![]() |
Alıntı:
ne yalakalığı burda herkesin yorumuna baktım ben en güzeli de emre abininkiydi burda ortalığı karıştıran sensin nedense hep o 2 beden büyük çok fazla ben -2 beden ok |
anlayamamıştır bence.. |
sana cevap veripte senin seviyene inmicem oğlum veysel :):):) forumdaki hiç kimseye "şşşşş akıllı konuş diyemezsin" ... haddini bil sen ne kadar saygısızsın terbiyesizsin şu yazdığın mesajlara bak insan ol veysel insan |
ben sinan babayi severim oh da candan besiktasli bislerde |
Alıntı:
şşşş akıllı ol lafını ne için söylediğime gelirsek bak oraya bir moderotör yorum yazmış sende ona diyorsun ki ayrıca konunun gereksiz olup olmadığını sana mı soruyoruz ??? senin yetkin nedir forumda onu belirt istersen para yoksa top alayım ben sana beni sektirmene gerek yok ;) |
veysel tamam uzatma kardeşim uğraşma sen ok mii |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide "beni sektirmene gerek yok" demişsin :) yani kabul ediyosun bazı şeyleri aferin sana artık bu dediğin laftan sonra sana bu son cevabım gereksiz ve yetersiz insanmışsın hadi YOL AL ... yada sektire sektire , zıplata zıplata oynayalım senle tüm forum olarak ... bi sorunun varsa mesaj yolla , milleti de rahatsız etme v |
sizde biliyorsunuz ki sinan birtek sergen yalçın hayranıdır bu tip golleri sadece ondan görmek ister ve delgado da bu klas golu atınca inanamamıştır |
Bu nasıl bir konu bu nasıl bir mesajlaşma şekli ..Arkadaşlar kocaman insanlarsınız bu saatten sonra size insanlara nasıl hitap etmeniz gerektigini biz mi ögretecegiz.. Kimse kimseye öyle yalaka malaka diyemez Herkes Haddini bilecek |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |