![]() |
valla ark ben yenı olduğum ıcın sızlerı pek tanıma fırsatım olmadı kusura bakmayın ama sunu bılınkı sız en ıyılerıne layıksınız tşkler.... |
Pardon en güsel ben :D :D :D :D |
Alıntı:
en kendini beğenmiş sen sanırım :) |
En Aktif: Ayche En Baba:aLeN En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Jasmin,Ayche En Duygusal:Forum Şairleri :) En Geyik: Gülcemal En Gıcık: GıcıKım :) En İçten:Nefertiti En İlginç:Astute :D En İyi Avatar:Tartışmasız Benimki :) En İyi Çıkış yapan:Köyündelisi En İyi İkili: σηυяαη :) En İyi İmza:Benim kii Benim kiii :P En Kafadar:Nefertiti En Karizmatik:Abilerim :Pp En Komik: astute,küçük burak,ve maghnım kardeşlerim :D En Sakin:Meriç En Samimi:Onur En Sevilen: :p En Uçuk : dishe kartal :) En Yakışıklı :şımarıKım :p En Yardımsever: Modlarımız olsun :) En güzel :Zeynoooommm :) |
Alıntı:
Canım benim :j |
en seyyahıda ben oliim mi??...:D:D:D |
Alıntı:
ne demek canım :) |
ben en yakışıklı oliim.. |
En Aktif: Köyün delisi En Alçak Gönüllü: Jasmin En Baba: Varada En Ciddi: Onur En Çalışkan: Meriç En Duygusal: Emre En Düzenli: Asparagas En Geyik: Meriç En Gıcık: Ben En Gizemli: Disi_kartal (Sıla) En Gözü Kara: Kerlon En Havalı: Meriç En İçten: Emre En İlginç: En İyi Avatar: Die_4-You En İyi Bölüm: Serbest Kürsü En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: Meriç-Alen En İyi İmza: BenimJ En İyi Nick: Önce_biz_vardık_1903 En Kafadar: Ayche En Karizmatik: - En Komik: Meriç En Kültürlü: Ayche En Popüler: Köyün Delisi En Sakin: Gülname En Samimi: Ayche En Sempatik: En Sevilen: Ayche En Uçuk: En Yakışıklı: Göreceli bi kavram yorumsuz En Yardımsever: Bütün modlar En güzel : Göreceli bi kavram yorumsuz |
EN KRAL EN DAYI EN DEGERLİ |
Türkiye`de Saat: 13:27 . |