![]() |
Valla baselli taraftarların daniel hakkında görüşleri bunlar.Bilemem ben onların yalancısıyım ama bende boyle bir transfer yapacağımıza hiç yapmayalım diyenlerdenim.Sezon sonu cok daha iyisini alırız.Sonra elimizde patlıyo gönderemiyoruz |
ya daha öncede dedim bunları elinde bir navarro edmilson helguera zago vs. olur yanında bu adam iş görür sırıtmaz ama bizde bu tip adam yıok ssavaşacak adam çok kesici olarak baki oynası ama ayağına top değmesin |
Alıntı:
|
http://img.skysports.com/08/01/218x2...vic_620659.jpg Sky Sports | Football | Transfer Centre | Possible Deal | Besiktas move for Majstorovic Besiktas are set to seal the signing of Basle defender Daniel Majstorovic. The two clubs agreed a £500,000 fee for the 30-year-old, who has agreed a two-year deal with the Istanbul outfit. "I know that the clubs are talking with each other," Majstorovic told Sportbladet. "I have also talked to the club. The coming days might be interesting. "Besiktas is a big club in Europe, fighting for a place in the Champions League and playing in Europe every year." Majstorovic's capture could be the second defensive deal in a short time for Besiktas after they were also linked with a swoop for Aston Villa's Gary Cahill. Cahill is currently on loan at Sheffield United - who also want to secure his signature along with a string of other Championship clubs. However, Besiktas are believed to be keen to take him to Turkey and could make an offer in the next week ------------------------------------------------------------------------------ skysports saygın bir kurumdur bizim basın gibi insanların ağzından kolpa haber yapmazlar Masjtorovic 'in agzından acıklamalar var bonservis olarak 500.000 euroya anlaşma sağlanmıs ve Majstorovic ile 2 senelik anlaşmaya avrılmış(2 sene olamaz 1,5 veya 2,5 olabilir anca). Majstorovic külübümle de konuştum önümüzdeki günler benim için hareketli geçebilir. Beşiktaş avrupada büyük bir külüp, Sampiyonlar Liginde yer edinmeye calışıyor ve her sene Avrupada mücadele ediyor demiş. Ayrıca Aston Villanın genç stoperi Gary Cahill ile de ilgileniyormusuz ama önümüzdeki günlerde Majstorovic i Beşiktaşın türkiyeye getirmesi bekleniyormuş |
desene gelecek bu kazma yandık |
Alıntı:
|
bilgi için sağol kardeş |
Alıntı:
|
gelse bile umarım adam gibi anlaşma yaparlar bu herif de üstümüze kalmasın da..ala ala 500bin dolarlık adam bulmuşlar ne biçim yönetim bu yaa..ertuğrul hoca sen bari bişi yap adam gibi adam iste ne bu |
ben diyorum oyun kurucu adam lazım defanstan öle bir oyuncu alalım bırakın gol atmasını o geriden oyunu kurunca goller gelir zaten kendiliğinden |
Türkiye`de Saat: 19:51 . |