![]() |
tanımıyorum yorum yok hayırlı olsun. |
yaa bi Drpnic bi Zapotocy hangisi oldu imza atmadan inanmıyorum sahsen artık |
hayırlı olması dileğiyle |
ntv yazıyorsa doğrudur ya hayırlısı olsun bakalım ne diyelim |
ben duydugum haberi ilettim sadece Doğum Tarihi: 13.09.1980 Doğum Yeri: Pribram Uyruk: Czech Republic Boy: 181 cm. Kilo: 80 Kg. Mevkii: Defans |
bu gece izlemedim ama dün gece ntv de hem drpicle hem tomas la anlaşıldığını söylemişti |
bunlar doğruysa sıkıntımız bitio dimi |
Yaw Ne Bu bizim Cilemiz Hep Beklioz kötü bi oyuncu bildiklerimizi Almıyorlarda Bilmediklerimizi Alıyorlar Vay be al sana gizli bi oyuncu daha nasıl cıkacak ALLAH bilir |
Zapotocny 1.81 se kısa yaa sorun olur ... Drpnic 1.93 cm ve bizede böyle bir adam lazım |
Ben resmi Sözleşmeye imza atarken göreyimde Ondan Sonra inancam dino dpric i de aldık sözde ama bazı haber kanalları yalanlıyo |
Valla artık ikisinden biri gelsin.Biri italya liginde hemde udinese gibi bir takımda savunma görevi üstlenmiş teknik hızlı çevik bir oyuncu(boyunu takmayın bende öyle düşünüyordum ilk başta ama cannavoro puyolda kısa oyuncular neticede ama yanındaki adam uzun olsa daha iyi olur tabi) öteki güçlü uzun boylu sert bi savunmacı keske ikiside gelse:)Birbirlerini iyi tamamlarlar.Zaten ikiside doğu bloku ülkesi.Burdan kaya gibi adamlar cıkar.Biri çek biri hırvat.:) |
2si olursa süper olur cidden İbrahim Toramanı koy sağ beke Zapotocny sol bek Gökhan Zan Dpric te stoper al sana lokum gibi defans işte :) |
Bide su sacma 6+2 Olmasa hepsi Oynasın Bu Ne Sacmalık Ya |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 03:22 . |