![]() |
Alıntı:
abi merak ettim en uzun banlanan varmı yani 2 sene forumda kalmış sonra ban yiyen :D merak ettim :D |
Alıntı:
Öyle dediğin gibi olanlarda var ama farklı sebeplerden veyselcim. |
Alıntı:
bu ii oldu :D |
Alıntı:
|
En Aktif:kadir En Alçak Gönüllü:ayşe ablam En Baba:gökhan(gogo) En Ciddi:meriç En Çalışkan:ayşe abla En Duygusal: En Düzenli: En Geyik:gökhan-alen En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı: En İçten:ayşe abla En İlginç: En İyi Avatar:hayko cepkin:D:D En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili:gökhan emre En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar:gökhan En Karizmatik:barış:D:D En Komik: gökhan emre En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:onur En Samimi:emre En Sempatik:alen En Sevilen:ayşe abla En Uçuk:ben:D En Yakışıklı: En Yardımsever:ayşe abla En güzel :ayşe abla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim saolun :) |
Alıntı:
Canım sen ne şekersin öyle yha :) |
En Aktif: koyundelısı En Alçak Gönüllü: En Baba: varada En Ciddi: meriç En Çalışkan: ayche En Duygusal: burockfun - karelin En Düzenli: alen En Geyik: En Gıcık: En Gizemli: gizemli En Gözü Kara: En Havalı: En İçten: ayche-sahemre-kartalkolık19 En İlginç: En İyi Avatar: gogo :) En İyi Bölüm: En İyi Çıkış yapan: karelin En İyi İkili: tartısmasız ben ve sahemre En İyi İmza: En İyi Nick: En Kafadar: sahemre En Karizmatik: En Komik: En Kültürlü: En Popüler: En Sakin: En Samimi: En Sempatik: En Sevilen: En Uçuk: En Yakışıklı: forumdakı butun erkek arkadaslar :P En Yardımsever: En güzel : forumdakı butun kız arkadaslar :P |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |