![]() |
valla ark ben yenı olduğum ıcın sızlerı pek tanıma fırsatım olmadı kusura bakmayın ama sunu bılınkı sız en ıyılerıne layıksınız tşkler.... |
Pardon en güsel ben :D :D :D :D |
Alıntı:
en kendini beğenmiş sen sanırım :) |
En Aktif: Ayche En Baba:aLeN En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Jasmin,Ayche En Duygusal:Forum Şairleri :) En Geyik: Gülcemal En Gıcık: GıcıKım :) En İçten:Nefertiti En İlginç:Astute :D En İyi Avatar:Tartışmasız Benimki :) En İyi Çıkış yapan:Köyündelisi En İyi İkili: σηυяαη :) En İyi İmza:Benim kii Benim kiii :P En Kafadar:Nefertiti En Karizmatik:Abilerim :Pp En Komik: astute,küçük burak,ve maghnım kardeşlerim :D En Sakin:Meriç En Samimi:Onur En Sevilen: :p En Uçuk : dishe kartal :) En Yakışıklı :şımarıKım :p En Yardımsever: Modlarımız olsun :) En güzel :Zeynoooommm :) |
Alıntı:
Canım benim :j |
en seyyahıda ben oliim mi??...:D:D:D |
Alıntı:
ne demek canım :) |
ben en yakışıklı oliim.. |
En Aktif: Köyün delisi En Alçak Gönüllü: Jasmin En Baba: Varada En Ciddi: Onur En Çalışkan: Meriç En Duygusal: Emre En Düzenli: Asparagas En Geyik: Meriç En Gıcık: Ben En Gizemli: Disi_kartal (Sıla) En Gözü Kara: Kerlon En Havalı: Meriç En İçten: Emre En İlginç: En İyi Avatar: Die_4-You En İyi Bölüm: Serbest Kürsü En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: Meriç-Alen En İyi İmza: BenimJ En İyi Nick: Önce_biz_vardık_1903 En Kafadar: Ayche En Karizmatik: - En Komik: Meriç En Kültürlü: Ayche En Popüler: Köyün Delisi En Sakin: Gülname En Samimi: Ayche En Sempatik: En Sevilen: Ayche En Uçuk: En Yakışıklı: Göreceli bi kavram yorumsuz En Yardımsever: Bütün modlar En güzel : Göreceli bi kavram yorumsuz |
EN KRAL EN DAYI EN DEGERLİ |
En Aktif: Köyün delisi ( Cidden çılgın ) En Alçak Gönüllü: Jasmin (sizi ölmeyin ben sizin yerinize ölürüm modu :)) En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Ciddi: sıla,kerlon (şişşt sessiz olun kavga yok modu:) ) En Çalışkan: Meriç En Duygusal: newaria( dokunsan ağlıyacak ''ne var ya ne istiyonuz modu'' :) ) En Düzenli: Asparagas ( virgul koymayanı yakarım modu :)) En Geyik: x dream boy (inanmayan msn i eklesin adam full geyik :P) En Gıcık:Banlandı ismi lazım değil En Gizemli: Disi_kartal (Sıla) Olabılır cunku toplantılara gelcem dıyo son anda hep cayıyo acaba erkekmı :P En Gözü Kara: Disi kartal,kartalkolik En Havalı: Meriç (aklı bir karış havada modu :D) En İçten: Emre,Doğan cordoba,disikartal asu En İlginç:Bihter bence adı gibi kendıde ilginç :) En İyi Avatar: sanırım benımkı En İyi Bölüm: transfer (yalan bol eğlenceli bence :)) En İyi Çıkış yapan:köyün delisi En İyi İkili: şahemre -Gogo bir zmanlar meriçle bendim hatta videomuz bıle var :) En İyi İmza: hepsi bence En İyi Nick: bjk Qpat (alayına isyan modu) En Kafadar: Ayche,mmeriç,onur,emre aslında toplantıya gelen hepsi superdi En Karizmatik: Meriç,Şahemre (meriçte kupe var hile yapıyor ) En Komik: X dream boy (********misin olm adını duyunca bıle guluyorum :D ) En Kültürlü: varada,kerlon En Popüler: Köyün Delisi En Sakin: newaria En Samimi:Alen (sığdırasım geliyor modu :)) En Sempatik: gogo En Sevilen: Ayche En Uçuk:gogo En Yakışıklı: Şahemre (karahan çağtay modu :)) En Yardımsever:ayche (tostumu paylaşabılırım modu :) ) En güzel :Bütün kızlar güzeldir :D |
İnşallah seneye artık :D |
En Aktif: Jasmin En Çalışkan: Jasmin En Duygusal: köyün delisi En Gıcık: modlarımızdan onur ve meriç ikisi beraber En Gözü Kara: ben olabilirim :) En İçten: asparagas En İyi Avatar: istediğim hareketli avatar olsaydı sanırım benimki olurdu :) En İyi Bölüm: chatbox En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: Pritt-Prittgirl En Kafadar: mute (artık yok) En Sevilen: koyun delisi En Uçuk: koyun delisi En Yardımsever: asparagas- astute En güzel : tüm dişi kartallar:) |
Alıntı:
KArdeşim eyvallah büyüksün :) |
En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Kültürlü: varada teşekkürler gülcemal |
2007 de ben askerdim banada bişi buLun PLs :D |
En Sempatik: gogo En İyi İkili: Şahemre -Gogo En Uçuk:gogo tsk ederım gulcemal |
Rica ederim |
bayağı popülermişimde haberim yokmuş:Dherkese teşekkürler az çok seviliyormuşum,duygulandım:love: |
banada hep en iyi nick nasip olmus oda yeter tesekkur ederiz :) |
En Aktif: veysel yavas En Alçak Gönüllü: jasmin En Baba: ben 2 oglum var En Ciddi: alen En Çalışkan: sahemre En Duygusal:umut taciri En Düzenli: veyselyavas En Geyik: En Gıcık: nouma mansiz 21 En Gizemli: Disi_kartal nefertiti En Gözü Kara: ben En Havalı: earthquaker En İçten: koyun delisi En İlginç: samet1903 En İyi Avatar: ben(oglum olur) En İyi Bölüm: futbol En İyi Çıkış yapan:ben En İyi İkili: En İyi İmza: asasmaz En İyi Nick: Nevaria En Kafadar: veysel En Karizmatik: sahemre En Komik: En Kültürlü: herkez En Popüler: sahemre En Sakin: ben (bazi zamanlar haric) En Samimi: herkez En Sempatik: veysel En Sevilen: bilmem ben herkezi severim En Uçuk:koyun delisi En Yakışıklı: Göreceli bi kavram yorumsuz En Yardımsever: Bütün modlar En güzel : Göreceli bi kavram yorumsuz |
veyseL En Sempatik:Burock_fun En Sevilen:Burock_fun emRe En Geyik: burockfun En İyi İkili: veyselyavas - burockfun En Sevilen: burockfun gogo En Duygusal: burockfun - karelin tşk. hepinize saoLun canLar..=) |
En Aktif: aLen En Alçak Gönüllü: aLi RıZa-ayche En Baba: varada En Ciddi: aLen-meriç En Çalışkan: büTün modLar En Düzenli: asparagas En Duygusal:veLvetwamp-ben:D-nefertiti En Geyik: waitforme:D En Gizemli: dişi kartaL asu En Gözü Kara: sahemre En Kültürlü: Aetos En Havalı: earthquaker En İçten: sinan-veyseL-aLi Rıza-gogo... En İyi Bölüm: chatbox En İyi İkili: ben - veyseL:D En İyi Nick: koyun delisi:D En Kafadar: veysel-sinan En Sakin yerine /// En Kavgacı: sinan:D En Samimi: çooOo0ok:) En Sempatik: veyseL En Sevilen: herkesi sewerim ben:) En Uçuk:koyun delisi En Yakışıklı: ... En Yardımsever:sahemre-umut taciri En güzel : ... Kü buLdum sana --> En Asker ve En Çaycı: Kü :D:D |
Kü buLdum sana --> En Asker ve En Çaycı: Kü askerde çaycıydım ben zaten hahhaha :D sagoL Fun :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En Duygusal: newaria( dokunsan ağlıyacak ''ne var ya ne istiyonuz modu'' :smile: ) Abim sende mi yaa :D onun öle bi anlamı yok anlatamıorum uzun zamandır hadi neyse :D En Sakin: newaria ehhh diyelim :Pp :D teşekkrler :D |
en sınırlı en ıce yakn en manyak |
En Aktif: BEN En Alçak Gönüllü: ALEN En Baba: MERİÇ En Ciddi: ÖZLEM ABLA En Çalışkan: AYCHE En Duygusal: BEN En Düzenli: ONUR En Geyik: OZZY En Gıcık: once_biz_vardik1903 En Gizemli: En Gözü Kara: ONUR En Havalı: En İçten:VEYSEL YAVAŞ En İlginç: En İyi Avatar: BEN En İyi Bölüm: CHAT BOX En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: En İyi İmza: BEN En İyi Nick: BEN En Kafadar: En Karizmatik: BEN En Komik: BEN En Kültürlü: ÖZLEM ABLA En Popüler: En Sakin: BAZEN BEN En Samimi: KÖYÜN DELİSİ En Sempatik: BEN En Sevilen: ÖZLEM ABLA En Uçuk: En Yakışıklı: FORUMDA Kİ BÜTÜN ERKEK ARKADAŞLAR En Yardımsever: En güzel : FORUMDA Kİ BÜTÜN BAYAN ARKADAŞLAR |
Alıntı:
bide seyi unutmussun en ukala sen en sacma yorum yapan sen bide en kendini begenmis olanda sensin sanirim butun iyi seylere kendi adini yazmissin :D |
Alıntı:
kendini anlatma :D :D |
BLACKS-EAGLESS Genç Kartal En Samimi: KÖYÜN DELİSİ benim bi allah bir dediğime inanın gerisi yalan:D:D:D |
:dong::top::captain: Alıntı:
|
En Aktif:ben gibi sanki En Alçak Gönüllü:ben:p:P En Baba:varada En Ciddi:gülname En Çalışkan:handan,jasmin... En Duygusal:ben:D En Düzenli: En Geyik:kolpa:Dozzy,onur,kü,kaşif, bayemre:D(barhonda).... En Gıcık:sıla vardı biara o:D En Gizemli:alen meriç En Gözü Kara:lepido En Havalı:gülname:D En İçten:ayşe abla En İlginç: En İyi Avatar:meriç En İyi Bölüm:günlük En İyi Çıkış yapan:.... En İyi İkili:... En İyi İmza:... En İyi Nick:ben ben ben:D En Kafadar: ozan,emre,kaşif,zeyno,burcu En Karizmatik: En Komik: bilmem kim acaba:D En Kültürlü:kesinlikle kaşif En Popüler: En Sakin:seçil En Samimi:benden başka herkes:D:D En Sempatik:ayşe abla,metin En Sevilen:çok var En Uçuk: En Yakışıklı: En Yardımsever:ayşe abla,meriç,varada... En güzel : |
En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Karizmatik:Varada En Kültürlü: varada teşekkürler arkadaşla o sizin güzelliğiniz |
En Aktif: veysel En Alçak Gönüllü:handan En Baba: onur-gogo En Ciddi:meriç En Çalışkan:handan En Duygusal:Köyün Delisi En Düzenli:ishak En Geyik:onur-gogo En Gıcık:- En Gizemli:- En Gözü Kara:- En Havalı:- En İçten:Handan En İlginç:- En İyi Avatar:SonaY En İyi Bölüm:Dişi Kartallar En İyi Çıkış yapan:Handan En İyi İkili:Sahemre-gogo En İyi İmza:Newaria En İyi Nick:Alen En Kafadar:onur En Karizmatik:Onur-Alen En Komik:Onur-Alen-gogo-Sahemre En Kültürlü:Jasmin En Popüler:E Heralde Alen:) En Sakin:Prit En Samimi:İshak En Sempatik:Aydin-Gülname En Sevilen:Sahemre;) En Uçuk:Veysel En Yakışıklı:Sahemre En Yardımsever:Handan-Aydin En güzel :Kızmı Erkekmi? :D:D |
erkek |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lahn ben nié y0kum burda baş çawuşun eşşeqimiyim ben Lan :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:01 . |