![]() |
2007 yılının EN leri..! Arkadaşlar 2007 nın EN lerini seçiyoruz... KURALLAR: 1- 2 kere mesaj yazmak yada aday listesini sunmanın haricinde mesaj yazmak yok. 2- Eğlence amaçlı açılmış bu konuyla ilgili darılmaca gücenmece yok :) Kategoriler: En Aktif: En Alçak Gönüllü: En Baba: En Ciddi: En Çalışkan: En Duygusal: En Düzenli: En Geyik: En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı: En İçten: En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar: En Karizmatik: En Komik: En Kültürlü: En Popüler: En Sakin: En Samimi: En Sempatik: En Sevilen: En Uçuk: En Yakışıklı: En Yardımsever: En güzel : |
en aktif : veysel en manyak: köyün delisi en haberci: asperagas en baba: alen ( tanışmak kısmet olmadı daha :) ) en iyi imza : ben ben ben :D:D ben daha yeni olduğumdan fasla kısı tanımıorum eskileri görmek lazım :):) |
enn gıcık ben oliimmi yaa zaten sonradan sızde solceksnz gıcık oldgmu smdıden bn oliiim ama bu 2008 diil seneye olrm inş:) |
valla ben 2008 de üye olduğumdan 2007 dekilere yorum yapamıom kısmet 2009da 2008 e yorum yapamk |
Alıntı:
|
En Aktif:veyselyavas1903 :D En Alçak Gönüllü:Ayche En Baba:varada En Ciddi:Tabii ki Meric :D En Çalışkan:Meric,Alen En Duygusal: Disi_Kartal_Asu En Düzenli:Sahemre En Geyik:X_dream_boy_X En Gıcık:veyselyavas1903 :D En Gizemli:Meric :D En Gözü Kara:Meric :D En Havalı:köyün_delisi :D En İçten:tabii ki köyün_delisi En İlginç:newaire En İyi Avatar:Meric En İyi Bölüm:Yeni Açılan Serbest Kürsü-Günlük En İyi Çıkış yapan:izmirHAKAN En İyi İkili:Alen-Meric En İyi İmza:EarthQuaker En İyi Nick:once_biz_vardik_1903 En Kafadar:waitforme(Sinan) En Karizmatik:Meric,Alen,Varada En Komik:X_dream_boy_X En Kültürlü:Ayche En Popüler:Meric En Sakin:Pritt En Samimi:Sahemre En Sempatik:Burock_fun En Sevilen:Burock_fun En Uçuk:uMuT TaCiRi En Yakışıklı:Ben Ben Ben :D ve waitforme(sinan) :D En Yardımsever:Valla Buda Ayche :D En güzel :Disi_Kartal_Asu,gnur,ezgi_bobo,köyün_delisi,Ayche,Jasmin :D |
Alıntı:
veysel herşeyine katılıyorum da:D o en yakışıklı kısmına kendimin yazılmasını daha uygun gördüm :P:D bide en iyi çift kısmına alen meriç degil de:D EMRE-ALEN yazılması daha uygun olr :D:D |
bende 2008 de üye oldum.Şuana kadarki gördüğüm en aktif kullanıcı veysel :) En içten olan ve en manyağı köyün delisi. Dier arkdaşlarla pek konuşma fırsatım olmadı |
2007 den ne üye kaldıki:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:30 . |