![]() |
İbrahim Toraman evleniyor EVLENMEK İSTİYORUM Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu İbrahim Toraman, “Bana evliliği düşündüren, aşık olabileceğim biri çıkarsa yüzük takarım” dedi.İBRAHİM Toraman’dan çarpıcı açıklamalar... Beşiktaş’ın genç ve yakışıklı futbolcusu İbrahim Toraman,siyah-beyazlıların aylık resmi dergisi Beşiktaş’a verdiği röportajda evlenmek İstediğini söyledi. Milli futbolcu, “Bana en çok sorulan soru, ‘Ne zaman evleneceksin?’ oluyor. Evlenmeyi istiyorum ama benim hayatımda sevgili bile çokönemlidir. Karşıma bana evliliği düşündüren, aşık olabileceğim biri çıkarsa neden olmasın” dedi. HERKES gibi kendisinin de güzelliğe çok önem verdiğini vurgulayanİbrahim Toraman “Eşimin bakımlı olmasını isterim. Tabii ki bu yeterli değil. İç güzelliği de önemli. Bana her ne konuda olursa olsunyalan söylememesi lazım. Samimi olması lazım. İnsanlar kendisi gibi davrandıkları zaman onlara daha çok güven duyuyorum”diye konuştu. FUTBOLA ilkokul yıllarında merak sardığını sözlerine ekleyen Beşiktaş’ın2. kaptanı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaramaz değildim. Uslubir çocuktum. Küçük bir topum vardı. Mahallede kimseyi bulamazsam bir araziye gidip tek başıma saatlerce top oynardım.Bu nedenle annemden çok azar işittim. Çünkü üstüm başım kirleniyordu.” GENİŞ bir sülaleye sahip olduğunu da ifade eden milli futbolcu,“Bizim ailenin geneli Beşiktaşlıdır. Beşiktaş’a transfer olmadan önce başka alternatiflerim olmasına rağmen, çocukluğumun takımı olduğıu için Beşiktaş’ı tercih ettim. Hatta çocukken babam Beşiktaş’a olan tutkumu bildiği için bana Beşiktaş forması getirmişti” diye konuştu .BRAD PİTT, Johnny Depp ve Angeline Jolie’yi çok beğendiğini söyleyen İbrahim Toraman konuşmasını şöyle noktaladı: “Türklerden şu ara popülerolanlar arasında söyleyebileceğim bir isim yok ama eskilerden Türkan Şoray ile Hülya Avşar’ı beğeniyorum. Televizyonu da dahaçok kışın izliyorum. Bazen belgesel, bazen de spor programlarını tercih ediyorum.” |
çok sewindim allah mutlu eder gönlüne göre werir inşallah...allah sahibine bağşlasın:D |
elif senin için üzüldüm ama yuva kurmak herkesin hakkı ;) |
Allah gönlüne göre versin inşallah çok mutlu olursun!!! |
YAKIŞIR 2. KAPTANIMIZA :D ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN |
bazı kızlar çok kıskanyrdur suan :D |
evlensin tabi yaa düzenli hayatı olmalı bence... |
[quote=veyselyavas1903;561305]elif senin için üzüldüm ama yuva kurmak herkesin hakkı ;)[/quobnim bnim içn üzlmene üzldm ama bnce ibrahim evlenmick aşkım bni bekler şunun şurasında kaç yıl kaldı |
BoBo M u kaptılar şimdide ibo yu kapıyolar!! Allah kahretsin ya :D |
boboyu kapanlar çoktan kapmış adamın çocuğu bile var |
valla cok sevindimm:D allah gonlune gore versinn yakisirr abimee |
bende diyom bu neden evlenmıo sglık sorunumu var:D:D |
[quote=bjkscs;561409] Alıntı:
|
peki ebru destanla evlense ne dersinz allah aşkına o kadın boya küpü gibi yakışırımı iboya |
ıbo karekterlı yakısıklı adam yakısr valla mutlu olur ıns |
[quote=veyselyavas1903;561471] Alıntı:
bizm buraya gelse anlatırm ama gelmiyo ki ztn anlatmama gerek yok bni görmesi yeter veyselcm |
hayırlısı kaptanım bi yastıkda kocarsın inş :) |
[quote=bjkscs;561532] Alıntı:
sen gideceksin adam niye gelsin sana :D seninle evlenmek istiyorum diyeceksin :D |
[quote=veyselyavas1903;561536][quote=bjkscs;561532] oldu bide ayağına gelecek senin başka :D sen gideceksin adam niye gelsin sana :D seninle evlenmek istiyorum diyeceksin :D[/quot giderim yeterki çağırsın off off ama o şu sıra boya küplerine takılıo |
ebru destanlamı beraber ıbrahım toroman ??? |
ee öle diolar ama yakışmıo dimi joyjoy |
Heh bncede evlenmeliydi EEE ne demişler her Başarılı Br İnsanın Arkasında Sağlam birisi vardır Oda eşii olur ! Allah Mutlu Etsin! |
çok şükür çok isabetli bi karar inşallah en yakın zamanda hayatının aşkını bulur.bu vesileyle artık bjk tvyi izlerken kayan banttaki aşk mesajlarından kurtuluruz.çok sinir bozucuydu çünkü |
Gayet normal birşey:D:D |
kızlar uzukecek ama onemlı olan kaptanın mutlulugu:) |
ACİLLLLLLLLL BURDAN BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE SESLENİYORUM. İLHAN MANSIZ'I GERİ ALALIM.ONU FENER BAHÇE GİBİ AÇ Bİ TAKIMA KAPTIRMAYIN. |
AŞKIM CANIM SEVDİĞİM BU ALEMDE BİRTEK SENİ SEVDİM |
:D:D:D:D:D Ama o seni sevmiyor :D:D:D: Bak evlenmeyide düşünüyor:D En iyisi çık karşısına:D |
GÜNEŞ İNMEZ ENGİNE HER GÜZEL DÜŞMEZ DENGİNE DİKKATLİ BAKIN RESMİME BENZİYORMUYUM KENDİME *** MARTILARDAN ALDIM İZİNİ (TORAMANCI) KOYDULAR İSMİMİ BELKİ GEÇ DÖNERİM HATIRA SAKLAYIN RESMİMİ *** SÖYLEYİN GÜNEŞ ERKEN DOĞSUN SAKLAYIN RESMİMİ RENGİ SOLMASIN BU BİR HATIRADIR YERDE KALMASIN KIYMETİNİ BİLMEYENE VERMEYİN SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
allah mesut etsin ne diyelim :) |
hımmm kim ki o kıs ben burdayım :S |
[quote=bjkscs;561409] Alıntı:
Daha çok beklersin :D:D:D:D |
allah istediği insanla karşılaştırsınn inşallaahh... |
beni tanısa böle konuşmaz:D:D:D |
Hayırlı olur inş. Yuwa kurnak istiomuş adam.İnş. mutlu bi hayat sürer |
yakışır toramana Allah gönlüne göre versin mutlu mesut olsun |
maglesef öyleymiş :( |
muhabbetlere bak ya :D:D:D |
Alıntı:
evlensin çocukcağız mutlu olsun inşallah |
inş sevdiği ve sevileceği birini bulur ki mutlu olur fotbolda aile yaşamıda cok önemli bence cünkü bi futbolcunun karısını futbolcuyu rezilde eder vezirde eder benceeee ama iş cok mutlu olur sayın toraman büyük oyuncu |
Türkiye`de Saat: 09:54 . |