![]() |
Alıntı:
kendini anlatma :D :D |
BLACKS-EAGLESS Genç Kartal En Samimi: KÖYÜN DELİSİ benim bi allah bir dediğime inanın gerisi yalan:D:D:D |
:dong::top::captain: Alıntı:
|
En Aktif:ben gibi sanki En Alçak Gönüllü:ben:p:P En Baba:varada En Ciddi:gülname En Çalışkan:handan,jasmin... En Duygusal:ben:D En Düzenli: En Geyik:kolpa:Dozzy,onur,kü,kaşif, bayemre:D(barhonda).... En Gıcık:sıla vardı biara o:D En Gizemli:alen meriç En Gözü Kara:lepido En Havalı:gülname:D En İçten:ayşe abla En İlginç: En İyi Avatar:meriç En İyi Bölüm:günlük En İyi Çıkış yapan:.... En İyi İkili:... En İyi İmza:... En İyi Nick:ben ben ben:D En Kafadar: ozan,emre,kaşif,zeyno,burcu En Karizmatik: En Komik: bilmem kim acaba:D En Kültürlü:kesinlikle kaşif En Popüler: En Sakin:seçil En Samimi:benden başka herkes:D:D En Sempatik:ayşe abla,metin En Sevilen:çok var En Uçuk: En Yakışıklı: En Yardımsever:ayşe abla,meriç,varada... En güzel : |
En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Karizmatik:Varada En Kültürlü: varada teşekkürler arkadaşla o sizin güzelliğiniz |
En Aktif: veysel En Alçak Gönüllü:handan En Baba: onur-gogo En Ciddi:meriç En Çalışkan:handan En Duygusal:Köyün Delisi En Düzenli:ishak En Geyik:onur-gogo En Gıcık:- En Gizemli:- En Gözü Kara:- En Havalı:- En İçten:Handan En İlginç:- En İyi Avatar:SonaY En İyi Bölüm:Dişi Kartallar En İyi Çıkış yapan:Handan En İyi İkili:Sahemre-gogo En İyi İmza:Newaria En İyi Nick:Alen En Kafadar:onur En Karizmatik:Onur-Alen En Komik:Onur-Alen-gogo-Sahemre En Kültürlü:Jasmin En Popüler:E Heralde Alen:) En Sakin:Prit En Samimi:İshak En Sempatik:Aydin-Gülname En Sevilen:Sahemre;) En Uçuk:Veysel En Yakışıklı:Sahemre En Yardımsever:Handan-Aydin En güzel :Kızmı Erkekmi? :D:D |
erkek |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lahn ben nié y0kum burda baş çawuşun eşşeqimiyim ben Lan :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |