![]() |
transfer dediğin yıldıray , nuri şahin, delgado,mehmet topuz(gökdeniz),cris(lyon),pauleta(psg) al bunları sezonu kapat. BUNLARDAN SADECE İLK ÜÇÜNÜ ALSA UEFADA GELİR TÜRKİYE KUPASIDA ŞAMPİYOMLUKTA...:mad: AMA BUNLARI ALMAK KAPASİTELİ YÖNETİM GEREKTİRİR!!!! ALAMIYORSAN ALABİLENE YOLVER SİZCE BU KAPASİTE BU YÖNETİMDE VARMI -------------------------------RUNJE------------------------------------ İBRAHİM T.------------GÖKHAN Z.-----------CRİS-------------İBRAHİM Ü. -------------------DELGADO-------------KLEBERSON--------------------- ----MEHMET T.---------------YILDIRAY------------------NURİ Ş. ---------------------------NOBRE------------------------- |
Haklisin KardeŞ De BeŞİktaŞimiza Kapasİtesİz Mİ Demek İstİyorsun Tam Anlayamadim Ben?dÜzeltİrsen Sevİnİrİm. |
evet arkadaşım lafta biraz degişiklik yapman lazım herkes ölee anlarrrr düzeltirsen sevinirizz bjk bunların hepsini alcak takmm... |
BESIKTAS O SEYLEDIKLERININ YERINE 2.LIG DEN BI SURU ADAM DOLDURDU TAKIMI NE GEREGI VAR CANIM ONLARA ZATEN KIMSENIN SAMPIYON OLMAK GIBI BIR IDDIASI DA YOK ALAN RAZI VEREN RAZI BOYLE GELMIS BOYLE GIDEEER NE ZAMANKI TURGAY CINER GELIR KADROSUNDA NEVZAT DEMIR IHSAN KALKAVAN OLUR ISTE O ZAMAN KARTALLAR GIBI YUKSEK UCARIZ . YENİDEN |
arkadaşımm oo genç oyuncular alındı ama kimsenin şampiyonluk iddaası yok sözü bence dogru deil biz bir bjkli olarak hep bjknin şampiyonlu iddaasıyla yaşadıgını biliyoruzzz |
-------------------------------RUNJE------------------------------------ İBRAHİM T.------------GÖKHAN Z.-----------CRİS-------------İBRAHİM Ü. -------------------DELGADO-------------KLEBERSON--------------------- ----MEHMET T.---------------YILDIRAY------------------NURİ Ş. ---------------------------NOBRE------------------------- ibrahim üzülmezin yerine bi adam olcak bu takım ne sallanır beee yabancı sayısı bile 5 tane felaket olur bu takım yaaa |
bu yonetim o saydıklarını gerceklestıremez |
bazi Arkadaslar Nedense Hala Pembe Tablo Ciziyorlar az Kaldi Gorecegiz O Gun Ah Vah Yapmayin Ama....! |
senden esinlendik o geçirdigin pembee rüyalardan aldık bu kadroyuu |
www.ankette.com az kaldı haydı arkadaslar oylarınızı yollayın en buyuk Taraftar oldugumuzu gosterelım |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |