![]() |
2007 yılının EN leri..! Arkadaşlar 2007 nın EN lerini seçiyoruz... KURALLAR: 1- 2 kere mesaj yazmak yada aday listesini sunmanın haricinde mesaj yazmak yok. 2- Eğlence amaçlı açılmış bu konuyla ilgili darılmaca gücenmece yok :) Kategoriler: En Aktif: En Alçak Gönüllü: En Baba: En Ciddi: En Çalışkan: En Duygusal: En Düzenli: En Geyik: En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı: En İçten: En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar: En Karizmatik: En Komik: En Kültürlü: En Popüler: En Sakin: En Samimi: En Sempatik: En Sevilen: En Uçuk: En Yakışıklı: En Yardımsever: En güzel : |
en aktif : veysel en manyak: köyün delisi en haberci: asperagas en baba: alen ( tanışmak kısmet olmadı daha :) ) en iyi imza : ben ben ben :D:D ben daha yeni olduğumdan fasla kısı tanımıorum eskileri görmek lazım :):) |
enn gıcık ben oliimmi yaa zaten sonradan sızde solceksnz gıcık oldgmu smdıden bn oliiim ama bu 2008 diil seneye olrm inş:) |
valla ben 2008 de üye olduğumdan 2007 dekilere yorum yapamıom kısmet 2009da 2008 e yorum yapamk |
Alıntı:
|
En Aktif:veyselyavas1903 :D En Alçak Gönüllü:Ayche En Baba:varada En Ciddi:Tabii ki Meric :D En Çalışkan:Meric,Alen En Duygusal: Disi_Kartal_Asu En Düzenli:Sahemre En Geyik:X_dream_boy_X En Gıcık:veyselyavas1903 :D En Gizemli:Meric :D En Gözü Kara:Meric :D En Havalı:köyün_delisi :D En İçten:tabii ki köyün_delisi En İlginç:newaire En İyi Avatar:Meric En İyi Bölüm:Yeni Açılan Serbest Kürsü-Günlük En İyi Çıkış yapan:izmirHAKAN En İyi İkili:Alen-Meric En İyi İmza:EarthQuaker En İyi Nick:once_biz_vardik_1903 En Kafadar:waitforme(Sinan) En Karizmatik:Meric,Alen,Varada En Komik:X_dream_boy_X En Kültürlü:Ayche En Popüler:Meric En Sakin:Pritt En Samimi:Sahemre En Sempatik:Burock_fun En Sevilen:Burock_fun En Uçuk:uMuT TaCiRi En Yakışıklı:Ben Ben Ben :D ve waitforme(sinan) :D En Yardımsever:Valla Buda Ayche :D En güzel :Disi_Kartal_Asu,gnur,ezgi_bobo,köyün_delisi,Ayche,Jasmin :D |
Alıntı:
veysel herşeyine katılıyorum da:D o en yakışıklı kısmına kendimin yazılmasını daha uygun gördüm :P:D bide en iyi çift kısmına alen meriç degil de:D EMRE-ALEN yazılması daha uygun olr :D:D |
bende 2008 de üye oldum.Şuana kadarki gördüğüm en aktif kullanıcı veysel :) En içten olan ve en manyağı köyün delisi. Dier arkdaşlarla pek konuşma fırsatım olmadı |
2007 den ne üye kaldıki:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
neyse hadi inanalım :D |
Alıntı:
|
En Aktif:Köyün Delisi En Alçak Gönüllü:Alen En Baba:Varada En Ciddi:Ben En Çalışkan:X_Dream_Boy_x En Duygusal:Disi_Kartal(sıla) En Düzenli:Meriç En Geyik:Veyselyavaş En Gıcık:Ayche En Gizemli:Meriç En Gözü Kara:Mtn43 En Havalı:EarthQuaker En İçten:Eylem Güzeli En İlginç:Nefertiti En İyi Avatar:x_dream_boy_x En İyi Bölüm:Besiktasforum oscarları En İyi Çıkış yapan:????? En İyi İkili:Pritt-Prittgirl En İyi İmza:Alen En İyi Nick:Asparagas En Kafadar:Sahemre En Karizmatik:Adelaar En Komik:Ayche En Kültürlü:Herkes En Popüler:Alen En Sakin:Newaria En Samimi:Eylem Güzeli En Sempatik:dogan Cordoba En Sevilen:Alen En Uçuk:Gulcemal En Yakışıklı:Bilmiyorum En Yardımsever:Disi Kartal(sıla) En güzel :Disi Kartallar ın hepsi |
En Aktif:x_dream_boy_x En Alçak Gönüllü:X_dream_boy_x En Baba:X_dream_boy_x En Ciddi:X_dream_boy_x En Çalışkan:X_dream_boy_x En Duygusal:X_dream_boy_x En Düzenli:X_dream_boy_x En Geyik:X_dream_boy_x En Gıcık:X_dream_boy_x En Gizemli:X_dream_boy_x En Gözü Kara:X_dream_boy_x En Havalı:X_dream_boy_x En İçten:X_dream_boy_x En İlginç:X_dream_boy_x En İyi Avatar:X_dream_boy_x En İyi Bölüm:X_dream_boy_x En İyi Çıkış yapan:X_dream_boy_x En İyi İkili:X_dream_boy_x En İyi İmza:X_dream_boy_x En İyi Nick:X_dream_boy_x En Kafadar:X_dream_boy_x En Karizmatik:X_dream_boy_x En Komik: X_dream_boy_x En Kültürlü:X_dream_boy_x:D:D En Popüler:X_dream_boy_x En Sakin:X_dream_boy_x En Samimi:X_dream_boy_x En Sempatik:X_dream_boy_x En Sevilen:X_dream_boy_x En Uçuk:X_dream_boy_x En Yakışıklı:X_dream_boy_x(kesinlikle):) En Yardımsever:X_dream_boy_x En güzel :X_dream_boy_x Not:bu bir yağ çekme deildir tamamaen kendi duygularım:D:D:D:D |
Alıntı:
|
En Aktif: Köyün Delisi En Alçak Gönüllü: Newaria En Baba:Umut Taciri :D En Ciddi:Umut Taciri, Aetos, Pritt En Çalışkan: Asparagas,Jasmin,Pritt En Duygusal:Velvetvamp En Düzenli:Meriç En Geyik:Olmasın:D En Gıcık: Pozitif bir insanım ben:D En Gizemli: Aetos, Eylem Güzeli En Gözü Kara: x_dreamboy_x En Havalı: Meriç En İçten:Ben, Köyün Delisi :D En İlginç: Velvetvamp En İyi Avatar: Newaria En İyi Bölüm: Futbol & Tiyatro ve Edebiyet :D En İyi Çıkış yapan: Nefertiti , Umut Taciri :D En İyi İkili:Newaria & x_dreamboy_x En İyi İmza: Nefertiti :D En İyi Nick: Nefertiti:D En Kafadar: baya var En Karizmatik:D.AMOKACHİ En Komik: Pesimist1903 En Kültürlü: Aetos En Popüler: x_dreamboy_x,Meriç, Alen En Sakin: Newaria, Aetos En Samimi:Newaria En Sempatik: MtN4343( Metin:D) En Sevilen: Bilemiyorum En Uçuk: Muteydi :D En Yakışıklı: Herkes :D En Yardımsever: Jasmin En güzel : Herkes :D |
Alıntı:
Gıcık olacak ne yaptım merak ettim dogrusu ::):) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben 2007 genel olarak değerleniricem, son günlere ağırlık vermeyecem. En Aktif: Köyün Delisi En Alçak Gönüllü: simarik1903 En Baba: Varada En Ciddi: Adelaar En Çalışkan: bjk_bjk En Duygusal: Zeynepce En Düzenli: Pritt En Geyik: burockfun En Gıcık: dishe_kartal En Gizemli: Eylem Güzeli En Gözü Kara: Aetos En Havalı: MİA En İçten: petek_1903 En İlginç: Disi_Kartal_Asu En İyi Avatar: Meriç En İyi Bölüm: Chatbox En İyi Çıkış yapan: Karelin En İyi İkili: veyselyavas - burockfun En İyi İmza: Ben En İyi Nick: aLeN En Kafadar: Gogo En Karizmatik: Waitforme En Komik: dogancordoba En Kültürlü: caracas_bjk En Popüler: Tabiki ben :) En Sakin: zeynom_bjk En Samimi: mtn43 En Sempatik: gulcemal En Sevilen: burockfun En Uçuk: edaks En Yakışıklı: Umut Taciri En Yardımsever: Meriç En Güzel : kartalkolik En Yakın : Ayche Öpüldünüz. |
En Hızlı Banlanan : ankaragucluorhan18 Girer girmez banlandı demin :) |
Alıntı:
abi merak ettim en uzun banlanan varmı yani 2 sene forumda kalmış sonra ban yiyen :D merak ettim :D |
Alıntı:
Öyle dediğin gibi olanlarda var ama farklı sebeplerden veyselcim. |
Alıntı:
bu ii oldu :D |
Alıntı:
|
En Aktif:kadir En Alçak Gönüllü:ayşe ablam En Baba:gökhan(gogo) En Ciddi:meriç En Çalışkan:ayşe abla En Duygusal: En Düzenli: En Geyik:gökhan-alen En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı: En İçten:ayşe abla En İlginç: En İyi Avatar:hayko cepkin:D:D En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili:gökhan emre En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar:gökhan En Karizmatik:barış:D:D En Komik: gökhan emre En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:onur En Samimi:emre En Sempatik:alen En Sevilen:ayşe abla En Uçuk:ben:D En Yakışıklı: En Yardımsever:ayşe abla En güzel :ayşe abla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim saolun :) |
Alıntı:
Canım sen ne şekersin öyle yha :) |
En Aktif: koyundelısı En Alçak Gönüllü: En Baba: varada En Ciddi: meriç En Çalışkan: ayche En Duygusal: burockfun - karelin En Düzenli: alen En Geyik: En Gıcık: En Gizemli: gizemli En Gözü Kara: En Havalı: En İçten: ayche-sahemre-kartalkolık19 En İlginç: En İyi Avatar: gogo :) En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: karelin En İyi İkili: tartısmasız ben ve sahemre En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar: sahemre En Karizmatik: En Komik: En Kültürlü: En Popüler: En Sakin: En Samimi: En Sempatik: En Sevilen: En Uçuk: En Yakışıklı: forumdakı butun erkek arkadaslar :P En Yardımsever: En güzel : forumdakı butun kız arkadaslar :P |
En Aktif:Meriç En Alçak Gönüllü:Simarik1903 En Baba:Emre En Ciddi:Meriç En Çalışkan:Alen :) En Duygusal:Simarik 1903 En Düzenli:Ayche En Geyik:Gulcemal En Gıcık:Simarik 1903 En Gizemli: x dreamboy x En Gözü Kara:Benn En Havalı:Veysel En İçten:Simarik 1903 En İlginç:Pritt En İyi Avatar: En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili:Simarik1903&Ben:):) En İyi İmza:Benim İmzam Herkesten Farklı Kurbaga:):) En İyi Nick:Meriç En Kafadar:Asparagas En Karizmatik:Meriç En Komik:Koyun Delisi En Kültürlü: En Popüler:Koyun Delisi En Sakin:Sakin İnsan Yok Herkes Hiperaktif :) En Samimi:Simarik1903 En Sempatik:Simarik1903 En Sevilen:Koyun Delisi En Uçuk:Koyun Delisi En Yakışıklı:No comment :) Because I'M the best:):) En Yardımsever:Ayche En güzel :Simarik1903 Aklıma gelenler bunlar Unuttuklarım kusura bakmayınn... |
Alıntı:
|
Çok muhabbetli görüm sizi canım :D |
En Havalı:Veysel doğan abi abi havalı olacak ne yaptım yaw :D |
2008 deyiz yahu =) ayrıca biraz muhabbetli konu olmuş =) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.... |
en genci diye bir bölüm yok mu ya:D sanırım öle bir bölüm olsa en genci ben çıkardım. |
bence gelecek sene yine böyle bir paylasim yapalım güzel olmuss |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |