![]() |
altyapıda şan ki oynıyan oyunculardan cok daha ii oyuncular var inanın bu genclerle devam edersek hem paramız cebimizde kalır hemde beşiktaş ruhu geri gelir...ben paftaki kalecimiz serkanı cok beğeniyorum inşallah seneye 3. kalecimiz olur. |
işallah devamını getiririz |
Arkadaslar Paf Takimi Bence SÜper BÖyle Devam Eder Insallah En Önemlisi Artik Yokkariya Oyuncu Veriyoruz Kac Sene Veremedik Artik Kenan Özer Riza Sen Emre Özkan Mehmet Sedef Nail Tilbac Hakan Albayarak Sezer Sezgin Arkadaslar Bide Sizee Tavfsiyem Hakan Albayarak Ismini Sakin Unutmayin Tigana Bu Sene Ona Cok Sans Verecek Gelecek Seneden Belli A Takiminda Özel Atremanlar Yaptiriyor Bu Oyuncuya Yani Bu Sene Icin Hazirliyor Insallah Birseyler Olur Bu Oyuncudan Yasi Daha 17-18 Arasi Hadi Hayirlisi Saygilarimla Latif |
### BU YØNETIM DEVAM EDERSE YAKINDA SUPERLIGDE TUM FUTBOLCULAR BESIKTAS FRMASI GIYMIS OLUCAK ### http://www.seas.upenn.edu/~bchen8/images/smily.gif OZAMAN DA HERKES BESITASLI OLMUS ALOCAK ( KIM BILIR BELKI YØNETIMIN TAKTIGI BU) |
Besiktas Formasini Giymek Bir Gururdur Bu Gururu Her Futbolcu GÖremez Kardes Saygilarimla Latif |
insallah kendilerini gelistirip a takimda da surekli oynarlar |
bizim zamanımızda imkansızlık had safhadaydı, ailem istemiyordu futbolcu olmamı.. şimdi ise imkan olmayan bile imkan yaratıyor, günümüzde futbola olan ragbet in tek nedeni alınan astronomik rakamlar.. aileleri de futbol a sürüklüyor, bu imkanlar içersinde futbola olan ragbet arttıkca yeni jenerasyon da göz kamastırıcı oluyor.. beşiktaş alt yapıya önem verdiği sürece cok basarılı bir nesil yetişir.. klubumuzun bu denli duyarlı olmasını kendimce alkıslıyorum... |
alt yapıdan futbolcu almadıktan sonra ne yapayım ben alt yapıyı....yawww kenan ve nail war alt yapıda adamlar mükemmel nedense gidip rızayı felan cıkarıyolar a takıma...... |
oda son 10 dakika ........... |
evet bende katiliorum adamn sözlerine...ama bizim salak yönetim bunlarida satar |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |