![]() |
burası beşiktaş bir futbolcuya baglı kalmaz her zaman sergen ler yetiştirmiş bir dev kulüp hiç bir futbolcuyu aramaz |
pascal nouma |
sadece cordoba |
sergen ve cordoba ikiside superdi yaaa |
hiç birini aramayız. |
Alıntı:
|
hiç kimseyi aramaz beşiktaş... |
bencede hiç birini aramayız ama beşiktaşin kıymetini bilmeyip formanın hakkını vermeyen ve gönderilen futbolcular beşiktaşı çok ararlar orası kesin |
nie arıycak ki yaw arıycaksa nie bırakıyo yada yanlış mantık bence kimseyi aramaz...sonuçta gereksiz olarak düşünülen adamlar yollanıyo takımdan |
sadece CORDOBA |
hiç birirni aramam |
bence de hiçbirini aramayız gibi geliyor bana |
hiçbirini aramayizz onlarinn |
Beşiktaşta oynayan her futbolcu kalitelidir... Gidenler düşünsün neden Beşiktaş ta olmadıklarını... Emeği geçen ve ihanet Etmeyen herkese TEŞEKKÜRLER.... |
Alıntı:
|
Kimseyi arayacağımızı zannetmiyorum. inşallah gidenlerden daha fazlasını beşitaşımıza vericektir gelecek olanlar ve gelenler |
tabiki SERGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:( |
Sergen Yalçin |
delgado gelirse sergeni aramayız. ama oscar çok iyiydi. beşiktaşla özleşmişti adam. runje iyi çıksın buna dua edelim alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
Sergen Yalcin Oscar Cordoba |
Hiçbirini aramayız. |
kesinlikle ahmet hassanı ararız.bence 1.sınıf bir topçuydu |
Sergen\'i arariz bence. |
cordoba a.hassan |
Sergen dicem ama onunda bi şeye yaradığı yok.Artık duygusallığı bırakıp bjk nin iyiliğini düşünmemiz lazım.Sergen gitti.Onun klasında bi adam alamadık.Şöyle Alex de souza gibi bi adam gelse siz görün bjk yi.2 Sezondurgolcüler mükemmel ama orta sahada hiç iş yok.İsimlere bi bakarmısınız.Carew we Ailton. |
hic birini, bence biz halan guintiyi ariyoruz, ve ronaldo ile zagoyu ve ilhani ve noumayi ve ve ve...ama gecenyilki kadrodan hicbirini, yollari acik olsun, O nlarin yollari bizimkilerlen kesismesin... |
hiç birini aramayız ! |
Ulan Neyİnİ Arayacaz Izdirap YaŞattilar 2 Sezondur Bİde Onlarimi Ariycaz Bİde Sergen Yazan ArkadaŞlar Kesİnlİkle Duygusal Davraniyolar |
sonuna kadar katılıyorum sergen yazan arkdaşlar duygusal davranıyor zaten bugüne kadar duygusal davrandığımızdan bu duruma düştük ! |
oscar cordoba yı ararız gibime geliyo.tabi inşallah gelenler gidenleri aratmaz. |
ya geçen seneyi düşünün arkadaşlar.önceki senlerde çooooook hata yapıldı.çok yanlış futbolcular gönderildi. geçen sene için bakarsak; arasak arasak ahmed hassanla cordobayı ararız. bence tabi... |
hiçbirini aramam hiçbirinin takıma faydası yoktu.A.hassan belki biraz olabilir.oda mücadeleci ruhu ve hırsından dolayı. |
Pascal Nouma :d |
hiç birini arayacagımızı düsunmuyorum |
yeni gelen yepyeni kartallarla inş.hiçbirini aramayacağız.. |
cordaba diyorum birkaç hatası dışında gerçekten çok iyi koruyordu kaleyi |
gecen sezon carewdi bu sende tabiki sergennnn |
Yeni Gelen Oyuncular Kimseyi Aratmiyacaklar... Futbolcular gelici gidicidir... besiktasi tek 1 futbolcu yapmaz!!! |
hiçbirisini aramayız hepsinin yolu açık olsun....... |
Sergen Yalçın o kadar!!! |
| Türkiye`de Saat: 09:44 . |