![]() |
hayirliysa olsun hayirli degilse olmasin |
Hafta sonu imza töreni olacakmış şu an takip ettiğim kadarıyla ve beşiktaşla büyük ölçüde anlamış Daniel hayırlısı bakalım inşallah diatta gibi olmaz 1.750 euro boşa gitmezçünkü diattayı da böyle bir fiyatta aldık sonra külleyen zarar ettik |
yaşı hiç sorun değil bence . 100 . yılımızda zago ve ronaldo kaç yaşındaydı ki ? hayırlısı olsun... inş. aradığımız adam budur |
evet doğru bende sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum beşiktaş 100 yılında zagoyla ronaldoyla sergenle şampiyonluğa ulaştı...Danielin yapısı ve görünüşü aynı ZAGO yani anlayacagın arkadaşım yeni birzago doğuyor |
bende haberlerde gördüm bir sürü isim çıkıyor imzayı atmadan emin olamıyor insan eğer doğruysa inşallah hayırlı olur artık tahammülümüz kalmadı |
Beşiktaş bu transferiyle büyük ölçüde stoper açığını kapatmış oldu savunmada baya iş yapacak daniel inşallah herkes parmagını ısıracak holoskoyada laf ediyorlardı ne oldu bu sene beşiktaşımı zevkle izleyecekler G E L İ Y O R U Z . . . |
YENİ STOPERİMİZ HAYIRLI OLSUN 1 MİLYON EURO +BONVERSİS BEDELİ 750 EURO TOPLAM 1.750 EURO KARŞILINDA BEŞİKTAŞLA ANLAŞMIŞTIR BÜTÜN BEŞİKTAŞLI KARDEŞLERİME HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ALIRIZ İNŞALLAH UMUTLARIMIZ BAŞKA BİR BAHARA KALMAZ |
Umarım yalan olur. |
yandık işte bu salak yönetim ancak bunu yapar it herifler ala ala bu adamı almışlar bedava çöpe giden paralar yazık yazık |
Güvenelim arkadaşlar takımımıza inşallah güzel şeyler olur ama tek korkum benim diattayı da aynı maliyetle aldık zarara ugradık umarım daniel de böyle bir problam yaşayamayız yaşarsakta toparlanamayız...ama güzel olacak Ertugrul hocam bilir işini G E L İ Y O R U Z |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |