![]() |
neyse hadi inanalım :D |
Alıntı:
|
En Aktif:Köyün Delisi En Alçak Gönüllü:Alen En Baba:Varada En Ciddi:Ben En Çalışkan:X_Dream_Boy_x En Duygusal:Disi_Kartal(sıla) En Düzenli:Meriç En Geyik:Veyselyavaş En Gıcık:Ayche En Gizemli:Meriç En Gözü Kara:Mtn43 En Havalı:EarthQuaker En İçten:Eylem Güzeli En İlginç:Nefertiti En İyi Avatar:x_dream_boy_x En İyi Bölüm:Besiktasforum oscarları En İyi Çıkış yapan:????? En İyi İkili:Pritt-Prittgirl En İyi İmza:Alen En İyi Nick:Asparagas En Kafadar:Sahemre En Karizmatik:Adelaar En Komik:Ayche En Kültürlü:Herkes En Popüler:Alen En Sakin:Newaria En Samimi:Eylem Güzeli En Sempatik:dogan Cordoba En Sevilen:Alen En Uçuk:Gulcemal En Yakışıklı:Bilmiyorum En Yardımsever:Disi Kartal(sıla) En güzel :Disi Kartallar ın hepsi |
En Aktif:x_dream_boy_x En Alçak Gönüllü:X_dream_boy_x En Baba:X_dream_boy_x En Ciddi:X_dream_boy_x En Çalışkan:X_dream_boy_x En Duygusal:X_dream_boy_x En Düzenli:X_dream_boy_x En Geyik:X_dream_boy_x En Gıcık:X_dream_boy_x En Gizemli:X_dream_boy_x En Gözü Kara:X_dream_boy_x En Havalı:X_dream_boy_x En İçten:X_dream_boy_x En İlginç:X_dream_boy_x En İyi Avatar:X_dream_boy_x En İyi Bölüm:X_dream_boy_x En İyi Çıkış yapan:X_dream_boy_x En İyi İkili:X_dream_boy_x En İyi İmza:X_dream_boy_x En İyi Nick:X_dream_boy_x En Kafadar:X_dream_boy_x En Karizmatik:X_dream_boy_x En Komik: X_dream_boy_x En Kültürlü:X_dream_boy_x:D:D En Popüler:X_dream_boy_x En Sakin:X_dream_boy_x En Samimi:X_dream_boy_x En Sempatik:X_dream_boy_x En Sevilen:X_dream_boy_x En Uçuk:X_dream_boy_x En Yakışıklı:X_dream_boy_x(kesinlikle):) En Yardımsever:X_dream_boy_x En güzel :X_dream_boy_x Not:bu bir yağ çekme deildir tamamaen kendi duygularım:D:D:D:D |
Alıntı:
|
En Aktif: Köyün Delisi En Alçak Gönüllü: Newaria En Baba:Umut Taciri :D En Ciddi:Umut Taciri, Aetos, Pritt En Çalışkan: Asparagas,Jasmin,Pritt En Duygusal:Velvetvamp En Düzenli:Meriç En Geyik:Olmasın:D En Gıcık: Pozitif bir insanım ben:D En Gizemli: Aetos, Eylem Güzeli En Gözü Kara: x_dreamboy_x En Havalı: Meriç En İçten:Ben, Köyün Delisi :D En İlginç: Velvetvamp En İyi Avatar: Newaria En İyi Bölüm: Futbol & Tiyatro ve Edebiyet :D En İyi Çıkış yapan: Nefertiti , Umut Taciri :D En İyi İkili:Newaria & x_dreamboy_x En İyi İmza: Nefertiti :D En İyi Nick: Nefertiti:D En Kafadar: baya var En Karizmatik:D.AMOKACHİ En Komik: Pesimist1903 En Kültürlü: Aetos En Popüler: x_dreamboy_x,Meriç, Alen En Sakin: Newaria, Aetos En Samimi:Newaria En Sempatik: MtN4343( Metin:D) En Sevilen: Bilemiyorum En Uçuk: Muteydi :D En Yakışıklı: Herkes :D En Yardımsever: Jasmin En güzel : Herkes :D |
Alıntı:
Gıcık olacak ne yaptım merak ettim dogrusu ::):) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben 2007 genel olarak değerleniricem, son günlere ağırlık vermeyecem. En Aktif: Köyün Delisi En Alçak Gönüllü: simarik1903 En Baba: Varada En Ciddi: Adelaar En Çalışkan: bjk_bjk En Duygusal: Zeynepce En Düzenli: Pritt En Geyik: burockfun En Gıcık: dishe_kartal En Gizemli: Eylem Güzeli En Gözü Kara: Aetos En Havalı: MİA En İçten: petek_1903 En İlginç: Disi_Kartal_Asu En İyi Avatar: Meriç En İyi Bölüm: Chatbox En İyi Çıkış yapan: Karelin En İyi İkili: veyselyavas - burockfun En İyi İmza: Ben En İyi Nick: aLeN En Kafadar: Gogo En Karizmatik: Waitforme En Komik: dogancordoba En Kültürlü: caracas_bjk En Popüler: Tabiki ben :) En Sakin: zeynom_bjk En Samimi: mtn43 En Sempatik: gulcemal En Sevilen: burockfun En Uçuk: edaks En Yakışıklı: Umut Taciri En Yardımsever: Meriç En Güzel : kartalkolik En Yakın : Ayche Öpüldünüz. |
En Hızlı Banlanan : ankaragucluorhan18 Girer girmez banlandı demin :) |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |