantinli Fabricio Coloccini için Deportivo'dan ret yanıtı alan Beşiktaş, maliyeti daha düşük olan Daniel Majstorovic'e yöneldi.Transfer çalışmalarını yürüten genel menajer Sinan Engin ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mario Berk'in, Hırvat asıllı İsveçli futbolcuyla her konuda anlaştığı kaydediliyor. Beşiktaş, Majstorovic'in transferini hem futbolcuya hem de kulübüne toplam iki buçuk milyon euro ödeyerek bitirmek istiyor. 30 yaşında 1.90 metre boyundaki Majstorovic, liderlik özellikleri, hava hakimiyeti ve mücadele gücüyle ön plana çıkan bir isim. İsveç milli takımının formasını 12 kez giyen Majstorovic, Basel'de 69 maçta 17 gol kaydetti. Beşiktaşlı Matias Delgado'nun eski takım arkadaşı olan Majstorovic, Basel'den önce Malmö ve Twente de oynadı. |
valla adam defans mı golcü mü tam anlamadım bir defans için 69 maçta 17 gol gayet iyi bi rakam... |
beşiktaş da her gün bi adam alıyo artık hiç birine inanmıyorum imzayı atsın öle inanrız |
umarım almayız bu kazmayı..allah boy vermiş gerisini koy vermiş..gökhan zandan hiiiç ii deil bu adam..umarım daha transfer yapmayız gökhan zan varken bu adama hiç gerek yok eer adam alcaksak gökhan zandan iyi olması lazm mıstrıtiç bilmemne istemioruzz yaa yeter artık dandik transferler..adam 30 yaşına gelmiş adam gibi kulüp görmemiş neyini alcaz bunun |
2.5 milyona adam alacağımıza ibrahim kaş gibi adamımız var yeter bizeeeeeeeeeee |
öküz gibi herif :):) gözükmesi yeter rakibe kavgada falan lazım olur alalım bence :):) |
allah bizim için en hayırlı adamı yollasın bize.Gelse bööle tello gibi maliyeti düşük yaptığı iş çk büyük bi adam... |
Yine Majsttorovic Yunan Kyrgiakos'ta istediğini elde edemeyen Beşiktaş Yönetimi, stoper arayışları çerçevesinde rotayı tekrar İsveçli oyuncuya çevirdi. 9.1.2008 Coloccini de olmadı Beşiktaş’ta Majstoroviç aşkı yeniden alevlendi... Stoper arayışları çerçevesinde bir süredir Yunan Kyrgiakos’la ilgilenen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcuyu ikna edemeyince rota değiştirdi. Önce Arjantinli Coloccini için Deportivo’nun kapısını çalan Siyah-Beyazlılar, İspanyol kulübünün yüksek bonservis talebiyle geri adım atmak zorunda kalırken, menacer Sinan Engin, Majstoroviç’i tekrar transfer gündemine aldıklarını açıkladı. ‘Yepez, Jop ve...’ Engin, transferdeki son gelişmeler hakkında şunları kaydetti: “Kime el atsak kıymete biniyor. Ancak elimizde birçok isim var. Bunların içinde Basel’de forma giyen Majstoroviç ilk akla gelen isim. Yeniden ona dönme durumu söz konusu. Yepez, Jop ve Polonyo’da forma giyen birkaç isim dana sırada.” Majstoroviç (30), 1.90 boyunda ve 88 kilo; Basel’den önce Twente, Malmö, Vasteras, Fortuna Köln ve Brommapojkarna’da görev yapmıştı. |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifPlase Majstorovic Kara Kartal, Basel'de forma giyen Sırp asıllı Majstorovic için menajer Ceylan Çalışkan aracılığıyla teklif götürdü. Hava hakimiyeti süper Beşiktaş, stoper arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Listenin ilk sırasına Oleguer'i çıkartan siyah-beyazlılar, ikinci sıraya ise Daniel Majstorovic'i aldı. Basel'de forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli yıldız hava hakimiyetiyle tanınıyor. Delgado'nun arkadaşı İsviçre medyası, Beşiktaş'ın Majstorovic http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dile anlaşmak üzere olduğunu yazarken; siyah-beyazlılar menajer Ceylan Çalışkan aracılığı ile Basel'e teklif götürdü. Delgado'nun da eski takım arkadaşı olan Majstorovic, 69 maçta 17 gol attı. |
alın artık birinii lig başladı be kardeşimm!!!! |
Alıntı:
|
Beşiktaş'a dev kule http://www.karakartal.com/images/hab...ic001_0901.jpg Stoper arayışlarını lige yetiştirmeye çalışan Beşiktaş'ımızın, Basel'de forma giyen Majstorovic ile mutlu sona yaklaştığı iddia edildi. Milliyet Gazetesi'nin 9 Ocak tarihli haberine göre, Delgado'nun eski takım arkadaşı olan 30 yaşındaki Daniel Majstorovic'in 1.90'lık boyu ile hava topları hakimiyetinde başarılı olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın listesinde yer alan Barcelonalı Oleguer, Deportivolu Coloccini ve Atletico Madridli Ze Castro gibi oyuncular ile anlaşmasına rağmen kulüpleri ile yaşadığı maddi problemler yüzünden bu isimlerden vazgeçtikleri öğrenildi. |
Baki üzerinde biraz çalışılsa sanırım bu alınacak adamdan daha iyidir.Dün de fena değildi ama işte aşırı panik yapıyo adam.Saatli bomba gibi oynuyo.Defans oyuncusu dediğin biraz sakin olmalı.Bu özellik kazandırılırsa sanırım Baki bizi mutlu eder diye düşünüyorum. |
Coloccini derken bu adam gelecek ya yaptınız bir iş devam edin |
Iyi birine benzyor. hamburg macinda fena oynamadi.. ama topu oyuna iyi sokabilcekmi bilmiyorum. |
Bu adamda hersey var aslinda ama topu oyuna iyi sokamiyor. Bizim aradigimiz ozelligi tasimiyor. Gökhan Zanin daha iyi versiyonu aslinda. |
alacaklarsa saglam adam alsinlar alamiyorlarsa iyi bir adam kimseyi almasinlar baska yerlere oyuncu arasinlar on liberoya mesela |
diattadakı hatayı yapmayalımda ama bence zenci olmasın yaa |
Valla maçını izlemedim hiç...Ama bir defans oyuncusunun 69 maçta 17 gol atması gerçekten ilginç.Boyu posu eski ezikli lucianoyu andırıyor bana.O da böyleydi hep gol atardı anca.Ama bana göre çok kötü bir defanstı.Bu da öyle olabilir...İzlemek lazım,teknik heyet izlemiştir umarım.Topları taca atacak adam değil bizim forvetlere atacak adam arıyoruz!..İnş. doru adamı bulurlar...Colocciniye o kadar kaptırmıştım kendimi aslında:) bu gelirse hüsrana uğrayacağım... |
Majstroviç Beşiktaş yolunda Beşiktaş yönetimi, yabancı stoper arayışında son noktayı koymaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar sezon başında transfer ettikleri Lamine Diatta'nın takımdan gönderilmesinin ardından özellikle Portekiz, Fransa ve İspanya'da oyuncu arayışlarını sürdürüyordu. Ancak şimdiye kadar ciddi olarak ilgilenilen Ze Castro, Sotirios Kyrgiakos ve Fabricio Coloccini'nin kulüpleri ile maddi konularda anlaşamayan Beşiktaş, bir süredir beklettikleri İsveçli defans oyuncusu Daniel Majstorovic'i transfer etmeye hazırlanıyor. İsviçre'nin Basel takımında forma giyiyor. Kariyerinde şimdiye kadar Övergrans, Habo FF, Brommapojkarna, Fortuna Köln, Västeras SK, Malmö ve Twente Enschede takımlarında oynayan 31 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcu, 2005 yılından bu yana Basel formasını giyiyor. Sırp asıllı olan ve İsveç Milli Takımı formasını da giyen Daniel Majstorovic, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Basel'de geçen sezon 8 gol atan Majstorovic'in kariyerinde 40'a yakın golü bulunuyor. Beşiktaş yönetimi Daniel Majstorovic ile yıllık 1 milyon Euro, Basel kulübü ile de 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılırken, transferin resmi olarak bitmesinin önümüzdeki günlerde olacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu süre içinde arayışlarını da sürdüreceği, farklı bir futbolcuyu da renklerine katabileği kaydedildi. |
bonservisi beliyse bize gelecek demek.Insallah hayirlisi olur... |
Topu oyuna iyi sokuyor mu o önemli.Hem agresif olmalı hemde topu iyi kullanmalı.Tanımıyoruz adamı bakalım |
Twente'de oynarken PSV'li Alex ile birlikte yılın karmasında savunmanın ortasında yer alıyordu.Kesinlikle kötü bir savunmacı değil İsveç Milli Takımı'na da düzenli olarak çağrılmaya başladı.Hamburg-Basel maçında izledim spiker top ona geldiğinde ''İsveçli Stam'' diyordu.Oyun içinde de gayet olumlu müdaheleler yaptı. |
Alıntı:
topu oyuna iyi sokamiyor,toplan cikarkene iyi pas cikartamiyor. Cok iyi bir stoper ama malesef top teknigi sayif!!! Bilgileri bir yabanci forumdan aldim ve baskalarindan dogrulandi!! Bize göre biri degil yani!!!!!! |
kesin gelio mu bu kazmaa..yazık yine kartalıma yaa coloccini meite mellberg laursen dediler getirdikleri adama bak işte yönetimin kapasitesi bu kadar..madem bunu alacaksınız hiç almayın ibrahim kaş gökhan zan çok daha iyi bundan..parayı sokağa atmayınnnnnnnnnnnn |
Kazma olduğunu gerçekten izleyip mi yoksa tipine bakarak mı çıkarttın? |
Alıntı:
|
ayrıca milli takımda vakit geçirmek için oyuna giriyor yani başka bişi sanmayın 88dk. 90.dk giriyor:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok iyi değil ama iş göreceğine eminim.En başta bu adama ''kazma'' diyerek futbolcu hakkında bilginin ne kadar kıt olduğunu gösterdin.Şunu unutma her iri futbolcu kazma değildir:) |
Alıntı:
|
nese kardeş kuru laf kalabalığı yapmayalm gelsn izleriz inş. yaralı olur..benm demek istediğim şey birazda coloccini gibi adamların yannda ezik kalmasıydı yani onu bunu alcaz diyip bu adamı almak daha da bi saçmalık kalite farkı çok fazla |
Boş laflara gerek yok gelince hep birlikte izleriz.Tipine bakıp kazma demek moda oldu o yüzden söyledim izlemiş olabilirsin tabi. |
Alıntı:
|
tranfer yapmak için almasınlarda...sonuçta diattaya noldu fos çıktı...umarım iyi bir futbolcu alırız. |
Süper bir adam demiyorum ama dediğin gibi bir kazma da değil iş göreceğine inanıyorum.Daha iyisi alınabiliyorsa okey.Bir Coloccini veya Mellberg değil ama bir Diatta da değil. |
büyük bi ihtimal gelecek BJK TV de Gündem programinda Erdem Ulus söyledi. |
Alıntı:
Yani bekledigimiz degil ama gene iyi bir transfer olur!! |
ee bu adamın bakiden farkı yokkki buda kel o da bakide de boy var süpeeer stoperrr bakiii |
Türkiye`de Saat: 20:00 . |