![]() |
En Aktif: Köyün delisi ( Cidden çılgın ) En Alçak Gönüllü: Jasmin (sizi ölmeyin ben sizin yerinize ölürüm modu :)) En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Ciddi: sıla,kerlon (şişşt sessiz olun kavga yok modu:) ) En Çalışkan: Meriç En Duygusal: newaria( dokunsan ağlıyacak ''ne var ya ne istiyonuz modu'' :) ) En Düzenli: Asparagas ( virgul koymayanı yakarım modu :)) En Geyik: x dream boy (inanmayan msn i eklesin adam full geyik :P) En Gıcık:Banlandı ismi lazım değil En Gizemli: Disi_kartal (Sıla) Olabılır cunku toplantılara gelcem dıyo son anda hep cayıyo acaba erkekmı :P En Gözü Kara: Disi kartal,kartalkolik En Havalı: Meriç (aklı bir karış havada modu :D) En İçten: Emre,Doğan cordoba,disikartal asu En İlginç:Bihter bence adı gibi kendıde ilginç :) En İyi Avatar: sanırım benımkı En İyi Bölüm: transfer (yalan bol eğlenceli bence :)) En İyi Çıkış yapan:köyün delisi En İyi İkili: şahemre -Gogo bir zmanlar meriçle bendim hatta videomuz bıle var :) En İyi İmza: hepsi bence En İyi Nick: bjk Qpat (alayına isyan modu) En Kafadar: Ayche,mmeriç,onur,emre aslında toplantıya gelen hepsi superdi En Karizmatik: Meriç,Şahemre (meriçte kupe var hile yapıyor ) En Komik: X dream boy (********misin olm adını duyunca bıle guluyorum :D ) En Kültürlü: varada,kerlon En Popüler: Köyün Delisi En Sakin: newaria En Samimi:Alen (sığdırasım geliyor modu :)) En Sempatik: gogo En Sevilen: Ayche En Uçuk:gogo En Yakışıklı: Şahemre (karahan çağtay modu :)) En Yardımsever:ayche (tostumu paylaşabılırım modu :) ) En güzel :Bütün kızlar güzeldir :D |
İnşallah seneye artık :D |
En Aktif: Jasmin En Çalışkan: Jasmin En Duygusal: köyün delisi En Gıcık: modlarımızdan onur ve meriç ikisi beraber En Gözü Kara: ben olabilirim :) En İçten: asparagas En İyi Avatar: istediğim hareketli avatar olsaydı sanırım benimki olurdu :) En İyi Bölüm: chatbox En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: Pritt-Prittgirl En Kafadar: mute (artık yok) En Sevilen: koyun delisi En Uçuk: koyun delisi En Yardımsever: asparagas- astute En güzel : tüm dişi kartallar:) |
Alıntı:
KArdeşim eyvallah büyüksün :) |
En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Kültürlü: varada teşekkürler gülcemal |
2007 de ben askerdim banada bişi buLun PLs :D |
En Sempatik: gogo En İyi İkili: Şahemre -Gogo En Uçuk:gogo tsk ederım gulcemal |
Rica ederim |
bayağı popülermişimde haberim yokmuş:Dherkese teşekkürler az çok seviliyormuşum,duygulandım:love: |
banada hep en iyi nick nasip olmus oda yeter tesekkur ederiz :) |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |