![]() |
holosko sezon başında alınmış olsaydı şimdi açık ara lider idik.şampiyonlar liginde de devam ediyor olurduk büyük bir ihtimalle.ayagının tozuyla takımımıza çok katkı sağladı.tüm gollerde gayreti ve payı var.daha da verimli olacagı kesin. |
yaw yönetici arkadaşlar şu konuyu silin allah aşkına millet sinirleniyor hayret ya |
Alıntı:
|
ARKADSLAR TAKIMA YENİ KATILAN BİRİNİN HEMEN YILDIZLASMASINI BEKLEMEYN HEM BU ADAM GOL ATIYOR VE ATTIRIYOR.BENCE PARAMIZIN KARSILIGINI ALICAZ BU ADAMDAN... |
Holosko Süper bir transfer zaman daha iyi gösterecek biraz futboldan anlayan görebilir, Mükemmel bir takim oyuncusu, en azindan uzun zamandan beri sac yolduran Nobre,yi attesledi ve gol attiriyor. Ayrica böyle sacma topik acmaya ne gerek var:motz: |
birebirde çok kolay adam geciyo.. asist yapıyo süratli.. 90 dk koşuyo nerdeyse... bir oyuncudan daha ne istenebilirki... hem bazı yazarlarda onun için kontratak futbolcusu diyor uzunboylu adamlar ne zamandan beri bu kategoriye giriyo anlamış değilim |
holosko beşiktaşa cukk diye oturdu |
holosko gol atmasın sadece her maçta 3 tane asist yapsın golü herkezz atar :) Holoskoyu beğenmeyenler de şapkasını masaya koyup yeniden düşünür...Arkadaşlar beğenmediğiniz adamları neler yapamadığını söyleyerek gerçekler üzerinden elieştrisini yapınız lütfen böylece daha akıllıca konuşmuş oluruz futbolcularımızı ;) |
iyi bir oyuncu ama çok pahalıya aldık |
gereksiz bi topic bence |
bencede 5.5 mılyon dolar artı ıkı oyuncuya cok daha ıyı bır forvet alırıdı |
holosko iyi bi adam ama 5 milyon dolar 2 oyuncu için degicek bi adam deil fener 5 euroya ronoldoyu alabilecegini sölüo biz para sacıp koray gibi joker adamımızı werioruz üstüne 5 dolar sacmalık |
okadar para edecek bi futbolcu diil... |
Alıntı:
Şimdi yüzlerce mesaj Gordon kötü oyuncu diyorlar.Drpici efsane yaptılar fm ciler.Bende tam tersi Gordon efsane olacak diyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENDE OLSAM BAŞKASINI ALIRDIM AMA HAKSIZLIK YAPOMAYIN ADAM GELDİ GELELİ 4-5 MAÇ OYNADI BU MAÇLARDAN HOLSOKOYU TANITAN VİDEO YAPSAN MÜKEMMEL BİR İŞ ÇIKAR. 1-DİKİ MAÇI NOBREYE ATTIRDIĞI GOL VE KANAT BİNDİRMELERİ 2-ANAKARASPOR MAÇINDA ATTIĞI GOLÜN HAZIRLANIŞI VE BİTİŞİ 3-G.ANTEP MAÇINDA İLK GOLDE YAPTIKLARI 4-YİNE ANTEP MAÇINDA RİCOYA ATTIRDIĞI GOL BUNLAR İLK AKLA GELENLER MÜKEMMEL BİR VİDEO OLUR BUKADAR KISA SÜREDE AYRICA SEZON SONU BOBO SATILIR. YERİNEDE PİVOT ADAM ALINIR |
holosko iyi bi golcü ancak o kadar para verilir miydi? o paraya djibril cisse bile rahatlıkla alınırdı..bilmiyorum daha neler göreceğiz bu yonetımden...su anda e.cisse oyuno işler ii gidio..Allah korusun ama sakatlanırsa nolcak..o zmn oturcaz işte ..serdar mı oynucak bu halde adam 1 sezondur oynamıo orda.. |
5 milyon avro edecek bi futbolcu dil kesinlikle.ertuğrulun kazığına geldik yine.. |
ben bunu ılk geldıgı gun yazdım ama kımse benı dınlemedı 10 dolarlık oyuncu degıl bu adamkorayla burakamı yanam bılmıyorum hıc bır macta kurtaramadı takımı yok super transfermıs yalan adamlar dunya devlerını getırıyor bız hala surunuyoruz |
Alıntı:
yani?? |
bence de gereksiz bi topic...holoskoyu önce iice izleyin sonradan kötü diin tabii diyebilirseniz... |
adma çok iyi sen ne dersen de arkadaşım ;) |
bencede bu kadar para edecek bi adam diil. |
Hala burdamısınız bırakın artık bu konuyu adam daha yeni, sezon sonunda söylenecek şeyleri şimdiden tartışıyoruz gereksiz:lollypop: |
Alıntı:
|
iyi bir transfer ama çok pahalıya aldık |
arkadaslar holoskoyo zaman tanimaliyiz.oynadikca verimli olacagina inaniyorum.iknci yarida bol gol pozisyonuna girmemizi holoskonun ilk onbirde oynamasina bagliyorum.rakiplerimiz artik tek boboyla nobreyle ugrasmiyor.holoskoda onlarin planini bozuyor.top tasiyor bos alan yaratiyor. |
holosko mükkmel oturdu beşiktaşa gerçek beşiktaşlı o |
ne gözle ve nerenle izliyosun acabaa:D:D |
biz baska macları seyrettik herhalde alla alla antep macı kasımpasa macı cok iyiydi holosko yapma arkadasım |
ne cabuk satiyoruz biz kendi oyuncularimizi!!!! |
Alıntı:
ama o da senin görüşündür.saygı duyarım |
artik bu kouyu cope atalim. her gordugumde midem bulaniyor... Holosko zuper.... |
forvet olması her maçta gol atması gerektiği anlamına gelmez birasdaha dıkkatlı bakmış olursak süper toplar cıkarıyoo artistlik için topu tek başına surmuyoo paslaşıyoo takım ruhu tasdınada ınanıorum |
Holosko ii bi transfer tabikide :S Atmayın laf ona :D yakısıcak beşiktaşıma :D |
Alıntı:
adamin neyi kotu anlayamadim gitti holosko gelmeden once rakip takim defanslarinin bi kere dengesiz yakalandigini gordunuzmu ya bobonun basinda 2 stoper bobo bogusup duruyordu simdi aralara defans arkasina inanilmaz capraz kosular yapip surekli stoperin birini yanina cekiyor holosko konya macinda bile nobre o golu atamazdi holoskonun kosusu olmasaydi capraza dogru futbol sizin bildiginiz gibi sut ve gol den ibaret bir oyun degil artik |
Alıntı:
|
Alıntı:
genede Holosko etmez. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:35 . |