![]() |
Transfer yapmak için yaptığımız transferlerden galiba yönetim gerekli dersi alamamış olacak ki,kalkıp bu oyuncuyla ilgileniyor.Beşiktaşımıza oyunu geriden kurabilen uluslararası tecrübesi yüksek bir savunma oyuncusu lazım demekten adeta canımız çıktı.İyi bir savunma için kalitesi tartışılmayacak derecede iyi olan bir oyuncunun transferi şart. |
Paran varsa istedigini alirsin!! Paran yoksa Majstorovic alirsin:)) Herhalde gene paraya takildik yoksa coloccini gelmisti bile........ |
bıktık fiyasko ya tutarsa die transfer yapcaz yine..ertuğrul akıllanmadı en ufak bi başarısızlıkta bütün ihale ona kalcak o bu kafayla gitsn bakalıum mastroviçmiş kendini yakma bea hocam en iisini iste bu yönetim sana yıkcak yoksa ihaleyi |
artık alın bırını ya:D |
Majstroviç Beşiktaş yolunda Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA) 9 Ocak 2008 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4744206.jpgBeşiktaş yönetimi, yabancı stoper arayışında son noktayı koymaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar sezon başında transfer ettikleri Lamine Diatta'nın takımdan gönderilmesinin ardından özellikle Portekiz, Fransa ve İspanya'da oyuncu arayışlarını sürdürüyordu. Ancak şimdiye kadar ciddi olarak ilgilenilen Ze Castro, Sotirios Kyrgiakos ve Fabricio Coloccini'nin kulüpleri ile maddi konularda anlaşamayan Beşiktaş, bir süredir beklettikleri İsveçli defans oyuncusu Daniel Majstorovic'i transfer etmeye hazırlanıyor. İsviçre'nin Basel takımında forma giyiyor. Kariyerinde şimdiye kadar Övergrans, Habo FF, Brommapojkarna, Fortuna Köln, Västeras SK, Malmö ve Twente Enschede takımlarında oynayan 31 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcu, 2005 yılından bu yana Basel formasını giyiyor. Sırp asıllı olan ve İsveç Milli Takımı formasını da giyen Daniel Majstorovic, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Basel'de geçen sezon 8 gol atan Majstorovic'in kariyerinde 40'a yakın golü bulunuyor. Beşiktaş yönetimi Daniel Majstorovic ile yıllık 1 milyon Euro, Basel kulübü ile de 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılırken, transferin resmi olarak bitmesinin önümüzdeki günlerde olacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu süre içinde arayışlarını da sürdüreceği, farklı bir futbolcuyu da renklerine katabileği kaydedildi |
hayırlısı olsun |
ilginç olan taraf, izledim basel'deki penaltıları bu adam atıyor...:D |
Alıntı:
|
Bakiyle G. zanı toplayın, ikiye bölün, işte bu adam öyle birşey. para israfı, artı bu nasılsa sert oynuyor diye hakemlerin aleyhimize vereceği beleş penaltılar kırmızı kartlar da şampiyonluğumuzu engelleyebilir. Ha gelir Zago gibi oynar diye umut edesim var ama Zago kolay olunmuyor. |
Beşiktaş Majstorovic ile anlaştı Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İsviçre'nin Basel takımında oynayan ve Delgado'nun eski takım arkadaşı Daniel Majstorovic'in transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Beşiktaş, Majstorovic ile yıllık 1 milyon euro, Basel ile de 750 bin euro bonservis karşılığında anlaştı. Bu oyuncunun birkaç gün içinde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. *** Kule bitti Basel takımında forma giyen 31 yaşındaki yıldız, yıllık 1 milyon euro alacak, İsviçre ekibine de 750 bin euro bonservis ödenecek. Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Geçen sezon 8 gol attı 2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor. |
vallahi hangisine inanacağımı şaşırdım ama bitmiş ise hayırlı olsun |
hayırlısı.. |
öncelikle lucescunun önerdiği gelmeli daha yararlı olur majstorovic gelirsede sol taraftada oynayabilio ama toraman versiyonu bence tabi golvülükte var. (istatistikler öyle söylüyo defans olduğunu biliorum ;) ) |
artık biri imza atsada kurtulsak |
hayırlısı bakalımm umarım başarılı bir transfer olmuştur |
kaynak fanatik |
sıradan düz bir oyuncuyla anlaştık , büyük bir isim olmadı , inşallah iyi çıkar |
Majstorovic Beşiktaş'ta Basel takımında forma giyen 31 yaşındaki yıldız, yıllık 1 milyon euro alacak, İsviçre ekibine de 750 bin euro bonservis ödenecek.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan gelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Geçen sezon 8 gol attı 2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor. FOTOMAÇ |
şu ana kadar en yaklaşılan isim majstovic ama en zayıf halka da o gibi , adama emekli ikramiyesi vurmuş gibi 1 milyon euro senelik , adam herhalde orda 300 - 400.000 euro alıyordur , şimdiden koşmaya başlamıştır isviçreden buraya .. inşallah mahcup eder bizi ama , Betonun maliyeti yakınsa onun alınmasında fayda var gibi duruyor , 40 defa portekiz milli takımında oynadı , o bile yeter herhalde |
Alıntı:
imzan icin yaziyorum erman icin takasa ben bile gitsem uzulurum korayi ertugrul yollamadi adamlar koray diye diretti ve gitmesi kacinilmaz oldu dedi birakin futbolculara bel baglamayi onemli olan klup ve klubun basarilaridir koray besiktasta bedava oynamadi oynadigi her anin parasini tikir tikir aldi su dillerinizi ve ellerinizi konusurken az dikkatli dusunupte konusun |
yahu topu oyuna iyi sokamiyorsa hic transfer yapmasinlar daha iyidir bence |
Sanırım |
avrupa'nın 3.sınıf stoperlerinden gelmesin,yaşasın i.kaş |
FLAŞ. . . MAJSTROROVİÇ BEŞİKTAŞTA Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı.:cheers: |
BEŞİKTAŞIN YENİ STOPERİ Geçen sezon 8 gol attı 2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor. |
kaynak neresı |
KAYNAK SABAH GAZETESİ VE HABERTÜRK KANALIDIR BJK TV'DEN AKŞAM HABERLERİNDE TAKİP EDEBİLRSİNİZ ARKADAŞLAR |
Delgadonun Baselden takım arkadaşı kaynak : SABAH Gazetesi Ve Habertürk Bjk Tv'de akşam haberlerinde veya yarın izleyebilirsiniz ama büğün büyük ihtimal gösterirler |
ben bu tranferi fazla tutmadım diatta gibi olur kesın sezon sonuda gönderırler |
adam nobreden çok gol atmazsa aha buraya yazıyom... |
Bir arastırma yapalım bakalım baselin forum sitelşerine giriyorum birazdan arkadaslar |
Yok Be arkadaşım Delgadonun bu tranfserde payı çok fazla aynı Zagoya benziyor hırçın ve tehlikeli oynuyor inşallah bizim hayırlısı olur bıu transfer |
Bu adamı serettm sıradan bi oyuncu bence malesef... |
evet bende şu na baselin sitesine girip yeni staoperi araştırıyorum |
Kariyeri var ama bora kardeşim adam kariyerinde 40 gol atmış |
http://http://www.haberturk.com/habe...&dt=2008/01/10Aldığı ücrette iyi 1 milyon euro bunu ucuza kapatmışız |
kaynak neresi ... be, goremedim internete ????? |
KAYNAK SABAH GAZETESİ HABERTÜRK WEB SİTESİ VE BJK TV |
Yabancı defans oyuncusu transferini bu hafta sonuçlandırmayı amaçlayan Beşiktaş, Basel'n İsveçli savunma oyuncusu Daniel Majstorovic ile büyük ölçüde anlaştı. Arjantinli Fabricio Coloccini için Deportivo'dan ret yanıtı alan Beşiktaş, maliyeti daha düşük olan Daniel Majstorovic'e yöneldi. Transfer çalışmalarını yürüten genel menajer Sinan Engin ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mario Berk'in, Hırvat asıllı İsveçli futbolcuyla her konuda anlaştığı kaydediliyor. Beşiktaş, Majstorovic'in transferini hem futbolcuya hem de kulübüne toplam iki buçuk milyon euro ödeyerek bitirmek istiyor. 30 yaşında 1.90 metre boyundaki Majstorovic, liderlik özellikleri, hava hakimiyeti ve mücadele gücüyle ön plana çıkan bir isim. İsveç milli takımının formasını 12 kez giyen Majstorovic, Basel'de 69 maçta 17 gol kaydetti. Beşiktaşlı Matias Delgado'nun eski takım arkadaşı olan Majstorovic, Basel'den önce Malmö ve Twente de oynadı. |
Benim beklentilerimin altında bir futbolcu oldu ama umarım haber gerçekse yarar.Yararsa basarız onuda bağarımıza :) |
Türkiye`de Saat: 12:54 . |