![]() |
Ilk hazirlik maci Almanyada Bad Säckingende Besiktas-SC Freiburg maciydi Aumann yeni Transfer edilmisti ve o macta sakatlanip uzun süre sahalardan uzak kalmisti, Mustafa Özkan yeni deneniyordu Daumun ilk yillari... Ilk Besiktas Lig macini 1998 yilinda Besiktas - Antep maciydi sahaya Taraftar girmisti, Alpay kirmizi kart görmüstü Agustos ayi mac berabere bitmisti.... numarali ortada izlemistim Ilk mac ise Babam beni Sefillerin Frankfurt macina götürmüstü 1993 0-0 bitmisti Uefa Kupasi maci... Babamda Besiktasli ama Ozamanlar Naziler azmisti ve herkez Türkün sesini duyurmak amaciyla maca gidiyordu... O macta Frankfurtta maalesef Sanli Bayragimizi Naziler yakmisti hemde büyük boyuttaki... |
Alıntı:
|
yanlılmıyorsam beşiktaş karagümrük maçı ali samiyende sene 1977 4-1 kazandık arnavutoviçyabancı oyuncumuz idi varmı daha eski delikanlı ispata davet ediyorum |
deplasmandaki samsun maçı.bizim kalemizde şener vardı.maç 1-1 bitmişti onların golünü ertuğrul bizim golümüzü feyyaz atmıştı herhalde.bu sezondan sonraydı yanılmıosam ertuğrul 76 mşilyon rekor ücretle beşiktaşa geldi. |
Alıntı:
|
2000'deki şampiyonlar ligi BJK-Barcelona 3-0 ne maçtı beaaaaaaaa... |
valla ilk maçım ANKARA 19 mayıs stadında ankaragücü maçıydı 1994-1995 sezonuydu sezonun son maçı ve biz şampiyon olmuştuk maç 0-0 bitmişti muhteşem şov vardı ebru gündeş maçtan önce konser falan vermişti yol parasını bile stada girmek için verdik sonrada ta ulustan dikmene kadar yürümüştüm ama yine olsa yine yürürüm valla |
hatırlamıyormmm |
1993 olması lazım, izmir de karşıyaka maçı, sergen freekick den atmıştı. 0-1 almıştık maçı... o zman 7 yaşındaydım, daha eski babam götürmüş tabi de,ben hatırlamıorum... |
sene ya 94 ya 95 petrolofisi maçı 3-1 kazanmıştık.ilk golü onlar atmıştı.yeni açığın üstü açıktı o zamanlar :)) |
Türkiye`de Saat: 15:21 . |