![]() |
Nuri Şahin Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş Milli takımın ve Borussuia Dortmund'un genç yıldızı Nuri Şahin'in peşinde...Dortmun'dla anlaşması olduğu için transferine yanaşmayan Alman Kulubüne Beşiktaş'ın genç yıldız için kiralama teklifi götürdüğü iddia edildi.. Asbaşkan Murat Aksu'nun söz konusu kiralama yöntemi için Nuri Şahin'in ailesini bile ikna ettiği belirtiliyor. Teknik Direktör Tigana'nında çok istediği Nuri Şahin için Beşiktaş'ın Dortmund'a ne kadar para teklif ettiği sır gibi saklanırken, yıldız futbolcuya 1 sezon için 1 milyon EURO önerildiği ileri sürülüyor... Kaynak: www.haber7.com |
bu haber doğruysa çok iyi olur nuri gibi geleceği parlak bir futbolcuyu kadromuzda görmek beni mutlu eder. |
işallah dogrudur cok sevinirim kiralık satın farketmez alında |
İnşallah alrılar ya burak,serdar,g.güleç,m.sedef vs. artı nuri şahin süper olur ya bunalr yıllarca bizi zirveye taşıyacak ve gururumuz olucak futbolcular.Geleceğimiz bunlar bizim İnşallah alırlar |
Valla süper bi transfer olur. Bizim genc takima da cok yakisir. |
keşke olsa ama çok zor dortmund smolarek i göndermiş ve bu sene takımı nuri nin üstüne kuracaklarmış diye duydum... |
Bence Nuri Sahin hak ettigi muameleyi Dortmund da göremiyor maalesef. Onun icin ayrilsa onun icin daha dogru olur. |
Alıntı:
|
balon haber |
keske dogru olsa ama bence yalan haberr |
gelmez bence |
yahu bunlar balon haber besiktas forvette transferi kapattı bobo,nobre,gokhan gulec.burak 4 transfer yapıldı 5. zaten istesede yer yok |
Aslında bir an önce lig başlasa transfer dönemi bitsede rahata kavuşsak |
oynamayın ulan hayallerimizle.. |
Alıntı:
|
çok çok iyi olr ama adamlar niye kiralık versin bu bir zaten satmazlar kesiiin balon haber kesiin |
kiraya alıp napıcaksak,bence yanlış politika,tamam gelecek vaadediyoo ama gelecekte bizim olmucaksa ne anlamı varki bizi sampiyon mu yapacaakk!!! DUR OGUL !!!BABA YORGUN !! 103 YILLIK MAZİ BU !!!! |
|
Alpay kardesimm lutfen boyle konusmaa yaa umits,zlik yapma ii dielim ii olsun zaten medya bizim krsimizda bari içimizde bolunmeyelimmm |
inş. gelir ama sanmıom |
1 milyon euro ne demek ya sanki zidanı kiralıoruz..1 milyon daha koy git mehmet topuzu al paraı çarçur etme.. |
balonnnnnnnnn!! |
heyecan verici bir haber doğrusu! bu çocuk iyi futbolcu! fakat bu kadar iyi futbolcuyu Türkiyeye getirmek biraz zor.! neden çünkü kendisi bunu istemiyorum diye bir açıklma yapmıştı. Tabi zaman herşeyi değiştiriyor. Ben ne insalar gördüm hayatta o takımın formasını giymem deyip, iki hafta sonra o formayı öpen! O yüzden inşallah olur! Olursada Delgadoyu almya gerek kalmaz! |
inş gelir... |
arkadaşlar doğrudur inanırım.Bizim beceriksiz yönetim bonservisiyle almaz adam gelir bizde cosar bir sene sonra ezikler verir parayı alır bizde böyleee bakarız. |
bu haber balon degilse ... |
gelırse cok guzeel olur |
Balon!!!!!! |
taabiii insallah dogrudur insallah diyorum ama hmm dogrusunu söylemek gerekirse nuri bence cok iyi oyuncu tigana sans verirse cok daha iyi olabilir bence TIGANA NURI ICIN COKÖNEMLI BIR SANS INSALLAH OLUR BU IS YA INSALLAH BIDE IKI TANE YABANCI ALIRSIN KANATLARA HADI BAKALIM OZAMAN BIZI DURDURACAK BIR TAKIM GÖSTERIN BANA DERIM |
Bencede bu haber fiyasko yanlız şölede bir durum var Alman liginin artık avrupa da pek bir ağırlığı falan kalmadı vitrin değil bence bir futbolcu için. Zaten öyle çok flash yıldızlarda yok artık,çekişme ve rekabet desen sıfır sezon başında şampiyon belli.İnanın bizim süper lig bile daha heyecanlı geçiyor bu yüzden aklı olan Türk oyuncular eğer İngiltere,İtalya ve İspanya dan teklif alamıyorsa Türkiye ye gelir hem daha çok para kazanır hem daha çok ilgi görür. |
Alıntı:
TRANSIZLAR OYUNCULARIN PESINDEN KOSARLAR YANI AKLI OLAN DEGISTIRIR INSALLAH HADI NURI GÖREYIM SENI BIDE DORTMUND AVRUPADA OYNAMIYACAK NURI GEL BIZE KOCUM |
yalan haber ancak 1 milyon dolar daha koysak mehmet topuzu alırız harbiden |
Alıntı:
|
Onalar Tek Avrupada Basarili Oluyorlar Arkadaslar Yoksa Arada Fark Yok |
@ALPAY arkadaş burayı haytalık yaptığın kahvehane ile mi karıştırıyorsun. Uslubuna dikkat et... |
bence 18 yaşındaki bir topçuya büyük ümitler bağlamak yanlış olur. gelecek için çok başarılı olacağı kesin ama 1 yıllık kiralamak bize bişey kazandırmaz görüşündeyim. umarım bonservisiyle birlikte alsınlar ama çok zor. |
bnce balon haber ama gelırse fena olmaz ya! |
asparagas bunlar arkadaslar inanmayın ya |
balonlarla yaşıyor olduk emş |
Valla Yaaa...saĞdan Soldan HergÜn Şu Gelİyor Şu Gİdİyor BİgÜn YiĞilip Kalacam Pc Nİn BaŞina Yeter Beaa.balon Uyduran Ezİktİr Len Yeter Bee Yeter... |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |