![]() |
Beşiktaşimizdan Giden Hangi Futbolcuyu Daha Cok Arariz bu sen malumunuz bizlerin olum olumsuz karsıladıgım bir kaç oyuncumuz baska takımlara gitti veya hala bostalar sizce necok hangisini ararız bence en cok arıcamzı isim sergen sizce hangisi |
tabıkı SERGENN |
Ben Sergeni aramam onun ne halt olduğunu çok iyi bilioruz ben bir tek Cordobayı özlicem kişiliğiyle duruşuyla tam bir Beşiktaşlı böle futbolcular çok ararız bence |
gecen sezon carew bu sezon cordoba |
adu SERGEN'i ararıs bence... |
Kesin Sergenin tecrübesini ve klasini arariz. |
hiçbirini aramıyorum ne yalan söyleyeyim. |
Oscar belki |
belkıde ahmet hassan ı ararız oda dusuk bi ihtimal |
hiç birini aramayız onlar bizi arasınlar |
Gittiğine üzüldüğüm futbcolcular oldu (geldiğine üzüldüğüm futbolcu da oldu malesef) ama yokluğunu hissetmek başka bir durum. ben gidenlerin içinde yokluğunu hissedeceğimiz bir futbolcu olmadığını düşünüyorum. |
SERGEN YALÇIN [10] |
OLİVER PASCAL NOUMA [21] |
Vallaha Aranacak Biri Olsalardi Postalanmazlardi.... |
oscar cordaba-sergen yalçın |
duygusal bakacak olursak A.Dursun da eklenebilir ama Cordoba hariç pek faydalı olamadılar geçen sene ...... |
Cordoba, başka kimseyi arayacağımızı düşünmüyorum. |
pascal nouma:( |
sergen ve cordoba diyorum özellikle cordoba..belkide kürşatı ararız...:D:D:D |
kimseyi aramayız arkadaşlar merak etmeyin.herkes cordoba diyor ama zannetmiyorum.cordobanın eski sezonlarını arıyorduk artık yaşlandı.ona antalyasporda başarılar.sergen gibi bir yetenek kolay kolay gelmez ama ne yaparsınızki hepimizi şok ederek şekerspora gitti.ona güzel bir jübile yakışırdı şekerspor değil.neyse hayırlısı onada başarılar.transferler olumlu sadece biraz zaman motivasyon ve takım tuhu için.hep destek tam destek... |
pascaldan başkasını aramam |
Oscar Cordoba and Sergen Yalçın |
BEN ŞAHSEN KİMSEYİ ARAMAM ,AMA ONLARIN BEŞİKTAŞ\'I ARAYACAĞI KESİN... |
Liderden 20 30 puan fark yemiş bir takımın hangi futbolcusunu arayayım ya! Gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin! |
pascal oscarr sergen i ararız.sergen çünkü tümer gibi biizi satmadıı. |
vallahi benim hatırladığım tek elikanlı gerçek beşiktaşlı pascal nouma vardı son yıllarda geçmişdeki futbolculara lafım yok.:( |
Kimseyi aramayiz, gidenler zaten gecen sene buyuk bir katki yapmamisti, ama ben sahsen Okan Buruk\'un gitmesine cok uzuldum, hatta Tumer ve Sergen\'den bile fazla uzuldum. |
bncede en buyuk eksiklik tümer olacak her ne kdr karaktersiz bi insan olsada arıcagız :( |
bence sergenı ve tekniğini ararız..... |
Alıntı:
|
hicbirini...giden gider renkler kalir.... |
Sergeni tabi yaaa ! adam maca girip bütün maci deyistiriyordu yaa |
kimseyi aramam,giden gider kalan saglar bizimdir |
kartallar Yanliz Uçar |
bence ahmet hasan dan başka aranacak futbolcu gitmedi bizden |
tek bir futbolcuyu ararım kendi şahsım adına hasta bir beşiktaşlı olarak o isimde pascal nouma !!! |
Alıntı:
|
hiç birini.!!! |
arasak ne olacak hepsi yaşlıydı kaç yıl daha oynayacaklarki |
SERGEN YALCIN [10] |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |