![]() |
bir tek sinan engin kalkmamış !!! |
evet o neden kalkmamıs insan sevinir ya bakıyo öylee |
zaten gelmeden öncede gitsin diyordu ama görüntünün devamında kalkıyordur inş. yoksa köstek olmasnda kalkmasında |
bence sevincini öyle yaşadı yoksa bütün maçlarda gol olunca kendini yırtıyo |
şok olmuştur sevincinden kal gelmiştir |
enginin delgado ya bakışlarında söylediği sözlerin pişmanlığını görüyorum |
engin delgadoyu övmüştü yaa kötülememiştiki ronaldinho nun güçsüz hali demişti sadece. |
belkide yeneceğimizden emindi.. |
sinan engininde ne yaptıgı bellı degıl bi ertugrulun bogazına sarılıyo birde böyle oturuyor anlamadım dogrusu |
mutlu hocada çifte telli oynuyo galiba |
Alıntı:
"'Kritik maçlara, deplasmanda diye gelmeyen ve maliyeti çok yüksek bir oyuncuyla konuşmak lazım, eğer oynamayı düşünmüyorsa yolları ayırmak lazım." ali gültüken gitmeden önce, kendisi gazetede yazarlık yaparken demişti.. |
Alıntı:
|
bence art niyet yok burda adam niye sevinmesin sadece oyle gosteriyor sevincini yada hala golun sokunda oda |
NErdne de bulup çıkaıryorlar bunları. Adam oturuyor gole mi sevinmiyecek, adam ya. Gereksiz konular bunlar. KArıştırmaya yönelik. |
sinan enginin Beşiktaşlılığından şüphe eden mi var :D:D |
çişi gelmiştir))) |
Alıntı:
|
Delgado'yu bu kulübe Sinan Engin önerdi hatırlatıyım. |
ya arkadaşlar zapzarkonun sölediği gibi deplasmanlara gitmemek için bahane üsretiyor böle futbolcularla bjk nin işi olmaz demişti delgado için ondan ötürü belkide bömle şeyler çıkartılıo ama sinan engin bjkliğinden şüphe edilecek biri deil |
bence o muhtesem gole inanamayıp sasırıp kalmıstır:D:D |
Bence daha yedigimiz gollerin soku vardi üstünde. Normalde hemen Külübeden firliyor. |
Alıntı:
|
hastaymış oooo ertuğrul hoca ısıtıcıları kapattıryor o açtırıyormuş lig tv öle dedi |
sinan iyi yine :D başkan hiç kalkmadı :D puro üstüne puro yaktı :D |
Alıntı:
bırak ALLAH AŞKINA o kadar etkili olsam transferleri ben yaparım :):) ayrıca konunun gereksiz olup olmadığını sana mı soruyoruz ??? |
yuh be ya nerden bilmiyonuz kalkmadığını adamın ya yuh be bu kadar da olmayın yani he allah allah |
sinan abi elinden geleni yapıyor o geldi takımda dengeler düzeldi hakkını yemeyelim çok iyi bir beşiktaşlı |
Alıntı:
bak şimdi bana sormuş oldun konuyu BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ konuya bak SAÇMALIK tan başka birşey değil.... |
tiksiniyorum bu adamdan... kaLksın kaLkmasın.. sevinsin sevinmesin.. bu araLar konuşma gafLetinde buLunmuyor kendiLeri.. demekki bi kapama tuşu varmış.. daha önce bassaLarmış keşke.. offf niye geri geLdi ya niyee.. :/ |
Alıntı:
haddini bil yalakalığı bırak HERKES BİLİYOR SENİN BURDAKİ HALİNİ hadi evladım başkasıyla uğraş ben sana 2 beden büyük gelirim |
Alıntı:
ne yalakalığı burda herkesin yorumuna baktım ben en güzeli de emre abininkiydi burda ortalığı karıştıran sensin nedense hep o 2 beden büyük çok fazla ben -2 beden ok |
anlayamamıştır bence.. |
sana cevap veripte senin seviyene inmicem oğlum veysel :):):) forumdaki hiç kimseye "şşşşş akıllı konuş diyemezsin" ... haddini bil sen ne kadar saygısızsın terbiyesizsin şu yazdığın mesajlara bak insan ol veysel insan |
ben sinan babayi severim oh da candan besiktasli bislerde |
Alıntı:
şşşş akıllı ol lafını ne için söylediğime gelirsek bak oraya bir moderotör yorum yazmış sende ona diyorsun ki ayrıca konunun gereksiz olup olmadığını sana mı soruyoruz ??? senin yetkin nedir forumda onu belirt istersen para yoksa top alayım ben sana beni sektirmene gerek yok ;) |
veysel tamam uzatma kardeşim uğraşma sen ok mii |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide "beni sektirmene gerek yok" demişsin :) yani kabul ediyosun bazı şeyleri aferin sana artık bu dediğin laftan sonra sana bu son cevabım gereksiz ve yetersiz insanmışsın hadi YOL AL ... yada sektire sektire , zıplata zıplata oynayalım senle tüm forum olarak ... bi sorunun varsa mesaj yolla , milleti de rahatsız etme v |
sizde biliyorsunuz ki sinan birtek sergen yalçın hayranıdır bu tip golleri sadece ondan görmek ister ve delgado da bu klas golu atınca inanamamıştır |
Bu nasıl bir konu bu nasıl bir mesajlaşma şekli ..Arkadaşlar kocaman insanlarsınız bu saatten sonra size insanlara nasıl hitap etmeniz gerektigini biz mi ögretecegiz.. Kimse kimseye öyle yalaka malaka diyemez Herkes Haddini bilecek |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |