![]() |
Beyler aldığım bi habere göre ALEX bjkye evet demiş yalanmı doğruluk payı varmıdır |
Ben şahsen BEŞİKTAŞIMIZA flaş transfer istemiyorum.Ben 13 kişiyle şampiyon olan o takımı istiyorum,ben BEŞİKTAŞLILIK duruşunu geri istiyorum,ben isimleri ahmet,mehmet,metin,rıza...gibi normal olan ama yürekleri BEŞİKTAŞ aşkıyla çıldıran adamlar görmek istiyorum.Ben BEŞİKTAŞIMI görmek istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
BU YAZIYA CEVAP YOK DESTEK VAR |
Ben transfer ıstıyorum tarnsfeeeer . Bırakın maval okumayı zaten basımıza ne geldıyse bu duygusallıktan geldı . Artık para nın gucu gecıyor heryerde basarsın parayı alırsın bomba gıbı adamları sonra uefa da galır O özledıgınız BESIKTAS ta hersey tamammen duygusal yanı |
Alıntı:
Arkadaşım bu bir fikir maval okumak falan değil.Duygusallıkla falan da alakası yok.Daha önce de yazdım.Efsane kadroya bir bak bakalım.Nerelerden gelmişler ? Takım gibi takım olmayı istemek niye maval okumak oluyor ki ? Madem öyle cevap istiyorum.Niye FB Avrupa'da bir şey yapamıyo ? Ya da Real madrid .Ayrıca arkadaşım fikre katılırsın ya da katılmazsın, bu senin bileceğin iştir ama maval okumayın falan gibi ifadeler hoş olmuyor.Birbirimizi kırmayalım lütfen. |
işallah alırz |
Abi Delgado 1 Ikincisi Sol Acik Lazim 1 Tane 1 Tanede Defanasa Lazim |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |