![]() |
Alıntı:
|
yaw bırakın ALLAH aşkına holoskoya verilen para deger diyen arkadaslar siz gidin futbol bilginizi sorgulayın... |
niye böle bişey yazdın anlamadım be kardesss |
holosko da değil ertuğrul sağlam da sorun var |
Arkadaşlar sonuçta holosko alınmış bunun daha geri dönüşü yok,aldığı parayı artık tartışmanın da bir anlamı yok bilmiyorum ama bjk iyi günler beklemiyor bu yönetim şaşırmış olmalı ki MEHMET TOPUZ gibi bir adama 11 euro veriyor manyak ya bunlar manyak....allah akıl fikir versin bu yönetime başkanda şaşırmış...11 euro verecegine mehmet topuz bari 30 euro verde avrupadan daha kaliteli bir topçu al...görücez bakalım ne olacak bu beşiktaşın hali |
evet 5mılyon yerını 7.5 mılyon verılıp kerlon alınabılırdı ve kımse almadı kerlonu avrupa kuluplerınden kafayı kullanıp 7.5 artı nobreyı verıcektın ....ama artık aldık holosko kotu topcu degıl ama yerınde oynamadıgı surece boboyla beraber oynamayıp sureklı orta acmaya calsıtıgı surece ısımız zor..... |
Ya millet zaten happi yuttuk cünkü öbür takimlar gördü, bu salaklar Holoskoya 5 veriyorlarsa Mehmete Ahmete de 11 verecek diye. Bakin da görün bundan sonra zor toparlanir BU yönetim. |
ya holosko nun takımda yarattığı etkiyi göremiyorsanız gerçekten maçları önyargıyla izliyorsunuz demektir. Hücuma büyük hareketlilik getirdi zamanla form da tutacaktır. Holosko çok iyi transfer o paraya da değer. Şu an bile satılsa aynı fiyata satılabilir... |
Kurban, Holoskonun iyi veyat kötü oynadini demiyoruz ki, fakat 5 milliyon + 2 Futbolculuk adam degil bukadar belli. Kayseride Cisse sakatdi Koray yokdu. Koray gibi adami satan adamlar Holoskoya 5 +2 de verir Mehmet T. de 11 degil 20 verir. Holosko 5 milliyon icin en azindan: bu sene Gol Kralli olsun bizi sampiyon etsin, gelecek sene CL de ucursun |
ben holoskonun doğru bir karar olduğuna inanıyorum adam son denizli maçındad gösterdi bence |
Bu konu bence çok uzadı |
Holosko Bobo dan iki gömlek daha büyük bir futbolcu. İleride göreceksiniz. Holosko gelecegin kartalı. saygılar |
hocam verilen parayı tartışmayalım önemli olan takıma faydası varmı yokmu..bakın göreceksiniz son 5 maçtır beşiktaş daha çok pozisyon yaratıyor ve ilerde daha hızlı lütfen bunu düşünerek karar verin derim al 2 haftadır bobo yok kim top getirip nobreye pas verecekti kim atcaktı golü..demekki iyi bir transfer ve daha 5 hafta olmuş bekleyin görün |
holosko transferi holosko bence çok iyi bir transfer doğru yerde oynatılırsa çok faydalı olacaktır |
5 milyon euroya tam dedikte, burak ve korayi göndermeleri iyi olmadi! ama genede transfer güzel! holosko yavastan yavastan alisti, siz ilerde görün onu! |
kardeşim adam takıma yeni gelmiş.Belli bir süre gerek takıma uyum için.Takımla adaptasyonunu kurduktan sonra gör bakalım holoskoyu |
konuyu açan arkadaş, holosko'nun iyi bir transfer olmadığı söyleminde hatalı olduğu itirafını yaparak konuya son noktayı koyabilir... |
bence iyi olduğunu yavaş yvaş gösteriyo |
Hala holoskoyu beğenmeyen varmı merak ediyorum holosko sayesinde nobre bile kendine geldi |
Burak vede koray`dan yeterince fayda alinmadi.. 2si de sansini dogru duzgun kullanamadi, vede bu yil vasatin altinda performans gøsterdiler,, bence tazminat ødemekten (demirørenin en sevdiyi sey) ise takas daha iyi bir dusunce.. Hem Holosko genc hemde dinamik, 5milyon EURO helal olsun, adam her mac gol atiyor artik:-) Nobre 3milyon euroya alindi yilda kendisi 1.5Milyon Euro aliyor, kimse buna birsey demiyor ama?? arkadaslar siyaha beyaz demetin!! |
hoLosko'yu pek sevmedim.. ama oyununa bişy diemem! sevmemin sebebi o geLince bobo sakaktLandı fLn.. üst üste geLince onu sucLadım brz.. :D:D ama ii oynuo bunu gördük yani!! |
Alıntı:
|
konuyu açan arkadasım hala aynı fikirdemisin acaba ? |
super lig de bole bi adam varmı sizce?holosko en iyisi nokta transfer dedıkleri bu |
holoskoyu begenmedim diyen arkadas bence önyarıgılı davranıyor cinconla macımızda süper oynadıgı bi gercek |
bu tartışma yetmez mi artık ? adam daha ne yapsın... |
Bu adam süper ya bence ben çok beğeniyorum sadec biraz zaman lazım!!! |
bobodan daha faydalı oldu bize kısa dönemde gösterdi bunu .. |
traşsın |
holosko beşiktaşıma çok faydalı olacak hep beraber izleyeceğiz onun güzel performansını |
servetle songu yanında köpek gibi gezdirdi |
bu kardeş son maçları seyretmemiş heralde ya holosko ya kastı var ya da transfer parasını o ödedi |
bence sen tam tarafsız ızlememıssın hoıloskoyu cocuk her mac daha ıyıye gıdıyor gayet calıskan ve azımlı ayrıcada basarıyı zamanla yakalıcagının sınyalını en sın cımbom macında gosterdı yorulmak nedır bılmıo dınomo gıbı ılk baslarda bende tepkılıydım ama zamanla daha ıyı olucagının sınyallerını sahada verıyo holosko gun gectıkce bjkmıze faydasını artıroyor artırıcakda |
daha tartışmaya gerek olmayan bi konu :) herşey meydanda :) |
Türkiye`de Saat: 04:59 . |