![]() |
Tomas Zapotocny Transferi (Tek Başlık) Gözler Zapotocny'de Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandı. Ara transferin bitmesine sayılı günler kala, savunmaya oyuncu takviye etmek için dört koldan çalışmalarını sürdüren siyah beyazlıların yeni gözde Çek oyuncu Tomas Zapotocny oldu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Geçen yıl Slovan Liberec takımında forma giyen ve sezon başında İtalya'nın Udinese ekibine transfer olan 27 yaşındaki oyuncu için olumlu rapor gelince, Ertuğrul Sağlam da yakın takibe aldı. Bu sezon 9'u ilk 11 olmak üzere 11 kez sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 4 kez Çek Cumhuriyeti Milli Takımı formasını giyerken, geçen yıl ülkesinde takımının en iyi oyuncusu seçilmişti. Başkanla görüştüler İstatistikleri iyi olan bu oyuncu için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tek korkusu boyu. 1.81 cm. olan Tomas Zapotocny'in stoper bir oyuncu için kısa boylu olduğunu vurgulayan teknik direktör, "Şu anda Tomas Zapotocny ile ilgileniyoruz. Fakat boyunun 1.81 olması bizi düşündürüyor. Bu oyuncuyu alıp almamakta kararsızım. Paramızı sokağa atmamak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. İsmail Er-Hürriyet |
kolpa haber bakinda gorun bu yonetim betoyu alacak.. |
valla orası belli olmazda inşallah iyi birini alırlar |
bana görede kimseyi almayacaklar |
iyi bir adam bulamayacaklarsa kimseyi almasinlar |
Zapatocny de kim yahu? Adsız sansız adamları topluyolar yine...! |
Zapatocny işte BJK kalitesinde bir adam.Diatta'nın veliahtı. |
ben bu adamın ismini daha önce him duymadım ve önce resme baktığımda bu adam +30 yaşındadır felan dedim ama 27 yaşındaymış.hani beto veya baselli oyuncuyu alcaklardı kötü adam almasınlarda kimi alırsa alsınlar........... |
Buda bi zar gibi bence, tutacağını sanmıyorum. |
Alıntı:
katılıyorum bunlar kimseyi alazmalar |
yaa almasınlar yabancı felan istemiyorummm.. ara donemde anca boyle adamlar gundeme gelir. bence yabancı stoper için sezon sonu beklenmeli. şimdilik turk oyuncu alıp idare etmeli.... |
bana yalan haber gibi geldı |
Kimseyi alamayacaklar |
bu ne biçim adam böyle ismi ilaç ismi gibi, zapotoncy :) antibiyotikmi şurupmu ne bu |
isbatli taransfer olur bence alırsak bu adamı.madem savunmaya adam alıoruz italyadan olmalı.. |
İsmi hoş değil olmamış başka :D |
hepsi kolpa |
böyle bir oyuncu beşiktaşa gelirmi gelse bile parası çook tur |
kiralık getirmeye çalışırlar bu adamı ancak zaten kendisi sağ bek pozisyonunda oynuyor , tabi bu konuda bilgisi yoktur sevgili yöneticilerimizin , ali tandoğan gibi bir oyuncu , tam sağ bekte görev adamı , boyu posu fiziğide ali gibi , kısa boylu bir oyuncu , yeni mevkisi hayırlı olur inşallah beşiktaşta |
kolpa haber |
diattayı geri çağırmışlar |
Alıntı:
|
Sırada Zapotocny var Öte yandan siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Tomas Zapotocny’nin transferinde de sona yaklaştığı belirtildi. İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Çek savunma oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği Zapotocny , bu sezon Udinese'de 11 maçta forma giydi. Ayrıca siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Arjantin'in Nueva Chicago takımından transfer ettiği Federico Higuan'i, sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı öne sürüldü |
hangisi yalan hangisi gerçek haber artık bi sonuçç |
büyük harfle konu açmak yasak:) |
ben zannetmyorum daha adam alcaklarını bunu bile zor aldılar ama keşke alabilseler... |
yaww dün aldık dediler futbolcu bu neci oluyor şimdi |
bari bi tanede soll bek getirin be kardesim |
ja bunun yerine dripici getirsinler ve bir ön libero |
Asparagas haber..inanmayın.. |
bu yönetim bişey yapamaz alcaz vazgeçtik diye diye el elde baş başta kalcaz |
drpic dene herifi aldık bunu alacağımızı sanmam 2 stoper almazlar |
bu da diyerlerine benzemasin bi alacağız bi almıyoruzz |
buda bi tarafini gostermis olmasin, dikkat edelim..ahlaksiz olmasin:D |
terlizzi gelsin bence drpicle beraber |
son aldığım bilgilere göre zapotonocky burnunu karıştırırken kameralara yakalanmış. yönetime duyurulur bundanda vazgeçsinler. burnunu karıştıran adam beşiktaşlılık ahlakına uygun değil. vazgeçelim |
abi bu drpic olmaz bize motta bomba olur |
Tomáš Zápotočný arkadaşlar Tomas Zapotocny le de anlaşmışş sanırım beşiktaş...yıldırım demirören italya daymış...ntv de izledimm... |
Beşiktaş'ın savunmasına Çek yıldızhttp://www.internetspor.com/v3/resim/haber/213641.jpg31 Ocak 2008 20:00 Beşiktaş prensipte anlaştığı fakat uygunsuz davranışlar sergilediği için transferini durdurduğu Drpic'in yerine Udinese'de forma giyen Tomas Zapotocny'i getiriyor...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Beşiktaş, uygunsuz görüntüleri yayınlanan Dino Drpic'in transferini askıya aldı. Bu gelişme üzerine yöneticiler, Udinese'de forma giyen 27 yaşındaki Tomas Zapatocny ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferini askıya aldı. Siyah-beyazlı yöneticiler, kesin olarak anlaşmaya vardıkları Hırvat futbolcunun takımının kazandığı bir maçın ardından rakip taraftarlara yaptığı uygunsuz hareketler nedeniyle bu transferi bir kez daha gözden geçirme kararı aldı. Camianın ve taraftarın tepkisini almak istemeyen yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği bir diğer isim olan Udineseli Tomas Zapotocny ile anlaştı. Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği 27 yaşında ve 1.81 cm boyundaki Zapotocny, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Udinese'de toplam 29 maçta forma giydi. Bu sezon ise Serie A'da 20 maç sonunda 5. sırada bulunan siyah-beyazlı takımla 11 maça çıkan ve bunların 9'unda ilk 11'de sahaya çıkan Çek savunmacı 2 gole imza attı. Tomas Zapotocny, 4 kez de Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giydi. İspanya'da orta saha aranıyor Bu arada Higuain'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu konusunda yaptığı değişiklik sonrası orta saha için de araştırmalarını İspanya'da sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan, orta sahaya yönelik transfer çalışmalarını İspanya'da sürdürdüklerini belirterek, ''Orta saha için defansif ağırlıklı bir oyuncu araştırması yapıyoruz. Bir iki oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Çok ağır şartlarda olmadığı takdirde, ihtiyacımız olan transferi yaparız'' diye konuştu. |
Tomas Zapotocny BESIKTASTA NTV de cikan 24:00 spor haberlerine gore besiktasimiz Tomas Zapotocny'i transfer etmistir.insallah hayirlisi olur |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |